Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΓΓΡΑΦΟ LACERTA 1. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ....!!!

Σημείωση :Το παρακάτω άρθρο ισχυρίζεται πως είναι αυθεντικό . 
Θα μπορούσε να είναι μια φάρσα αλλά αφήνω τον αναγνώστη να πιστέψει αν είναι ή όχι αληθινό.
 Παρακαλώ διαβάστε ολόκληρο το κείμενο πριν αποφασίσετε .
Παρ' όλα αυτά ῾῾αναδιάταξα῾῾ το κείμενο για πιο εύκολο διάβασμα και άφησα το έγγραφο στην αυθεντική του κατάσταση – PuPP με τα τυχόν λίγα ορθογραφικά του λάθη... 





....Μερικές εβδομάδες πριν, ρωτήθηκα από έναν on-line φίλο μου αν μπορούσα να μεταφράσω ένα έγγραφο για την αλήθεια για τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και την ιστορία τους .Μου είπε πως έλαβε αυτό το καταπληκτικό έγγραφο από έναν φίλο από τη Σουηδία, του οποίου το όνομα ήταν Ole K (δεν είναι διαθέσιμο το ολοκληρωμένο όνομα) ο οποίος ισχυρίστηκε πως έκανε μια συνέντευξη με ένα μη-ανθρώπινο ερπετοειδές ον .
Ισχυρίστηκε επίσης πως αυτό το έγγραφο κατείχε την απόλυτη αλήθεια για τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους (αν μου έδιναν 1 δολάριο για κάθε «απόλυτη αλήθεια για τα ΑΤΙΑ» που διάβασα τα τελευταία χρόνια, θα ήμουν πλούσιος) . Γνώριζα την on-line επαφή μου ως έναν άνθρωπο πολύ πιστό στην ύπαρξη των ΑΤΙΑ αλλά επίσης και ως έναν έξυπνο νέο που ξέρει πολλά πράγματα για φυσική και θεάσεις, και έτσι εκπλάγηκα όταν διάβασα το άρθρο και ονόμασα το έγγραφο «Lacerta Έγγραφο 1» ην πρώτη φορά και τον ρώτησα αν πίστευε στ’ αλήθεια σε αυτήν την ιστορία επιστημονικής φαντασίας .
Ήταν απολύτως σίγουρος και είπε, πως ο Ole K. Είναι στενός του φίλος και ότι δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα . Με βάση τα στοιχεία, μου είπε ότι διάβασε όλο το γραπτό και ότι είδε όλα τα σκίτσα και τις ηχογραφήσεις που ανέφερε ο Ole K. Υποθέτω πως οποιοσδήποτε άλλος «κανονικός» ερευνητής ΑΤΙΑ θα έσβησε αυτό το έγγραφο, αλλά εγώ είμαι αρκετά τρελός για να το μεταφράσω .
Προειδοποίησα τον φίλο μου ότι τα αγγλικά μου δεν ήταν καλά (όπως ξέρετε) αλλά ήταν σίγουρος πως μπορούσα να το κάνω και έτσι προσπάθησα να μεταφράσω όσο πιο κατανοητό γινόταν (ίσως μια καλή άσκηση για μένα) . Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι υπεύθυνος για το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου χωρίς να ξέρω αν είναι αληθινό, αυτό σημαίνει απλά ότι έκανα μια δουλειά για τον φίλο μου . Προσπάθησα να κάνω το διάβασμα πιο εύκολο χρησιμοποιώντας μερικές παρενθέσεις (το αυθεντικό γερμανικό έγγραφο – το οποίο ήταν μετάφραση από τα σουηδικά – ήταν μια πολύ μπερδεμένη ιστορία) και δεν είμαι επίσης σίγουρος αν χρησιμοποίησα πάντα τις σωστές λέξεις, αλλά ελπίζω να είναι κατανοητό .
Η προσωπική μου άποψη (μετά την μετάφραση αυτού του παράξενου εγγράφου που κράτησε μια εβδομάδα) είναι, αυτό είναι ένα πολύ καλό έγγραφο επιστημονικής φαντασίας και ποτέ η αλήθεια ή η πραγματικότητα . Οι ερωτήσεις και απαντήσεις είναι λίγο ή πολύ λογικές, αλλά πιστεύω πως το όλο μήνυμα είναι πολύ απίστευτο για να είναι αληθινό (ειδικά τα επιστημονικά δεδομένα) και κατά την γνώμη μου, το «ον» αυτό προσπάθησε πολλές φορές να αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις επειδή ο δημιουργός του όλου κειμένου δεν μπορούσε να ξέρει τις απαντήσεις . Αλλά δουλειά μου ήταν να μεταφράσω και όχι να κάνω σχόλια . Ρωτήθηκα αν μπορούσα να δημοσιοποιήσω το έγγραφο στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλο και πολύ τρελό για να γίνει κομμάτι του περιοδικού, αλλά εφόσον ρωτήθηκα από πολλά άτομα να τους το στείλω, αποφάσισα να το στείλω σε απλή μορφή RTF-File (που δουλεύει σχεδόν με όλους τους επεξεργαστές κειμένου) σε σας . Αν αυτό το πράγμα σας ακούγεται πολύ τρελό, παρακαλώ σβήστε το . Αυτά που αναφέρονται δεν είναι η γνώμη μου ή οι ιδέες μου. 

Το ἀρθρο μεταφέρθηκε και αναρτήθηκε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα οπότε ζητώ εκ των προττέρων συγνώμη για τις λάθος λέξεις και γραμματική.
Διαβάστε το και βγάλτε τη δική σας γνώμη και τι τελικά πιστεύετε ....




Το Έγγραφο Lacerta 1


Εισαγωγή


Επιβεβαιώνω πως το ακόλουθο κείμενο είναι η αλήθεια και όχι έργο της φαντασίας. Αυτά είναι αποσπάσματα κειμένου μιας συνέντευξης με ένα μη-ανθρώπινο ερπετοειδές ον τον Δεκέμβριο του 1999 . Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (που το όνομα του δίνεται μόνο με τα αρχικά E.F. στο κείμενο) εδώ και μερικούς μήνες . Επιτρέψτε μου να πω, πως όλη μου την ζωή ήμουν σκεπτικιστής για τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα παράξενα πράγματα και πίστεψα πως ο E.F. μου έλεγε απλά παραμύθια όταν μου μίλησε για τις πρώτες επαφές με το μη-ανθρώπινο ον «Lacerta» .
Ήμουν ακόμη σκεπτικιστής πριν γνωρίσω αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου πέρυσι σε ένα μικρό ζεστό δωμάτιο σε ένα απομακρυσμένο σπίτι ενός φίλου μου κοντά σε μια πόλη στην νότια Σουηδία, και είδα με τα είδα μου τα μάτια ότι δεν είναι ανθρώπινο πλάσμα . Μου είπε και μου έδειξε τόσα απίστευτα πράγματα κατά την συνάντηση που δεν μπορούσα πια να αρνηθώ τα όσα μου έλεγε . Αυτό δεν είναι ακόμη ένα λάθος έγγραφο για τα ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται πως λέει την αλήθεια ενώ είναι απλή φαντασία, έχω πειστεί πως αυτό το γραπτό περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό θα πρέπει να το διαβάσετε .
Μίλησα με αυτήν για παραπάνω από 3 ώρες, έτσι το ακόλουθο κείμενο είναι μόνο μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη, επειδή μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιοποιήσω όλα αυτά που είπαμε για την ώρα . Η σειρά των ερωτήσεων από το κείμενο αυτό δεν είναι η ίδια με την οποία ρώτησα και αυτήν, έτσι μπορεί μερικές φορές να μπερδευτείτε λίγο .
Δεν ήταν εύκολο να σβήσω κάποια σημαντικά πράγματα που μου είπε και μου ζήτησε μετά να μην τα δημοσιεύσω . Γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη για την ασυνήθιστη σειρά των ερωτήσεων . Έχω στην κατοχή μου ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα από το σώμα της και τον εξοπλισμό της) και έχω και επίσης κάποιες κασέτες στις οποίες έχω ολόκληρη την συνέντευξη, αλλά δεν θα αποκαλύψω τίποτα από αυτά μέχρι να μου δώσει αυτή την άδεια .
Θα στείλω αυτήν την συνοψισμένη μορφή του εκπληκτικού αυτού κειμένου σε τέσσερις έμπιστους φίλους μου στην Φινλανδία, Νορβηγία, Γερμανία και Γαλλία και ελπίζω να το μεταφράσουν στη δικιά τους και άλλες γλώσσες και ελπίζω να μπορέσουν πολλά άτομα να διαβάσουν και να καταλάβουν το έγγραφο . Αν το παραλάβατε και εσείς, παρακαλώ στείλτε το σε φίλους σας μέσω email και εκτυπώσεων και αντιγραφών .
Επιβεβαιώνω πάντως, πως πολλές «παραφυσικές» δυνάμεις διάφορων φυλών όπως η τηλεκίνηση (συμπεριλαμβανομένου την κίνηση και χορό του στυλό χωρίς κάποιος να τον ακουμπάει και η ανύψωση του μήλου στα 40 εκατοστά πάνω από το χέρι) που μου επιδείχτηκαν κατά την συνέντευξη των 3 ωρών και 6 λεπτών είμαι σίγουρος πως δεν ήταν κάποιο κόλπο .
Το ακόλουθο είναι δύσκολο να κατανοηθεί και να πιστευτεί από κάποιους που δεν έχουν κάποια εμπειρία, αλλά ήμουν σε απόλυτη επαφή με τις σκέψεις τις και τώρα είμαι απολύτως σίγουρος πως όλα όσα είπε στην συνέντευξη είναι αλήθεια .

Δυστυχώς, αν διαβάσω ολόκληρο το κείμενο και (ακόμη περισσότερο) την συνοψισμένη μορφή έχω την έντονη ιδέα, πως όλα όσα έγραψα ακούγονται απίστευτά για να είναι αλήθεια, πως όλα μοιάζουν με μια κακή ταινία επιστημονικής φαντασίας και αμφιβάλλω αν όλοι θα πιστέψουν αυτά που άκουσα . Αλλά είναι αλήθεια, είτε το πιστεύετε είτε όχι . Δεν μπορώ ν περιμένω από εσάς να πιστέψετε τα απλά μου λόγια χωρίς στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω στοιχεία . Παρακαλώ διαβάστε τα όσα γράφω και σκεφτείτε τα και ίσως να δείτε την αλήθεια σε όσα γράφω .
Υπάρχει μια καινούρια συνάντηση μεταξύ εμένα και αυτής (ξανά στο ίδιο μέρος στην Σουηδία) στις 23 Απριλίου του 2003 και μου υποσχέθηκε ότι ίσως να μου δώσει κάποια στοιχεία για την ύπαρξή της . Εν τω μεταξύ μάζεψα ερωτήσεις τις οποίες θα θέσω σε αυτήν . Ίσως να μου δώσει την άδεια να αποκαλύψω περισσότερα από το κείμενο μου και τν επερχόμενο πόλεμο .
Το πιστεύετε ή όχι, αυτό δεν κάνει καμία διαφορά (αλλά ελπίζω να πιστέψετε) .
Ole K.

