Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...




Από «παρανοϊκή σχιζοφρένεια» πάσχει ο Νορβηγός μακελάρης, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, σύμφωνα με τη διάγνωση των (Μάλλον μασόνων) ψυχιάτρων που διορίστηκαν από το δικαστήριο για να εξετάσουν τον 32χρονο δράστη της διπλής επίθεσης της 22ας Ιουλίου ( 22/7 --> 2+2+7= 11 όπου 11 = ο αγαπημένος αριθμός των μασόνων).
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να καταλογιστεί ποινική ευθύνη στον Μπρέιβικ, ανακοίνωσε σήμερα η νορβηγική εισαγγελία.


Επίσης, ο ακροδεξιός εξτρεμιστής μασόνος δεν θα εγκλειστεί σε φυλακή, αλλά σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Η έκθεση των ψυχιάτρων αναφέρει πως ο Μπρέιβικ ανέπτυξε με τον καιρό «παρανοϊκή σχιζοφρένεια». «Το συμπέρασμα είναι πως είναι παράφρων (χαχα). Ζει στο δικό του απατηλό σύμπαν και οι σκέψεις και οι πράξεις του κυβερνώνται απ' αυτό το σύμπαν», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας Σβέιν Χόλντεν.
«Αν το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Μπέρινγκ Μπρέιβικ ήταν ανεύθυνος, θα ζητήσουμε από το δικαστήριο στο τέλος της δίκης να υποβληθεί σε υποχρεωτική ψυχιατρική θεραπεία», συμπλήρωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου, η εισαγγελέας Ίνγκα Μπέγερ Ενγκ, διευκρινίζοντας ότι η θεραπεία αυτή μπορεί να είναι «ισόβια».
Η έκθεση

Ο δικηγόρος του ακροδεξιού τρομοκράτη μασόνου , Γκέιρ Λίπε, ενθουσιάστηκε με την έκθεση των δύο ψυχιάτρων, η οποία ανοίγει το δρόμο για να αποφύγει ο πελάτης του τη φυλακή.
Για να συντάξουν την έκθεση, οι δύο ψυχίατροι πήραν συνολικά 13 συνεντεύξεις από τον Άντερς Μπρέιβικ και ανέτρεξαν στις καταθέσεις του στην αστυνομία, διάρκειας μεγαλύτερης των 130 ωρών.
Τα συμπεράσματα των επιστημόνων αναλύονται σε 243 σελίδες. Πέρα από το ιστορικό της ψυχικής ασθένειας, οι ψυχίατροι σημειώνουν ότι κατά τη διάρκεια των δύο επιθέσεων στο κέντρο του Όσλο και στο νησί Ουτόγια, ο Μπρέιβικ βρισκόταν σε κατάσταση ψύχωσης.
Ο ίδιος ο Μπρέιβικ δεν έχει ενημερωθεί προς το παρόν για το ψυχιατρικό πόρισμα.
Ωστόσο, νομικοί σημειώνουν ότι παρά το γεγονός ότι οι ψυχίατροι δεν καταλογίζουν ποινική ευθύνη στον 32χρονο, το δικαστήριο ενδέχεται να αποφασίσει διαφορετικά.
newscode.gr 

 Να υπενθυμίσουμε πως τα πιόνια των μασονικών στοών, πριν κάνουν το οτιδήποτε, παίρνουν την ΑΔΕΙΑ της ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ τους... Επίσης να αναφέρουμε πως Μασόνος-Μασόνο ΔΕΝ καταδικάζει!

Οι φόνοι έγιναν την 22  Ιουλίου γιατί μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει το τελετουργικό!

Στη φωτογραφία ο Νορβηγός μακελάρης με τη μασονική ενδυμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.