Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ




Μακάρι να κάνω λάθος εκτίμηση, αλλά πιστεύω ότι μετά την συνάντηση του Παπανδρέου με την Μερκέλ και τον Σαρκοζί, θα πεί ο Παπανδρέου, ότι πείσθηκε ότι ο λαός θα αποφασίσει πιό σωστά αν αναβάλει το δημοψήφισμα για κάποια στιγμή αργότερα, ώστε να καταστούν για το λαό σαφή τα μέτρα και η... σύμβαση και να είναι η κρίση του πιό σαφής.


Έτσι θα έρθει πίσω και θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει όχι απλά η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας με την τρέχουσα πολιτική, αλλά και ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων.

Οι αυτοκτονίες και τα καρδιακά επεισόδια έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Τα πάντα έχουν καταρρεύσει. Για να το πούμε πολύ απλά, αν δεν ανακοινωθούν εκλογές, ή αν δεν εμφανισθεί σαν από μηχανής θεός, μέσα σε λίγες μέρες, μία κυβέρνηση που θα κάνει "παπάδες", εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα απολυθούν και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν.

Τα έδοδα του κράτους θα πέσουν δραματικά, και θα φορολογήσουν ακόμη πιο άγρια τα ακίνητα.

Τα πάντα πλέον διαλύθηκαν .

Ο κάθε βουλευτής από σήμερα είναι διπλά υπόλογος απέναντι στον λαό.

Επίσης, γιατί πρέπει να εξασφαλιστεί τώρα η νέα δανειακή σύμβαση; Γιατί να μην γίνει νέα συμφωνία από τον νέο πρωθυπουργό;

Αφού έχουμε χρήματα από το πρώτο μνημόνιο μέχρι και το 2013!

www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.