8 Ιανουαρίου 2000
Πρακτικά της συνέντευξης (σύντομη μορφή)
Ημερομηνία : 16 Δεκεμβρίου 1999

Ερώτηση : Πρώτα από ὀλα, ποιος είσαι και τι είσαι ; Είσαι ένα εξωγήινο πλάσμα ή οι ρίζες σου είναι από την γη ;

Απάντηση : Όπως μπορείς να δεις και με τα μάτια σου, δεν είμαι άνθρωπος όπως εσύ και για να πω την αλήθεια δεν είμαι ούτε καν θηλαστικό (εκτός από μέλη του σώματός μου που μοιάζουν με θηλαστικού, τα οποία είναι αποτέλεσμα τις εξέλιξης) . Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές ον, και ανήκω σε μία πολύ αρχαία ερπετοειδή φυλή . Είμαστε γήινοι ιθαγενείς και κατοικούμε σε αυτόν τον πλανήτη εδώ και εκατομμύρια χρόνια . Μας αναφέρεται στα θρησκευτικά γραπτά σας όπως η Χριστιανική Βίβλος και πολλές αρχαίες ανθρώπινες φυλές ήταν γνώστες της ύπαρξης μας και μας έκαναν θεούς, για παράδειγμα οι Αιγύπτιοι οι Ίνκας και πολλές άλλες φυλές . Η Χριστιανική θρησκεία σας έχει παρεξηγήσει των ρόλο μας στην δημιουργία σας, και έτσι αναφερόμαστε ως «διαβολικά φίδια» στα γραπτά σας .Αυτό είναι λάθος . Η φυλή σας έχει γενετικά δημιουργηθεί από εξωγήινους και εμείς ήμασταν μόλις οι παθητικοί παρατηρητές αυτής της επιταχυνόμενης διαδικασίας εξέλιξης . Θα πρέπει να ξέρετε (μερικοί από τους επιστήμονες σας το έχουν ήδη υποθέσει αυτό) ότι οι φυλές σας εξελίχτηκαν σε μια φυσικά αδύνατη ταχύτητα μέσα σε μόλις 2-3 εκατομμύρια χρόνια . Αυτό είναι εντελώς αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μια πολύ πιο αργή διαδικασία αν είναι φυσική αλλά δεν το έχετε διαπιστώσει αυτό . Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, αλλά όχι από μας αλλά από εξωγήινες φυλές . Αν με ρωτήσετε, αν είμαι εξωγήινος, θα απαντούσα όχι . Είμαστε ιθαγενείς γήινοι . Είχαμε και έχουμε μερικές αποικίες στο ηλιακό σύστημα, αλλά καταγόμαστε από αυτόν τον πλανήτη . Είναι στην πράξη δικός μας πλανήτης και όχι δικός σας – δεν ήταν ποτέ δικό σας .

Ερ. : Μπορείς να μου πεις το όνομά σου ;

Απ. : Αυτό είναι δύσκολο, γιατί η ανθρώπινη γλώσσα δεν μπορεί να το προφέρει σωστά (και το να πεις λάθος το όνομα κάποιου είναι πολύ προσβλητικό για μερικούς του είδους μου) . Η γλώσσα μας είναι πολύ διαφορετική από την δική σας, αλλά το όνομα μου είναι – θα προσπαθήσω να το πω χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο αλφάβητο – κάτι σαν «Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh» με πολύ δυνατή προφορά των «sh» και «k» .
Δεν έχουμε βαπτιστικά ονόματα όπως εσείς αλλά ένα και μοναδικό το οποίο διαιρείται και χαρακτηρίζεται με τον τρόπο ομιλίας και το οποίο δεν δίνεται σε παιδιά (τα όποια έχουν δικά τους παιδικά ονόματα) αλλά μόνο σε κάποια ειδική διαδικασία στην ηλικία της εφηβείας την εποχή της θρησκευτικής και επιστημονικής «διαφώτισης» ή ανησυχίας (όπως θα μπορούσατε να πείτε) .
Θα το εκτιμούσα αν δεν προσπαθούσατε να πείτε το αληθινό μου όνομα στην γλώσσα σας . Παρακαλώ να με λέτε «Lacerta», αυτό είναι το όνομα σε γενική χρήση όταν μιλάω μα ανθρώπους .

Ερ. : Πόσο χρονών είσαι ;

Απ. : Μετράμε τον χρόνο όχι σαν εσάς σε αστρονομικά έτη και την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, επειδή ζούμε συνήθως κάτω από την επιφάνεια της γης . Η μέτρηση του χρόνου μας εξαρτάται στους περιοδικούς κύκλους περιστροφής του μαγνητικού πεδίου της γης και σύμφωνα με αυτό (και σύμφωνα με τους αριθμούς σας) σήμερα είμαι – αφήστε με να κάνω τις πράξεις - 57,653 κύκλων . Έχω φτάσει την φάση ενηλικίωσης και τους κύκλους ανησυχίας νωρίτερα (αυτή είναι πολύ σημαντική ημερομηνία για μας) . Σύμφωνα με την δικιά σας διαβάθμιση της ηλικίας είμαι γύρω στα 28 ετών .

Ερ. : Ποια είναι η αποστολή σου ; Έχεις κάποια «δουλειά» με εμάς ;

Απ. : Για να το πω στην γλώσσα σας : Είμαι ένας περίεργος μαθητής της κοινωνικής συμπεριφοράς των φυλών σας . Γι’ αυτό είμαι εδώ και μιλάω μαζί σου, γι’ αυτό αποκάλυψα την αληθινή μου φύση στο E.F. και τώρα σε σένα και γι’ αυτό σου δίνω όλες αυτές τις μυστικές πληροφορίες και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου σε όλα αυτά τα σκατά από χαρτί για να πω την αλήθεια . Θα δω πως θα αντιδράσεις και πως άλλοι του είδους σου θα αντιδράσουν . Υπάρχουν τόσοι τρελοί και ψεύτες στην φυλή σας σε αυτόν τον πλανήτη που ισχυρίζονται πως ξέρουν την αλήθεια για μας, για τα ΑΤΙΑ, και για τους εξωγήινους και έτσι κάποια από τα πράγματα που πιστεύεται είναι ψέματα . Ενδιαφέρομαι να δω που το είδος σας θα αντιδράσει αν δημοσιοποιήσετε την αλήθεια (που θα την πω τώρα) . Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι όλοι σας θα αρνηθούν να πιστέψουν αυτά που θα πω, αλλά ελπίζω να κάνω λάθος, γιατί πρέπει να καταλάβετε αν θέλετε να επιβιώσετε τα επόμενα χρόνια .

Ερ. : Διάβασα ολόκληρη την δήλωση (που έδωσες στην E.F.) για αυτό, αλλά μπορείς να μου δώσεις τώρα μια μικρή απάντηση, είναι τα ΑΤΙΑ αληθινά ιπτάμενα αντικείμενα που κυβερνούνται από εξωγήινους ή ανήκουν στο δικό σας είδος ;

Απ. : Μερικά παρατηρούμενα ΑΤΙΑ – όπως τα ονομάζετε – ανήκουν σε μας, αλλά τα περισσότερα όχι . Τα περισσότερα από τα «μυστήρια» ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό δεν είναι τεχνολογικές μηχανές αλλά παρεξηγημένα φυσικά φαινόμενα που οι επιστήμονες σας δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν (όπως στιγμιαίες λάμψεις πλάσματος στα υψηλότερα επίπεδα της ατμόσφαιρας) .
Παρόλα αυτά, μερικά ΑΤΙΑ είναι αληθινά σκάφη που ανήκουν είτε στη δικιά σας φυλή (ειδικά στον στρατό) ή σε άλλες εξωγήινες φυλές ή τελικά σε μας (αλλά η μειοψηφία των σκαφών που έχουν παρατηρηθεί ανήκουν στ’ αλήθεια σε μας, επειδή είμαστε γενικά πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας στην ατμόσφαιρα και έχουμε ειδικούς τρόπους να κρύψουμε τα σκάφη μας) .
Αν διαβάσεις την αναφορά για την παρατήρηση ενός μεταλλικού φωτεινού-γκρίζου χρώματος σε σχήμα τσιγάρου κυλινδρικό αντικείμενο με μήκος – υπάρχουν διάφορα είδη – ας πούμε 20 με 280 των μέτρων σας και αν αυτό το αντικείμενο έχει κάνει ένα βαθύ ήχο και αν υπήρχαν 5 φωτεινά κόκκινα φώτα στην μεταλλική επιφάνεια του κυλίνδρου (ένα στην κορυφή, ένα στη μέση, δύο στην άκρη) τότε είναι πιθανό πως κάποιος από σας είδε ένα από τα σκάφη μας αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους δικούς μας δεν ήταν αρκετά προσεκτικός .
Έχουμε επίσης έναν πολύ μικρό στόλο σκαφών σε σχήμα δίσκου, αλλά τέτοια ΑΤΙΑ ανήκουν συνήθως σε εξωγήινες φυλές . Τα τριγωνικά ΑΤΙΑ ανήκουν γενικά στο στρατό της φυλής σας αλλά χρησιμοποίησαν ξένη τεχνολογία για να τα κατασκευάσουν . Αν θες στ’ αλήθεια να δοκιμάσεις να δεις ένα από τα σκάφη μας, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στους ουρανούς της Αρκτικής, της Ανταρκτικής και της Άπω Ανατολής (ειδικά στα γύρω βουνά) .

Ερ. : Έχεις κάποιο σύμβολο ή κάτι παρόμοιο για να αναγνωρίσουμε το είδος σου ;

Απ. : Έχουμε δύο κύρια σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τα είδη μας . Το ένα (το πιο αρχαίο) σύμβολο είναι ένα μπλε φίδι με τέσσερα λευκά φτερά σε μαύρο φόντο (τα χρώματα έχουν θρησκευτική σημασία για μας) . Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιούνταν από διάφορα μέλη της κοινωνίας μου, αλλά σήμερα είναι πολύ σπάνιο – εσείς οι άνθρωποι το έχετε αντιγράψει πολλές φορές στα γραπτά σας .
Το άλλο σύμβολο είναι ένα μυστικιστικό ον που θα αποκαλούσατε «Δράκο» στο σχήμα ενός κύκλου με 7 λευκά αστέρια στη μέση . Αυτό το σύμβολο είναι πιο συνηθισμένο σήμερα . Αν δείτε ένα από αυτά τα σύμβολα σε ένα κυλινδρικό σκάφος ή σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση, αυτό το πράγμα ή τοποθεσία ανήκει σίγουρα σε εμάς (και θα συμβούλευα να φύγετε από κει όσο πιο γρήγορα γίνεται) .

Ερ. : Τα 7 αστέρια στο δεύτερο σύμβολο που ανέφερες προηγουμένως – συμβολίζουν της Πλειάδες ;

Απ. : Πλειάδες ; Όχι . Τα εφτά αστέρια είναι πλανήτες και φεγγάρια και είναι το σύμβολο για τις πρώην εφτά αποικίες στο ηλιακό σύστημα . Τα αστέρια φαίνονται πάνω από τον μπλε φόντο και ο Δράκος-κύκλος συμβολίζει το σχήμα της γης .Τα εφτά λευκά αστέρια συμβολίζουν την Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη και τέσσερις δορυφόρους του Δία και του Κρόνου που αποικήσαμε παλιότερα . Δύο αποικίες δεν λειτουργούν πια και έχουν παρατηθεί, γι’ αυτό 5 αστέρια θα ήταν σωστότερο να υπάρχουν .

Ερ. : Εφόσον δεν μου επέτρεψες να βγάλω φωτογραφίες – τι θα ήταν καλό για να αποδείξεις την ύπαρξη και την αλήθεια αυτής της ιστορίας – μπορείς να περιγράψεις τον εαυτό σου λεπτομερώς ;

Απ. : Ξέρω ότι θα μπορούσα να σας βοηθήσω να αποδείξετε την αυθεντικότητα της συνέντευξης αν μπορούσατε να με φωτογραφήσετε . Παρόλα αυτά εσείς οι άνθρωποι είστε πολύ σκεπτικιστές (αυτό είναι καλό για μας και τις υπόλοιπες εξωγήινες φυλές που δρουν μυστικά στον πλανήτη) και έτσι ακόμα και αν είχατε αυτές τις φωτογραφίες, πολύ του είδους σας θα έλεγαν πως είναι ψεύτικες, ότι είμαι απλώς ένας άνθρωπος με μάσκα ή κάτι τέτοιο (αυτό θα ήταν πολύ προσβλητικό για μένα) . Πρέπει να καταλάβετε, ότι δεν μπορώ να σας δώσω την άδεια να φωτογραφήσετε εμένα ή τον εξοπλισμό μου . Για διάφορους λόγους, τους οποίους δεν θέλω να συζητήσω, αλλά ένας από τους λόγους είναι να κρατήσουμε μυστική την ύπαρξη μας, ένας άλλος είναι πιο θρησκευτικός .
Πάντως, έχετε την άδεια να κάνετε σκίτσα της εμφάνισης μου και του εξοπλισμού μου . Μπορώ να σας δείξω μετά . Μπορώ επίσης να δοκιμάσω να περιγράψω τον εαυτό μου, αλλά αμφιβάλω αν άλλοι του είδους σας θα είναι ικανοί να με φανταστούν με απλές λέξεις, γιατί η αυτόματη άρνηση της ύπαρξης ερπετοειδών φυλών και γενικώς νοημόνων όντων εκτός από εσάς είναι τμήμα του προγραμματισμού του μυαλού σας . Λοιπόν θα δοκιμάσω .
Φανταστείτε το σώμα ενός κανονικού θηλυκού ανθρώπου για να έχετε στην αρχή μια καλή εντύπωση της μορφής μου .Όπως εσάς, έχω ένα κεφάλι, δύο μπράτσα, δύο χέρια, δύο μηρούς και δύο πόδια και έχω τις ίδιες αναλογίες με εσάς . Εφόσον είμαι θηλυκό ερπετοειδές έχω και δύο στήθη (αν και έχουμε ερπετοειδή καταγωγή, έχουμε αρχίσει να θηλάζουμε τα μωρά κατά την διαδικασία της εξέλιξης – αυτό συνέβη περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια πριν – γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις ένα μωρό ζωντανό . Η εξέλιξη έκανε αυτό στις ανθρώπινες φυλές ήδη από την εποχή των δεινοσαύρων – λίγο αργότερα δηλαδή – και επίσης σε μας . Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε αληθινά θηλαστικά) αλλά τα στήθη μας δεν είναι αρκετά μεγάλα όσο εκείνα των θηλυκών ανθρώπων και το μέγεθος αυτών είναι το ίδιο σε όλα τα θηλυκά το είδους μου . Τα εξωτερικά όργανα αναπαραγωγής είναι και για τα δύο φύλα μικρότερα από αυτά των ανθρώπων, αλλά είναι εμφανή και έχουν την ίδια λειτουργία με τα δικά σας (ένα ακόμη δώρο της εξέλιξης σε μας) .
Το δέρμα μου είναι κυρίως πράσινου-μπεζ χρώματος – απαλό πράσινο περισσότερο – και έχουμε μερικά κομμάτια καφέ ασύμμετρων βουλών (κάθε τελεία μεγέθους 1-2 εκατοστών) στο δέρμα μας και στο πρόσωπο μας (τα κομμάτια χρώματος είναι διαφορετικά ανάλογα με το φύλο αλλά τα θηλυκά έχουν περισσότερα, εδικά προς το κάτω μέρος του σώματος και στο πρόσωπο) . Μπορείς να τα δεις στο σώμα μου ως δύο γραμμές κατά μήκους της ραχοκοκαλιάς, στο μάγουλό μου και στο πηγούνι μου . Τα μάτια μας είναι λίγο μεγαλύτερα από τα δικά σας (γι’ αυτό το λόγο, μπορούμε να δούμε καλύτερα στο σκοτάδι) και συνήθως κυριαρχούν μεγάλες μαύρες κόρες, οι οποίες περικλείονται από μια φωτεινή πράσινη ίρις (τα αρσενικά έχουν μαύρο-πράσινη ίρις) . Η κόρη σχιστή και μπορεί να αλλάξει μέγεθος από μικρή μαύρη γραμμή σε μια πλατιά και μεγάλη σε σχήμα αυγού, επειδή ο αμφιβληστροειδής μας είναι πολύ ευαίσθητος στο φως και με αυτό πρέπει να συμβιβαστεί η κόρη .
Έχουμε εξωτερικά στρογγυλά αυτιά αλλά είναι μικρότερα και όχι τόσο στρογγυλοποιημένα όσο τα δικά σας, αλλά μπορούμε να ακούσουμε καλύτερα επειδή τα αυτιά μας είναι πιο ευαίσθητα στον ήχο (μπορούμε επίσης να ακούσουμε ένα ευρύτερο φάσμα ήχου) . Υπάρχεί ένα μυς ή «κάλυμμα» στα αυτιά τα το οποίο μπορεί να τα κλείσει τελείως (για παράδειγμα κάτω από το νερό) . Η μύτη μας είναι πιο μυτερή και υπάρχει μια καμπύλη σε σχήμα V ανάμεσα στα ρουθούνια, τα οποία βοήθησαν τους προγόνους να «δουν» την θερμοκρασία . Έχουμε χάσει μεγάλη από αυτήν την ικανότητα, αλλά μπορούμε να αισθανθούμε ακόμη την θερμοκρασία με αυτό το «όργανο» . Τα χείλη μας είναι συμμετρικά όπως τα δικά σας (αυτά των θηλυκών είναι λίγο μεγαλύτερα από αυτά των αρσενικών) αλλά απαλού καφέ χρώματος και τα δόντια μας είναι πολύ λευκά και δυνατά και λίγο πιο μεγάλα και κοφτερά από τα δικά σας μαλακά δόντια θηλαστικών . Δεν έχουμε διαφορετικά χρώματα μαλλιών όπως εσείς (αλλά υπάρχει μια παράδοση στο χρώμα των μαλλιών ανάλογα με την ηλικία) και το αυθεντικό χρώμα είναι – όπως το δικό μου – γκρίζο-καφέ .
Τα μαλλιά μας είναι χοντρότερα και δυνατότερα και μεγαλώνουν πιο αργά . Επιπροσθέτως, το κεφάλι είναι το μόνος μέλος του σώματος όπου υπάρχουν τρίχες . Το σώμα μας, μπράτσα και μηροί είναι ίδια σε μέγεθος και σχήμα με τα δικά σας, αλλά το χρώμα είναι ξεχωριστό (πράσινο-μπεζ όπως το πρόσωπο) και υπάρχουν βαθμιδωτές εξοχές σαν κατασκευές στα πάνω πόδια (πάνω από τα γόνατα) και στα μπράτσα (πάνω από τον αγκώνα)
Τα 5 μας δάκτυλα είναι λίγο πιο μακριά και λεπτά από τα δικά σας και το δέρμα μας στη παλάμη είναι επίπεδη, έτσι δεν έχουμε γραμμές όπως εσείς αλλά και πάλι έναν συνδυασμό από σε σχήμα σκάλας δέρματος σαν κατασκευή και καφέ τελειών (και τα δύο φύλα έχουν βούλες στη παλάμη) και δεν έχουμε δακτυλικά αποτυπώματα όπως εσείς . Αν αγγίξεις το δέρμα μου, θα αισθανθείς ότι είναι λείο σε σχέση με το τριχωτό δέρμα σας .
Υπάρχουν μικρές κοφτερές απολήξεις στο πάνω μέρος και των δύο κεντρικών δακτύλων . Τα νύχια των δακτύλων είναι γκρίζα και γενικώς μακρύτερα από τα δικά σας . Βλέπετε ότι τα δικά μου νύχια δεν είναί τόσο μεγάλα και καμπυλωτά στην κορυφή . Αυτό γίνεται επειδή είμαι θηλυκό . Τα αρσενικά έχουν κοφτερά και μυτερά νύχια με ένα μήκος μερικές φορές των 5-6 εκατοστών .
Το ακόλουθο χαρακτηριστικό είναι πολύ διαφορετικό από τα ανθρώπινα μέλη και είναι κομμάτι της ερπετοειδούς καταγωγής μας : Αν ακουμπήσεις το πίσω μέρος το άνω μέρους του σώματος θα αισθανθείς μια σκληρή κοκαλλώδης γραμμή μέσα από τα ρούχα μου . Αυτή δεν είναι η σπονδυλική μου στήλη αλλά ένα πολύ παράξενο συμμετρικό σε σχήμα πιάτου κομμάτι δέρματος και υφίσταται ακριβώς την σπονδυλική μας στήλη από το κεφάλι μέχρι κάτω .
Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός από νεύρα και μεγάλα vessels αίματος σε αυτήν την κατασκευή και τα πιάτα αυτά (τα οποία είναι περίπου 2 ή 3 εκατοστά και πολύ ευαίσθητα στο άγγιγμα – αυτός είναι και ένας λόγος στο γιατί έχουμε συνέχεια προβλήματα στο να καθόμαστε σε καρέκλες) .
Ο κύριος σκοπός αυτού του πιάτου (εκτός από τον σκοπό του στην σεξουαλική μας ζωή) είναι απλώς η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος μας και αν καθίσουμε σε φυσικά ή τεχνητά μέρη με ήλιο, αυτά τα πιάτα γίνονται πιο αναζωογονημένα με αίμα και τα αιμοφόρα αγγεία γίνονται πιο πλατιά και ο ήλιος είναι ικανός να διεγείρει το ερπετοειδές αίμα μας (το οποίο διακινείται μέσω του σώματος και του πιάτου αυτού) και αυτό μα δίνει μια ευχάριστη αίσθηση .
Τι άλλο διαφορετικό έχουμε από το σώμα σας ; Α, δεν έχουμε ομφαλό, επειδή γεννηθήκαμε με διαφορετικό τρόπο από τον θηλαστικό τρόπο γέννησης . Οι υπόλοιπες εξωτερικές διαφορές από το είδος σας είναι μικρής σημασίας και πιστεύω ότι δεν πρέπει να την αναφέρω τώρα, οι περισσότερες από αυτές δεν είναι εμφανείς όσο φοράμε ρούχα . Ελπίζω η περιγραφή του σώματός μου ήταν αρκετά ακριβής . Θα σας συμβούλευα να κάνετε κάποια σκίτσα .

Ερ. : Τι είδος ρουχισμό χρησιμοποιείς συνήθως ; Υποθέτω πως δεν ντύνεσαι έτσι συνήθως ;

Απ. : Όχι, φοράω αυτά τα ανθρώπινα ρούχα γενικής χρήσεως μόνο όταν βρίσκομαι με ανθρώπους . Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνομαι βολικά να φοράω τέτοια σφιχτά ρούχα και είναι πάντα ένα πρωτοφανές αίσθημα . Όταν βρισκόμαστε στο ίδιο μας το σπίτι (αυτό σημαίνει στο ημιυπόγειο σπίτι μας) ή στις δικές μας τεχνητές ηλιακές περιοχές και αν είμαστε μαζί με άλλους στενούς με το όνομα μας, είμαστε συνήθως γυμνοί .
Είναι αυτό σοκαριστικό για σένα ; Όταν είμαστε σε δημόσιες περιοχές και μαζί με πολλούς άλλους του είδους μου φοράμε πολύ φαρδιά και ελαφριά ρούχα φτιαγμένα από λεπτό, ελαφρύ υλικό . Σου είπα πως πολλά μέρη του σώματός μας είναι πολύ ευαίσθητα στο άγγιγμα, ειδικά τα πιάτα που βρίσκονται στην κάτω πλάτη και έτσι δεν νιώθουμε άνετα με στενά ρούχα επειδή μπορεί να μας κάνει κακό . Άνδρες και γυναίκες φοράμε συνήθως τα ίδια ρούχα, αλλά τα χρώματα διαφέρουν ανά φύλο .

Ερ. : Είπες «άλλοι στενοί στο όνομά μας» . Εννοείς την οικογένεια σου ;

Απ. : Όχι, όχι αναγκαστικά . Θα μπορούσες να το πεις «οικογένεια» αλλά με αυτήν την λέξη εννοείς μόνο αυτούς του είδους σου που είναι γενετικά ενωμένοι όπως πατέρας μητέρα και παιδί . Όπως είπα νωρίτερα έχουμε ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο όνομα . Μέρος της προφοράς αυτού του ονόματος είναι εντελώς μοναδικό και δεν υπάρχει άλλον ον με αυτή την ίδια ονομασία, αλλά μέρος αυτού του ονόματος (η μέση αυτού) προφέρεται με έναν τρόπο κατά τον οποίο λέει στους άλλους σε ποια «οικογένεια» (θα πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη, επειδή γιατί δεν έχετε άλλη ποιο προσιτή στο λεξιλόγιό σας) ανήκει .
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή την ομάδα είναι γενετικά ενωμένοι, επειδή αυτές οι ομάδες είναι συνήθως πολύ μεγάλες με γύρω στους 40-70 δικούς μας . Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει γενικά τις γενετικές σας επαφές – εκτός εάν κάποιος από αυτούς έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα – και την σύνδεση σας με πατέρα και μητέρα είναι συνήθως η δυνατότερη σας . Θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να σας εξηγήσω τώρα το δικό μας πολύ παλιό κοινωνικό σύστημα το οποίο είναι πολύ πολύπλοκο και θα χρειαζόμασταν πολλές ώρες μόνο για τα πρωτεύοντα πράγματα . Ίσως μπορούμε να συναντηθούμε μια άλλη φορά και θα μπορέσω να σου δώσω λεπτομερείς περιγραφές για αυτό το θέμα .

Ερ. : Έχεις ουρά όπως όλα τα κανονικά ερπετά ;

Απ. : Βλέπεις καμία ; Όχι, δεν έχουμε εμφανή ουρά . Αν κοιτάξεις τον σκελετό μας, υπάρχει μόνο ένα στρογγυλό κόκαλο στο τέλος της σπονδυλικής στήλης πίσω από τη λεκάνη . Αυτό είναι ένα άχρηστο απομεινάρι της ουράς των προγόνων μας, αλλά δεν φαίνεται με γυμνό μάτι . Α, τα έμβρυα μας έχουν ουρά κατά τους πρώτους μήνες της ανάπτυξης, αλλά αυτές οι ουρές εξαφανίζονται πριν το μωρό γεννηθεί .
Μια ουρά χρειαζόταν μόνο στα προϊστορικά είδη τα οποία προσπαθούσαν να σταθούν στα δύο τους πόδια και έπρεπε να κρατήσουν ισορροπία με τη βοήθεια της ουράς, αλλά ο σκελετός μας άλλαξε κατά την εξέλιξη και η σπονδυλική μας στήλη είναι σχεδόν στο ίδιο σχήμα με το δικό σας, έτσι δεν χρειαζόμαστε ουρά για να σταθούμε στα δυο πόδια .

Ερ. : Λες πως γεννήθηκες με διαφορετικό τρόπο από τον δικό μας . Εκκολάπτετε αυγά ;

Απ. : Ναι, αλλά όχι όπως τα πουλιά σας ή τα προϊστορικά ερπετά . Το έμβρυο μεγαλώνει σε υγρό πρωτεΐνης μέσα στη μήτρα της μητέρας, αλλά υπάρχει επίσης ένα πολύ λεπτό σε σχήμα αυγού περίβλημα γύρω του, αυτό γεμίζει ολόκληρη τη μήτρα . Το έμβρυο μέσα στο περίβλημα είναι τελείως αυταρχικό από το σώμα της μητέρας και έχει όποια ουσία χρειάζεται για να αναπτυχθεί μέσα στο περίβλημα . Υπάρχει επίσης μια χορδή όπως το τον ομφάλιο λώρο ο οποίος συνδέεται σε ένα σημείο κρυμμένο πίσω από τα πιάτα της πλάτης .
Όταν το μωρό αρχίζει να γεννιέται, ολόκληρο το αυγό πιέζεται από το κόλπο καλυμμένο από μια λεπτή ουσία πρωτεΐνης και το μωρό βγαίνει από αυτό το αυγό μετά από μερικά λεπτά . Αυτές οι δύο επιμηκύνσεις στα κεντρικά μας δάκτυλα χρησιμοποιούνται ενστικτωδώς από τα μωρά για να βγουν από το τσόφλι για να πάρει την πρώτη του αναπνοή . Τα μικρά μας δεν είναι τόσο μεγάλα όσο τα δικά σας όταν γεννιούνται, είναι περίπου 30-35 των δικών σας εκατοστών, το αυγό είναι περίπου 40 εκατοστά ύψους (αυτό επειδή ο κόλπος μας είναι μικρότερη από αυτή του ανθρώπου) αλλά φτάνουμε σε ένα κανονικό ύψος 1,60-1,80 μέτρων .

Ερ. : Τι γίνεται με την θερμοκρασία του σώματός σας ; Είπες ότι σας ευχαριστεί να καθόσαστε στον ήλιο . Τι επίδραση έχει αυτό στον οργανισμό σας ;

Απ. : Δεν είμαστε θηλαστικά και ως ερπετά η θερμοκρασία του σώματός μας εξαρτάται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος . Αν ακουμπήσεις το χέρι μου ίσως να νιώσεις ότι είναι πιο κρύο από το δικό σας, επειδή η κανονική θερμοκρασία του σώματός μας είναι περίπου 30-33 βαθμοί Κελσίου . Αν κάτσουμε στον ήλιο (ειδικά γυμνοί και γυρισμένοι από την πλευρά που βρίσκονται τα πιάτα μας) η θερμοκρασία μας μπορεί να ανεβεί στους 8 ή 9 βαθμούς Κελσίου μέσα σε λίγα λεπτά .
Αυτή η αύξηση προκαλεί την δημιουργία πολλών ενζύμων και ορμονών στο σώμα μας, η καρδία και ο εγκέφαλος μας και τα υπόλοιπα όργανα γίνονται πιο ενεργά και τότε νιώθουμέ πολύ πολύ καλά . Εσείς οι άνθρωποι ευχαριστιέστε μόνο να κάθεστε στον ήλιο αλλά για μας είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση που μπορείτε να φανταστείτε (ίσως όπως η σεξουαλική σας ευχαρίστηση) . Ευχαριστιόμαστε επίσης με το κολύμπι σε πολύ εύκρατα νερά ή σε άλλα υγρά για να ανεβάσουμε την θερμοκρασία μας . Αν μείνουμε μερικές ώρες στην σκιά, η θερμοκρασία μας πέφτει πάλι στους 30-33 βαθμούς . Αυτό δεν μπορεί να μας βλάψει, αλλά αισθανόμαστε πολύ καλύτερα στον ήλιο . Έχουμε τεχνητά ηλιακά δωμάτια υπογείως αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται με τον κανονικό ήλιο .

Ερ. : Τι τρώτε ;

Απ. : Γενικά διάφορα πράγματα όπως εσείς : ψάρια, φρούτα, λαχανικά , συγκεκριμένα είδη μανιταριών (από υπόγειες φάρμες) και άλλα πράγματα . Μπορούμε επίσης να φάμε και να χωνέψουμε κάποιες ουσίες οι οποίες είναι δηλητηριώδεις για σας . Η κύρια διαφορά μεταξύ εσάς και εμάς είναι, ότι πρέπει να τρώμε σάρκα, επειδή ο οργανισμός μας χρειάζεται πρωτεΐνες . Δεν μπορούμε να ζήσουμε αποκλειστικά από χορταρικά όπως το είδος σας επειδή η χώνεψή μας θα σταματούσε και θα πεθαίναμε μετά από λίγες εβδομάδες ή και μήνες χωρίς σάρκα .
Πολλοί από μας τρώνε ωμή σάρκα ή άλλα πράγματα που θα σας φαίνονταν αηδιαστικά . Προσωπικά, προτιμώ την μαγειρεμένη σάρκα και φρούτα της επιφάνειας όπως μήλα και πορτοκάλια .

Ερ. : Μπορείς να μου πεις κάποια πράγματα για την φυσική ιστορία και εξέλιξη του είδους σας ; Πόσο χρονών είναι το είδος σας ; Έχετε εξελιχθεί από πρωτόγονα ερπετά όπως οι άνθρωποι από τις μαϊμούδες ;

Απ. : Ε, αυτή είναι μια μεγάλη και πολύπλοκη ιστορία που θα ακουστεί σίγουρα αδύνατη σε σας, αλλά είναι η αλήθεια . Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω με λίγα λόγια . Περίπου 65 εκατομμύρια πριν, πολλοί από τους δικούς μας μη αναπτυγμένους προγόνους μας από την φυλή των δεινοσαύρων πέθαναν σε έναν τεράστια και παγκόσμια καταστροφή . Ο λόγος για αυτή την καταστροφή δεν ήταν για φυσικούς λόγους – η σύγκρουση με αστεροειδή όπως λένε οι δικοί σας επιστήμονες και πιστεύουν λανθασμένα – αλλά από πόλεμο μεταξύ δυο αντιμαχόμενων εξωγήινων που έλαβε μέρος κυρίως στην τροχιά και το υψηλό επίπεδο της ατμόσφαιρας του πλανήτη σας . Σύμφωνα με τις λίγες γνώσεις μας για τις αρχές της ιστορίας μας αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν ο πρώτος που γινόταν στη γη μεταξύ εξωγήινων αλλά σίγουρα δεν ήταν ο τελευταίος (και έρχεται ένας ακόμη πόλεμος θα αρχίσει σύντομα, καθώς και «ψυχρός πόλεμος» - όπως τον λέτε εσείς – μεταξύ εξωγήινων ομάδων λαμβάνει μέρος τα τελευταία 73 χρόνια στον πλανήτη) . Οι αντίπαλοι στον πόλεμο που έγινε πριν 65 εκατομμύρια χρόνια ήταν δυο αναπτυγμένες εξωγήινες φυλές, των οποίων και των δυο το όνομα δεν προφέρεται στη γλώσσα σας .
Μπορώ να σας πω πως λέγονται αλλά θα έβλαπτε τα αυτιά σας αν το πω αυθεντικά . Η μια φυλή ήταν ανθρωποειδής όπως το είδος σας (αλλά πολύ πιο παλιοί) και ήταν από αυτό το σύμπαν, από ένα ηλιακό σύστημα στων αστερισμό που ονομάζετε «Προκύων (Procyon)» σήμερα στους χάρτες σας . Το άλλο είδος – για το οποίο δεν ξέρουμε πολλά πράγματα – ήταν ερπετοειδής φυλή, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με μας, επειδή έχουμε εξελιχτεί από τοπικά σαυροειδή χωρίς εξωτερικές επιρροές (εκτός από την δικιά μας παραποίηση των δικών μας γονιδίων ) .
Οι προχωρημένες ερπετοειδείς φυλές δεν προέρχονταν από αυτό το σύμπαν αλλά από – πώς να σας το πω . Οι επιστήμονές σας έχουν καταλάβει την αληθινή φύση του σύμπαντος, επειδή η μη λογική σας σκέψη δεν μπορεί να δει τα πιο απλά πράγματα και καταλήγει σε λάθος μαθηματικά και αριθμούς . Αυτό είναι κομμάτι του γενετικού σας προγραμματισμού για το οποίο θα μιλήσω μετά . Επιτρέψτε μου να πω, ότι είστε τόσο μακριά στο να εξηγήσετε το σύμπαν ακριβώς όπως και πριν 500 χρόνια . Για να χρησιμοποιήσω έναν όρο για να καταλάβετε τα άλλα είδη που προέρχονται όχι από αυτό το σύμπαν αλλά από μια άλλη «φούσκα» στον αφρό του omniverse . Θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε μια άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι αυτή η σωστή λέξη για να το περιγράψουμε σωστά (αλλά ο όρος, ο όρος διάσταση είναι γενικά λάθος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε) . Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι, εξελιγμένες φυλές μπορούν να κάνουν έναν «περίπατο» από φούσκα σε φούσκα με την χρήση της – όπως θα λέγατε – κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους μόνο με την χρήση του μυαλού τους (η δικιά μου φυλή έχει επίσης αναπτυγμένες ψυχικές ικανότητες σε σχέση με τη δικιά σας φυλή, αλλά δεν είμαστε ικανοί να πάμε σε άλλη φούσκα/ χωρίς κάποια τεχνολογία, αλλά άλλες φυλές ενεργές σε αυτών τον πλανήτη είναι ικανές και αυτό φαίνεται σε σας ως μαγεία όπως γινόταν και με τους προγόνους σας) .
Πίσω τώρα στην δικιά μας ιστορία, η πρώτη φυλή (οι ανθρωποειδείς) έφτασαν στη γη 150 χρόνια πριν τους ερπετοειδεις και δημιούργησαν μερικές αποικίες στις τότε ηπείρους . Υπήρχε μια μεγάλη αποικία στην ήπειρο που ονομάζετε «Ανταρκτική» σήμερα και ακόμη μια στην ήπειρο που σήμερα λέτε «Ασία» . Αυτά τα όντα ζούσαν μαζί με σαυροειδή ζώα στον πλανήτη χωρίς προβλήματα .
Όταν έφτασε η αναπτυγμένη ερπετοειδής φυλή στο ηλιακό σύστημα, οι ανθρωποειδείς αποικιστές από τον «Προκύωνα» προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ειρηνικά, αλλά δεν τα κατάφεραν και μέσα σε λίγους μήνες ξεκίνησε ένα παγκόσμιος πόλεμος . Πρέπει να καταλάβετε οι αυτές οι δύο φυλές ενδιαφέρονταν για αυτόν τον πλανήτη όχι για την βιολογία του και τα υποαναπτυγμένα όντα, αλλά για έναν μόνο λόγο : ακατέργαστα υλικά, κυρίως χαλκό .
Για να κατανοήσετε τον λόγο, θα πρέπει να ξέρετε ότι ο χαλκός είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό για μερικές αναπτυγμένες φυλές (ακόμη και σήμερα) επειδή είναι – μαζί με κάποια ασταθή υλικά – είναι ικανός να δημιουργήσει καινούρια σταθερά συστατικά αν περιλαμβάνετε τα υψηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία στην δεξιά γωνία με πεδία υψηλής πυρηνικής ακτινοβολίας για να παράγουν μια διασταύρωση διακείμενων πεδίων .
Η σύντηξη του χαλκού με άλλα συστατικά σε ένα μαγνητικό/ ακτινοβόλο πεδίο-δωμάτιο μπορεί να παράγει ένα δυναμικό πεδίο ειδικής φύσεως που είναι πολύ χρήσιμο σε πολλές τεχνολογικές χρήσεις (αλλά η βάση για αυτό είναι άρα πολύ πολύπλοκη φόρμουλα που δεν είστε ικανοί να ανακαλύψετε λόγω των περιορισμών της απλής σας σκέψης) .
Και οι δύο φυλές θέλησαν να έχουν τον έλεγχο του χαλκού του πλανήτη γη και για αυτό το λόγο, έκαναν έναν όχι πολύ μακροχρόνιο πόλεμο στην τροχιά και το διάστημα . Οι ανθρωποειδής φυλή φαινόταν να τα καταφέρνει στην αρχή, αλλά σε μια τελευταία μάχη τα ερπετοειδεί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα εξωγήινο όπλο – ένα ειδικό είδος βόμβας σύντηξης η οποία θα έπρεπε να καταστρέψει οτιδήποτε ζωντανό στον πλανήτη χωρίς να καταστρέψει τα σημαντικά ακατέργαστα υλικά και τον χαλκό . Η βόμβα οπλίστηκε από το διάστημα και πυροδοτήθηκε στο μέρος που εσείς λέτε «Κεντρική Αμερική» 
Εφόσον πυροδοτήθηκε στον ωκεανό, προκάλεσε μια μη προβλεπόμενη σύμμειξη με υδρογόνο. και η έκρηξη ήταν πολύ μεγαλύτερη και τα ερπετοειδεί δεν το είχαν προβλέψει .Μια θανατηφόρος ακτινοβολία, μια υπερπαραγωγή συντηγμένου-οξυγόνου, η εκτόξευση διάφορων συστατικών και ένας «πυρηνικός χειμώνας» για σχεδόν 200 χρόνια είχε ως αποτέλεσμα . Οι περισσότεροι των ανθρωποειδών σκοτώθηκαν και τα ερπετοειδεί έχασαν το ενδιαφέρον για τον πλανήτη μετά από λίγα χρόνια για (ακόμη και για μας) άγνωστους λόγους – ίσως λόγω της ακτινοβολίας .
Ο πλανήτης Γη ήταν πάλι μόνος ξανά και τα ζώα της επιφάνειας νεκρά . Με όλα αυτά, ένα αποτέλεσμα της βόμβας σύντηξης ήταν η αποκάλυψη διάφορων συστατικών και υλικών που δημιουργήθηκαν κατά την διαδικασία της καύσης και ένα από τα υλικά αυτά ήταν το Iridium (Ιρίδιο) . Οι δικοί σας επιστήμονες σήμερα βλέπουν την συγκέντρωση Ιριδίου στο έδαφος ως στοιχείο για την πτώση αστεροειδή που εξόντωσε τους δεινόσαυρους .
Αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά πώς να το ξέρατε αυτό ; Λοιπόν, οι περισσότεροι δεινόσαυροι πέθαναν (όχι όλοι κατά την πυροδότηση αλλά με άλλα κακά που υπήρξαν μετά τον πόλεμο, ειδικά στον «πυρηνικό χειμώνα» και την εκτόξευση υλικών) . Σχεδόν όλοι οι δεινόσαυροι και τα ερπετοειδεί πέθαναν στο επόμενα 20 χρόνια . Μερικοί από αυτούς – ειδικά αυτοί στους ωκεανούς – κατάφεραν να επιζήσουν για τα επόμενα 200-300 χρόνια ακόμη και στον αλλαγμένο κόσμο, αλλά και αυτά τα είδη πέθαναν, επειδή άλλαξε το κλίμα .
Ο «πυρηνικός χειμώνας» τελείωσε μετά από 200 χρόνια, αλλά η γη ήταν πιο κρύα από ποτέ . Ακόμη και μετά τον κατακλυσμό, μερικά είδη κατάφεραν να επιζήσουν : τα ψάρια (όπως οι καρχαρίες), τα πουλιά, μικρά φρικιαστικά θηλαστικά (οι πρόγονοί σας), διάφορα ερπετά όπως οι κροκόδειλοι… και υπήρχε ένα μικρό είδος μικρών αλλά αναπτυγμένων δεινοσαύρων οι οποίοι αναπτύχθηκαν μαζί με τα τελευταία ζώα-ερπετά όπως το είδος που λέτε Τυραννόσαυρο .
Αυτό το καινούριο ερπετό στεκόταν στα δυο του πόδια και έμοιαζε λίγο στην ανακατασκευή του Ιγκουανόδοντα (Iguanodon) (ανήκει σε αυτήν την οικογένεια) αλλά ήταν μικρότερος (με ύψος 1,50 μέτρα) με μερικά ανθρωποειδή χαρακτηριστικά, μια αλλαγμένη κατασκευή οστών, με μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο, ένα χέρι με αντίχειρα ο οποίος τα επέτρεπε να πιάσει πράγματα, με διαφορετικό οργανισμό και πεπτικό σύστημα, αναπτυγμένα μάτια στη μέση το κεφαλιού όπως τα δικά σας… και το πιο σημαντικό… με καλύτερη κατασκευή του εγκεφάλου .
Αυτός είναι ο άμεσος μας πρόγονος . Υπάρχουν θεωρίες ότι η ακτινοβολία της βόμβας βοήθησαν στην μετάλλαξη του οργανισμού της νέας αυτής ράτσας, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχτεί . Παρόλα αυτά, αυτοί οι δεινόσαυροι που έμοιαζαν με ανθρώπους εξελίχτηκαν κατά την διάρκεια των επόμενων 30 εκατομμυρίων ετών (όπως είπα νωρίτερα, τα είδη χρειάζονται γενικά περισσότερο χρόνο από ότι νομίζετε, αν η εξέλιξη δεν έχει γίνει τεχνητά όπως στην περίπτώση σας) από ζώο σε ένα λίγο πολύ σκεπτόμενο ον . Αυτά τα όντα ήταν αρκετά έξυπνα για να επιζήσουν στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια, επειδή έμαθαν να αλλάζουν τις συνήθειές τους, έμεναν σε σπηλιές στην κρύα φύση και έμαθαν να χρησιμοποιούν πέτρες και κλαδιά ως πρώτη ύλη και την χρησιμοποίηση της φωτιάς για να τους βοηθάει να ζεσταθούν – ειδικά για να ζεστάνουν το αίμα τους το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το είδος μας .
Κατά την διάρκεια των επόμενων 20 εκατομμυρίων ετών αυτά τα είδη διαιρέθηκαν από τη φύση σε 27 υποείδη (δυστυχώς, πρώην ερπετοειδή είδη διαίρεσαν τους εαυτούς τους κατά ένα λίγο πολύ μη λογικό τρόπο σε άλλα υποείδη κατά την διαδικασία της εξέλιξης . Μπορείς να δεις καθαρά τον άχρηστο υψηλό αριθμό ζωικών και δεινοσαύρων ειδών στα πρώτα χρόνια) και υπήρξαν πολλοί (κυρίως πρωτόγονοι) πόλεμοι μεταξύ των υποειδών για λόγους κυριαρχίας .
Λοιπόν, η φύση δεν ήταν πολύ φιλική προς εμάς εφόσον ξέρουμε πως από τα 27 είδη τα 24 εξαφανίστηκαν σε πρωτόγονους πολέμους και στην εξέλιξη, επειδή ο οργανισμός και το μυαλό τους δεν ήταν αρκετά αναπτυγμένα για να επιζήσουν και (ο κύριος λόγος) δεν ήταν ικανοί να αλλάξουν την θερμοκρασία του αίματός τους με σωστό τρόπο όταν άλλαζε το κλίμα .
50 εκατομμύρια χρόνια μετά το τέλος του πολέμου και των δεινοσαύρων, μόνο τρεις (τώρα επίσης τεχνολογικά) αναπτυγμένες ερπετοειδείς φυλές είχαν απομείνει στον πλανήτη μαζί με όλα τα άλλα ζώα . Μέσω φυσικών και τεχνητών διασταυρώσεων τα τρία αυτά είδη ενοποιήθηκαν σε μια ερπετοειδής φυλή και μέσω γενετικών επεμβάσεων, ήμασταν ικανοί να «εξαλείψουμε» τα άσχημα γονίδια στον γενετικό μας κώδικα .
Σύμφωνα με την ιστορία και τα πιστεύω μας, αυτή ήταν η εποχή όπου η ερπετοειδής φυλή – όπως με βλέπετε σήμερα – δημιουργήθηκε με την χρησιμοποίηση της γενετικής μηχανικής . Αυτό έγινε περίπου 10 εκατομμύρια χρόνια πριν και η εξέλιξη μας σταμάτησε κάπου εκεί (λοιπόν, υπήρξαν κάποιες μικρές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση με μια περισσότερο ανθρωποειδής και θηλαστική εμφάνιση κατά τα επόμενα χρόνια, αλλά δεν διαιρεθήκαμε ξανά σε άλλα υποείδη) .
Βλέπεις, είμαστε μια πολύ παλιά φυλή σε σχέση με το είδος, το οποίο πηδούσε γύρω του σαν μια μικρή μαϊμού και στα δέντρα την ώρα που εμείς ανακαλύψαμε την τεχνολογία, αποικούσαμε πλανήτες αυτού του συστήματος, χτίσαμε μεγάλες πόλεις σε αυτόν τον πλανήτη (οι οποίες εξαφανίστηκαν με τον καιρό χωρίς να αφήσουν ίχνη) και αλλάζαμε τα δικά μας γονίδια την ώρα που τα δικά σας γονίδια ήταν ακόμη τα ίδια με τον άλλων ζώων .
10 εκατομμύρια χρόνια πριν οι μικροί πίθηκοι άρχισαν να κατεβαίνουν από τα δέντρα στο έδαφος (ξανά λόγο της αλλαγής της θερμοκρασίας – ειδικά στην ήπειρο που εσείς ονομάζετε Αφρική) . Αλλά εξελίχθηκαν πολύ αργά εφόσον αυτό είναι φυσικό για τα θηλαστικά και αν τίποτα το ιδιαίτερο δεν συνέβαινε στο είδος σας, δεν θα μπορούσαμε να κάτσουμε εδώ και να μιλήσουμε επειδή θα καθόμουν στο μοντέρνο σπίτι μου και εσείς θα καθόσασταν στα κλουβιά σας ντυμένοι με γούνες και προσπαθώντας να ανακαλύψετε την φωτιά – ή μπορεί να ήσασταν σε έναν από τους δικούς μας ζωολογικούς κήπους .
Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς και τώρα νομίζετε ότι είστε οι «κορυφή της δημιουργίας» και μπορείτε να κάτσετε στα μοντέρνα σπίτια σας και εμείς πρέπει να κρυβόμαστε και να ζούμε κάτω από τη γη και σε απομακρυσμένες περιοχές . Περίπου 1,5 εκατομμύρια χρόνια πριν, ένα ακόμη εξωγήινο είδος κατέφθασε στην Γη (ήταν με έκπληξη το πρώτο είδος μετά από 60 εκατομμύρια χρόνια . Αυτό θα σας ξάφνιαζε ακόμη περισσότερο αν μαθαίνατε πόσα εξωγήινα είδη υπάρχουν τώρα στη Γη) . Το ενδιαφέρον αυτής της εξωγήινης ανθρωποειδής φυλής – την οποία ονομάζετε «Ilojiim» («Elohim» ;- PuPP) –δεν ήταν τα ακατέργαστα υλικά και ο χαλκός, ήταν η έκπληξη προς τις μη αναπτυγμένες μαϊμούδες-ανθρώπους . Εκτός από την δικιά μας παρουσία στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τις μαϊμούδες να αναπτυχθούν λίγο πιο γρήγορα, για να τους εξυπηρετήσετε στο μέλλον σαν ένας είδος σκλάβων-φυλής σε μέλλοντες πολέμους .
Οι μοίρα της φυλής σας δεν μας ενδιέφερε αρκετά, αλλά δεν μας άρεσε η παρουσία των «Ilojiim» στον πλανήτη μας και δεν τους άρεσε η δικιά μας παρουσία στον νέο πλανητικό «γαλαξιακό ζωολογικό κήπο» και έτσι η δικιά σας δημιουργία ήταν ο λόγος του πολέμου μεταξύ εμάς και των άλλων . Μπορείτε να διαβάσετε για αυτόν τον πόλεμο σε κομμάτια αυτής που εσείς ονομάζετε «Βίβλο» με μια πολύ παράξενη περιγραφή . Η πραγματική αλήθεια είναι μια πολλή μεγάλη και δύσκολη ιστορία . Να συνεχίσω ;

Ερ. : Όχι, όχι τώρα, Έκανα κάποιες σημειώσεις για την ιστορία σας και τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις .

Απ. : Παρακαλώ ρώτα .

Ερ. : Πρώτα από όλα, μου είπες για μια πολύ μεγάλη εποχή . Ισχυρίζεσαι πως οι πρωτόγονοι πρόγονοί σου έζησαν μαζί με τους δεινόσαυρους, επέζησαν του – ας το πούμε - τεχνητού κατακλυσμού εξελιχτήκατε 40 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξη σας σταμάτησε πριν 10 εκατομμύρια . Αυτό που φαίνεται πολύ απίστευτο . Μπορείς να μου πεις κάποια πράγματα γι’ αυτό ;

Απ. : Καταλαβαίνω πως εσένα ου φαίνεται απίστευτο αυτό, επειδή είστε μια νέα και γενετικά κατασκευασμένη φυλή .Ο ιστορικός σας ορίζοντας είναι μόλις μερικών χιλιάδων χρόνων και νομίζετε ότι είστε κάποιοι . Αλλά δεν είναι . Αυτό είναι αδύνατο . Ο προγραμματισμένος σας εγκέφαλος σίγουρα δεν είναι ικανός να χειριστεί μεγαλύτερη κλίμακα ετών .
Η εξελικτική μας κλίμακα είναι πολύ μεγάλη φαίνεται τεράστια σε σας, αλλά αυτό είναι στην ουσία ο αυθεντικός τρόπος αντίληψης . Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν όπως εμάς της έκρηξης . Εξελίχτηκαν αργά σε αυτά τα εκατομμύρια χρόνια και διαιρέθηκαν σε διάφορα είδη και σχήματα, μερικοί από αυτούς μεγαλύτεροι, και άλλοι μικρότεροι .Αυτή είναι η εξέλιξη του σώματος . Αλλά τι έγινε με το μυαλό και την ευφυΐα τους ; Ήταν απλά ζώα . Τα θηλαστικά εξελίχτηκαν εδώ και – ας πούμε – 150 εκατομμύρια χρόνια, αλλά μόνο στα 2-3 εκατομμύρια ήταν ικανά να αποκτήσουν ευφυΐα . Και μέσα σε αυτή την μικρή περίοδο εξελίχτηκαν όντα σαν εσάς . Από την φύση ; 148 εκατομμύρια χρόνια για να εξελιχτούν ζώα όπως τα θηλαστικά, και 2 εκατομμύρια για να εξελιχτείτε σε (λίγο ή πολύ) νοήμονα όντα ; Ρωτήστε τον εαυτό σας . Νομίζετε πως αυτή η επιταχυνόμενη εξέλιξη έγινε από την φύση ; Τότε το είδος σας είναι πιο αφελές από ότι νόμιζα . Δεν εξελιχτήκαμε λάθος όπως εσάς .

Ερ. : Καταλαβαίνω . Αλλά έχω μια άλλη ερώτηση . Ανέφερες πολλά πράγματα για τον πόλεμο που έγινε μεταξύ των εξωγήινων πριν 65 εκατομμύρια χρόνια . Αυτά συνέβησαν πολύ καιρό πριν γίνετε ευφυή όντα (από αυτά που έχω καταλάβει) . Πως ξέρετε τόσα πράγματα για τον «πρώτο πόλεμο» και για την εξέλιξη του είδους σας ;

Απ. : Αυτή είναι καλή ερώτηση (πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες) και δεν σας εξήγησα για αυτό . Η γνώση μας για τον πόλεμό αυτό προέρχεται από ένα αρχαίο τεχνούργημα, το οποίο βρέθηκε πριν από 16.000 χρόνια από τους δικούς μας αρχαιολόγους στην ήπειρο που σήμερα ονομάζετε βόρεια Αμερική . Βρήκαν εκεί ένα πιάτο διαμέτρου περίπου 47 δικών σας εκατοστών . 
Το πιάτο ήταν φτιαγμένο από ένα ακόμη και για μας άγνωστο μαγνητικό υλικό και μέσα σε αυτό το πιάτο υπήρχε ένα ακόμη μικρότερο κρυστάλλινο πιάτο το οποίο περιείχε μια τεράστια ποσότητα πληροφορίας κωδικοποιημένης με την μοριακή κατασκευή του κρυστάλλου . Αυτό το «πιάτο μνήμης» δημιουργήθηκε από τους τελευταίους ανθρωποειδείς επιζώντες από τον «Προκίωνα» πριν 65 εκατομμύρια χρόνια και όταν το βρήκαμε ήταν άθικτο .
Οι επιστήμονές μας κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα και τις πληροφορίες και τότε μάθαμε για πρώτη φορά τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στο μακρινό παρελθόν που οδήγησε στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων . Το πιάτο περιείχε λεπτομερείς περιγραφές και των δύο ειδών (αλλά περισσότερα για τα ανθρωποειδή) και για τα γεγονότα και τα όπλα, συμπεριλαμβανομένου της βόμβας σύντηξης . Περιείχε επίσης περιγραφές για τα ζώα και τα σαυροειδή στην γη, συμπεριλαμβανομένου τους ζωώδεις προγόνους μας .
Τα υπόλοιπα για τη γνώση για την εξέλιξη μας προήλθε από σκελετούς και από την αποκωδικοποίηση και κωδικοποίηση του DNA μας . Βλέπεις, γνωρίζουμε την αλήθεια για την εξέλιξη μας εδώ και μόλις 16.000 χρόνια . Πριν από εκείνη την εποχή, υπήρχε μια ποιο θρησκευτική ιδέα για την εξέλιξή μας .

Ερ. : Τι απέγιναν οι δυο εξωγήινες φυλές ;

Απ. : Δεν ξέρουμε ακριβώς . Οι επιζήσαντες ανθρωποειδείς πέθαναν τα επόμενα χρόνια μετά την έκρηξη και άλλοι των ανθρωποειδών και ερπετοειδών δεν ξαναγύρισαν (από αυτά που ξέρουμε) . Όσο για ους εξωγήινους ερπετοειδείς, υπάρχει μια πιθανότητα πως ήταν φυσικά αδύνατον για αυτούς να γυρίσουν, επειδή η ύλη μεταξύ των φουσκών είναι μερικές φορές σε γρήγορη ταχύτητα . Η σημερινή θεωρία είναι, πως και οι δυο φυλές εξαφανίστηκαν μέσα σε αυτά τα εκατομμύρια χρόνια .

Ερ. : Ανέφερες σκελετούς του είδους σας . Πως γίνεται, οι άνθρωποι επιστήμονες δεν βρήκαν κανένα ίχνος, δικό σας και των προγόνων σας εφόσον μαίνεται σε αυτόν τον πλανήτη για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ; Έχουμε βρει πολλούς σκελετούς πρωτόγονων δεινοσαύρων, αλλά κανέναν ενός αναπτυγμένου δεινόσαυρου με μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο και ένα χέρι με εξοχές όπως περιέγραψες πρωτίστως .


Απ. : Έχετε βρει . Αλλά οι «μεγάλοι» επιστήμονες σας δεν ήταν ικανοί να ανακατασκευάσουν τελείως τους σκελετούς, επειδή ήθελαν να ανακατασκευάσουν ζωώδεις δεινόσαυρους, όχι νοήμονα όντα . Θα γελούσατε αν ξέρατε πόσοι από τους (συνήθως μικρά) σαυροειδείς σκελετούς στα μουσεία σας είναι τελείως λάθος ανακατασκευασμένοι σκελετοί όντων που δεν υπήρξαν ποτέ, επειδή χρησιμοποιήσατε κόκαλα τα οποία δεν σχετίζονταν μεταξύ τους και πολλές φορές δημιουργείτε τεχνητά κόκαλα σε περίπτωση που έλειπε κάτι για να δημιουργήσετε ένα σαυροειδές «ζώο» .
Πολλοί από τους δικούς σας επιστήμονες ξέρουν για αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν τον κάνουν γνωστό, επειδή δεν μπορούν να το εξηγήσουν και ισχυρίζονται, πως τα σωστά κόκαλα απλά έλλειπαν και η ανακατασκευή γίνεται σωστά .Πολλά από τα δικά μας κόκαλα χρησιμοποιήθηκαν στην ανακατασκευή του Ιγκουανόδοντα, για παράδειγμα τα χέρια με τις εμφανείς εξοχές (κοιτάξτε τον σκελετό κάποιου ιγκουανόδοντα σε κάποιο μουσείο και θα δείτε ότι έχω δίκιο) .
Ένας επιστήμονας από την χώρα που ονομάζεται ΗΠΑ κατασκεύασε ένα αρκετά σωστά κατασκευασμένο σκελετό του είδους μας πριν από μερικά χρόνια, αλλά η τοπική κυβέρνηση (που εν μέρει ξέρει για την ύπαρξή μας) απέσυρε την ανακατασκευή αυτή . Όσο ζούμε σήμερα (και εδώ και χιλιάδες χρόνια) σχεδόν τελείως κάτω από την επιφάνεια της γης, δεν θα βρείτε πτώματα ή σκελετούς μας .

Ερ. : Μίλησες σε μερικές περιπτώσεις για υπόγειες πόλεις και τεχνητές πηγές ηλίου . Εννοείς κάτι σαν «κούφια γη» με αυτό . Υπάρχει ένας δεύτερος ήλιος μέσα στην γη ;

Απ. : Όχι, η γη δεν είναι τελείως κούφια και ούτε υπάρχει ένας δεύτερος ήλιος . Η ιστορία αυτή είναι αβάσιμη και φυσικά δεν είναι δυνατόν (ακόμα και το είδος σας είναι αρκετά έξυπνο για να μην πιστέψει σε αυτό) . Ξέρεις πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η μάζα του ηλίου για να παράγει ήλιο και ενέργεια για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια μέσω της σύντηξης ; Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένας μικρός ενεργός ήλιος μέσα στη γη ;
Όταν μίλησα για υπόγειες οικίες, εννοώ μεγάλα συστήματα σπηλαίων . Τα σπήλαια τα οποία έχετε ανακαλύψει κοντά στην επιφάνεια είναι μικροσκοπικά σε σχέση με άλλα τεράστια σπήλαια βαθιά στην γη (σε βάθος 2000-8000 χιλιάδες των μέτρων σας, αλλά συνδέονται με πολλά κρυφά τούνελ με την επιφάνεια ή σε σπήλαια κοντά στην επιφάνεια) και ζούμε μέσα σε μεγάλες και αναπτυγμένες πόλεις και αποικίες σε σπήλαια σαν και αυτά .
Μεγάλες δικές μας πόλεις βρίσκονται κάτω από την Αρκτική, την Ανταρκτική, την Άπω Ανατολή, την βόρια Αμερική και στην Αυστραλία .Όταν μιλάω για τεχνητές πηγές ηλίου στις πόλεις μας δεν εννοώ έναν αληθινό ήλιο αλλά διάφορες τεχνολογικές πηγές φωτός (συμπεριλαμβανομένου ελκτικών πηγών) οι οποίες φωτίζουν τα σπήλαια και τα τούνελ . Υπάρχουν ειδικές περιοχές σπηλαίων και τούνελ με UV φως και χρησιμοποιούμε αυτά τα μέρη για να ζεστάνουμε το αίμα μας . Εκτός από αυτά, έχουμε επίσης μέρη ηλιοθεραπείας στην επιφάνεια σε απομακρυσμένες περιοχές, κυρίως στην Αμερική και την Αυστραλία .

Ερ. : Που μπορούμε να βρούμε κάποια πύλη για τον δικό σας κόσμο ;

Απ. : Νομίζεις ότι θα σου πω την ακριβή τοποθεσία τους ; Αν θες να βρεις μια τέτοια πύλη, πρέπει να ψάξεις από μόνος σου (αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάτι τέτοιο) . Όταν ήρθα στην επιφάνεια πριν από τέσσερις μέρες, χρησιμοποίησα μια πύλη περίπου 300 χιλιόμετρα βόρια από δω κοντά σε μια μεγάλη λίμνη, αλλά αμφιβάλω αν θα μπορέσεις να βρεις το μέρος (υπάρχουν μόνο λίγες είσοδοι σε αυτό το κομμάτι της γης – οι περισσότερες βρίσκονται βόρια και ανατολικά) . Και μια μικρή συμβουλή : αν βρεθείς σε ένα σπήλαιο με καμπύλο ταβάνι ή σε ένα τούνελ ή οτιδήποτε άλλο που να μοιάζει με τεχνητό ορυχείο και όσο πιο βαθιά πας τα τοιχώματα γίνονται πιο λεία και αν αισθάνεσαι παράξενο ζεστό αέρα να προέρχεται από κάτω ή αν ακούσεις τον συρτό ήχο αέρα να προέρχεται από φρεάτια αεραγωγών και ασανσέρ, τότε ψάξε για ένα είδος τεχνητού και λείου τοίχου με μια γκρι πόρτα από μέταλλο . Αν μπορέσεις να ανοίξεις εκείνη την πόρτα (αμφιβάλω για αυτό) θα βρεθείς σε ένα τεχνικό δωμάτιο μια συστήματα εξαερισμού και ανελκυστήρες προς το βάθος .
Αυτή είναι προφανώς μια είσοδος για τον κόσμο μας . Αν έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις πως είμαστε εντελώς ενήμεροι για την εμφάνισή σου . Είσαι ήδη βρεθεί σε μεγάλα προβλήματα αν έχεις μπει σε αυτό το δωμάτιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις για ένα από τα δυο ερπετοειδή σύμβολα . Αν δεν υπάρχουν σύμβολα ή είναι άλλου είδους, ίσως είστε σε μεγαλύτερα προβλήματα από πριν, γιατί δεν ανήκουν όλες οι υπόγειες εγκαταστάσεις στο είδος μας . Κάποια καινούρια συστήματα τούνελ ανήκουν σε εξωγήινες φυλές (συμπεριλαμβανομένου εχθρικών φυλών) . Η γενική μου συμβουλή αν βρεθείτε σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση όπως αυτές που σας περιέγραψα : τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε .

Ερ. : Ανέφερες πριν πως χρησιμοποιείς το όνομα «Lacerta» όταν βρίσκεσαι μεταξύ ανθρώπων και ότι ευχαριστιέσαι περισσότερο τον πραγματικό ήλιο . Αλλά πως γίνεται να βρίσκεσαι μεταξύ ανθρώπων ; Δεν μοιάζεις με μας, έτσι οποιοσδήποτε θα καταλάβει πως ανήκεις σε άλλο είδος . Γιατί δεν έχει κανένας δει και περιγράψει ένα ον σαν εσένα εφόσον το είδος σου ζει ήδη μεταξύ μας στον ίδιο πλανήτη . Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό ;

Απ. : Πρώτον, το είδος μου έχει παρατηρηθεί και περιγραφεί (και λατρευτεί) πολλές φορές στο προϊστορικό παρελθόν, για παράδειγμα στα θρησκευτικά σας γραπτά όπως στην Βίβλο . Μπορείς να βρεις περιγραφές και ακόμη και απλά σκίτσα μας σε διάφορους ναούς στη νότια Αμερική . Οι αυτό-ονομαζόμενοι «σοφοί» της Ινδίας και των Ασιατικών βουνών έχουν περιγράψει το είδος μας σε πολλά γραπτά, μαζί με άλλους «σοφούς» ανθρώπους από την Αφρική .
Νομίζω πως είμαστε το μη ανθρώπινο είδος που έχει περιγραφεί περισσότερο (ίσως μαζί με τους Ilojiim) στην ιστορία σας . Αν δεν με πιστεύεις, ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα δεις την αλήθεια σε αυτά που λέω . Οι «μεγάλοι» επιστήμονές σας λένε την πίστη στην ύπαρξή μας ως «φανταστική» και «θρησκευτική» και οι σημερινοί «έξυπνοι» άνθρωποι έχουν ξεχάσει την παρουσία μας στην επιφάνεια στο παρελθόν .
Παρόλα αυτά, το είδος μας έχει ιδωθεί ακόμη και στις μέρες μας μερικές φορές από ανθρώπους στην πραγματική μας μορφή στην επιφάνεια, σε εισόδους κοντά στην επιφάνεια και σε υπόγεια τούνελ, αλλά ευτυχώς τα ΜΜΕ σας δεν έχουν πάρει τις αναφορές σας από τέτοιους «τρελούς» (αυτό είναι καλό για μας και για αυτό αφήνουμε τα άτομα αυτά να μας βλέπουν στην φυσική μας μορφή) .
Μερικοί του είδους μου είναι επίσης σε άμεση επαφή με ανθρώπινους επιστήμονες και πολιτικούς από την επιφάνεια, αλλά αυτά είναι άκρως απόρρητα όπως τα λέτε και εσείς – και κανένας απλός άνθρωπος δεν ξέρει για αυτά (ο λόγος αυτών των συναντήσεων γενικά είναι για τον μελλοντικό πόλεμο με τους εξωγήινους και την δική μας συμμετοχή) . Αλλά υπάρχει επίσης και ένας άλλος λόγος, για να μπορούμε να μιλάμε μεταξύ σας και για να μην μπορείτε να μας αναγνωρίσετε : μίμηση . Το ακόλουθο μπορεί να σας φανεί απίστευτο και μπορεί ακόμα και να σας σοκάρει, αλλά αφού ρώτησες θα σας εξηγήσω . Σου είπα και πριν, ότι έχουμε πιο αναπτυγμένες νοητικές ικανότητες από το είδος σας και όταν λέω «πιο αναπτυγμένες» εννοώ, ότι είμαστε ικανοί να χρησιμοποιήσουμε την τηλεπάθεια και την τηλεκίνηση από την στιγμή της γέννησης μας (στην πραγματικότητα, μητέρα και νεογέννητο επικοινωνούν με τηλεπάθεια από τους πρώτους μήνες) χωρίς κάποια ειδική εκπαίδευση όπως πρέπει να κάνετε εσείς για να ξεκλειδώσετε αυτά τα κομμάτια του εγκεφάλου σας .
Η κατασκευή του εγκεφάλου μας είναι κάπως διαφορετική της δικιά σας και ο δικός μας υποφυσικός είναι μεγαλύτερος και ποιο ενεργός από τον δικό σας –ειδικά όταν είμαστε κάτω από τον ήλιο . Οι δικές μας ικανότητες είναι δυνατότερες σε σχέση με τις δικές σας, αλλά αδύναμες σε σχέση με τις νοητικές δυνάμεις των «φούσκων» μερικών εξωγήινων ειδών σε αυτόν τον πλανήτη . Ποτέ δεν ήμουν καλή σε αυτά τα νοητικά πράγματα, αλλά όλοι έχουμε αυτές τις πρωταρχικές ικανότητες και μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα για την ασφάλεια μας ή ακόμη και για να επιτεθούμε .
Όταν βρισκόμαστε στην επιφάνεια και μεταξύ ανθρώπων (ακόμα και σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων – δεν έχει καμιά διαφορά . Όλοι οι εγκέφαλοί σας είναι σαν ένας) είμαστέ ικανοί να «αγγίξουμε» τις σκέψεις τους και να τους δώσουμε μέσω τηλεπάθειας την εντολή «Δείτε μας ως έναν του είδους σας» και το αδύνατο ανθρώπινο μυαλό δέχεται αυτήν την εντολή χωρίς καμιά αντίσταση και θα μας δουν (σε αντίθεση με την ερπετοειδή μας εμφάνιση) ως κανονικούς ανθρώπους .
Αυτό το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά ως μια όμορφη καστανομάλλα γυναίκα, γιατί έχω δημιουργήσει αυτήν την ειδικά «μιμητική εικόνα» στο μυαλό μου πριν αρκετά χρόνια και μπορώ να την κατευθύνω στο μυαλό σας χωρίς προβλήματα . Χρειάστηκε μερικές φορές στην αρχή να μάθω την χρήση της μιμητικής σωστά, αλλά μετά εργάστηκα πολύ αυτοματοποιημένα και μπορώ ακόμη και να περπατήσω ανάμεσα σας χωρίς να με καταλάβει κανείς .
Υπάρχει ένας απλός «διακόπτης» («Δες μας όπως είμαστε στην πραγματικότητα/ Δες μας όπως θέλουμε εμείς να μας δεις») στο ασυνείδητο σας ο οποίος τοποθετήθηκε από τους Ilojiim όταν δημιούργησαν το είδος σας και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον «διακόπτη» για να σας πείσουμε πως βλέπετε ανθρώπους όταν βλέπετε εμάς (αυτόν τον διακόπτη χρησιμοποιούν και άλλες εξωγήινες φυλές, επίσης) . Είναι πιο εύκολο από αυτό που νομίζετε .
Όταν υπάρχουν συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων και οι εξωγήινοι φαίνονται ως άνθρωποι, σημαίνει πως έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον διακόπτη και μερικές συναντήσεις με εξωγήινους με ανθρώπινα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι και κάποια δική μας συνάντηση . Όταν γνώρισα για πρώτη φορά άνθρωπο, με είδε επίσης ως μια κανονική ανθρώπινη γυναίκα και θυμάμαι πως όταν του αποκάλυψα την αληθινή μου εμφάνιση τρόμαξε και σοκαρίστηκε .

Ερ. : Εννοείς πως μπορείς να με κάνεις να πιστέψω ότι τώρα μιλάω με μια όμορφη καστανομάλλα γυναίκα σε αντίθεση με ένα ερπετοειδές ον σαν εσένα ;

Απ. : Προφανώς, αλλά δεν το νομίζω στην δικιά σου ειδική περίπτωση . Όταν κάποιος περιμένει να δει μια ανθρώπινη γυναίκα αντί εμένα, μπορώ εύκολα να το κάνω στο μυαλό του (ακόμη και σε μεγάλες ομάδες) επειδή κανένας δεν περιμένει να δει ένα θηλυκό ερπετοειδές . Αλλά επέτρεψα στο μυαλό σου να με δει με την πραγματική μου εμφάνιση από την πρώτη συνάντηση μας και δεν έχω κάνει τίποτα στο μυαλό σου, έτσι έχεις είδη καταλάβει ότι δεν είμαι άνθρωπος . Αν προσπαθούσα τώρα να το αλλάξω, θα μπορούσα να σε οδηγήσω σε ένα απόλυτο μπέρδεμα ή στην επίγνωση και δεν θέλω να σε βλάψω . Όπως είπα δεν είμαι πολύ καλή σε αυτά τα πράγματα .

Ερ. : Αυτό είναι πολύ τρομακτικό . Μπορείς να σκοτώσεις με αυτές τις ικανότητες ;

Απ. : Ναι, αλλά απαγορεύεται . Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν γινόταν στο παρελθόν .

Ερ. : Έχετε και τα δυο φύλα αυτές τις ικανότητες ;

Απ. : Ναι .

Ερ. : Τι γίνεται με τις φωτογραφίες ; Πως εμφανίζεσαι σε αυτές ;

Απ. : Αυτή είναι μια χαζή ερώτηση . Εμφανίζομαι σε φωτογραφίες ως ερπετοειδές, επειδή δεν μπορώ να έχω επηρεασμό στην φωτογραφία ή την φωτογραφική μηχανή αλλά μόνο στο μυαλό των ίδιων των φωτογράφων . Αν αυτός η αυτή εμφανίσει το φιλμ και δείξει τις φωτογραφίες σε άλλους, θα με δουν με την πραγματική μου εμφάνιση . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθούμε ή να φωτογραφηθούμε και θα πρέπει να αποφεύγουμε οποιαδήποτε παρόμοια συσκευή στην επιφάνεια (αυτό είναι πολύ δύσκολο και έχουμε πέσει σε τέτοια λάθη στο παρελθόν χωρίς να το ξέρουμε, ειδικά από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές σας υπηρεσίες) .

Ερ. : Τι άλλες εντολές μπορείτε να κατευθύνετε απλά στο μυαλό μας . Κάτι όπως «υπηρετήστε μας» ή «υπακούστε» ;

Απ. : Αυτή είναι και πάλι μια παράξενη ερώτηση . Δεν είμαστε εχθρός σας (οι περισσότεροι από μας) και λοιπόν γιατί θα έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο ; Για να απαντήσω στην ερώτησή σας : Εξαρτάται από την δύναμη της ανθρώπινης σκέψης και στην δύναμη της σκέψης του ερπετοειδές μυαλού . Δεν υπάρχει διακόπτης «υπηρετήστε μας» ή «υπηρετήστε με» στο μυαλό σας, και έτσι μια τέτοια εντολή είναι ποιο δύσκολο να επιβληθεί . Αν το ανθρώπινο μυαλό και ασυνείδητο είναι και ο ερπετοειδής ένας πεπειραμένος σε αυτά τα πράγματα και ήταν για κάποιες ώρες στον ήλιο πριν αυτός ή αυτή προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο, τότε ίσως να γινόταν κάτι τέτοιο για κάποιο χρονικό διάστημα .
Υπάρχουν μυστικές διδασκαλίες για τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν έμαθα κάτι τέτοιο . Χρησιμοποιώ τις πρωταρχικές μου ικανότητες για μίμηση και επικοινωνία με το είδος μου και μερικές φορές για άλλα προσωπικά ζητήματα, αλλά ποτέ δεν προσπάθησα να κάνω κακό σε άνθρωπο η στο μυαλό του . Θα ήμουν ευχαριστημένη αν τελειώναμε με αυτό το θέμα εδώ.

Ερ. : Μια τελευταία ερώτηση : είπες νωρίτερα, ότι μπορείτε να αποκρύψετε τα ΑΤΙΑ σας, χρησιμοποιείτε τις ίδιες ικανότητες για να πετύχετε κάτι τέτοιο ;

Απ. : Ναι, αλλά σε μια τεχνική βάση . Υπάρχει μια ισχυρή συσκευή μέσα σε κάθε σκάφος η οποία μπορεί να στείλει ένα τεχνητό σήμα στο μυαλό σας για να σας πείσει, στο να δείτε απλώς τον ουρανό ή ένα απλό αεροσκάφος αντί να δείτε το δικό μας σκάφος . Αυτό δεν χρησιμοποιείται συχνά, επειδή αποφεύγουμε την ανθρώπινη παρουσία όταν βρισκόμαστε στην ατμόσφαιρα . Αν μπορέσετε να δείτε ένα δικό μας «ΑΤΙΑ» σημαίνει πως αυτή η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο . Η επίδραση του καμουφλάζ δεν πετυχαίνει σε μέσα καταγραφής – για να απαντήσω και σε προηγούμενη ερώτηση σου – αλλά γιατί να πρέπει κάποιος να φωτογραφίσει τον ουρανό εφόσον δεν βλέπει τίποτα το παράξενο εκεί ; Επίσης, οι περισσότερες πύλες κοντά στην επιφάνεια είναι επίσης κρυμμένες με μια τέτοια συσκευή και έτσι το είδος σας θα βλέπει κανονικά σπήλαια αντί της πόρτας . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είπα πως αμφιβάλω αν μπορέσετε να βρείτε μια τέτοια πόρτα για τον κόσμο μας (αλλά συνέβηκε μερικές φορές στο παρελθόν) .

Ερ. : Πίσω τώρα στην δικιά μας και τη δικιά σας ιστορία . Ανέφερες την φυλή των «Illojiim» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή . Από πού ήρθαν και με τι έμοιαζαν ; Τι ακριβώς έγινε όταν έφτασαν εδώ ; Είναι αυτοί οι «θεός» μας ;

Απ. : Οι «Illojiim» ήρθαν από αυτό το σύμπαν, από το ηλιακό σύστημα που ονομάζεται στους χάρτες σας ως «Aldebaran» .Ήταν μια πολύ ψηλή ανθρωποειδής φυλή συνήθως ξανθοί με πολύ λευκό δέρμα (αποφεύγουν τον ήλιο, επειδή βλάπτει το δέρμα και τα μάτια τους . Ήταν τελείως απίστευτο για μια φυλή που αγαπάει τον ήλιο σαν και εμάς) .
Φαίνονταν να ήταν έξυπνοι και ειρηνικοί στην αρχή και αρχίσαμε μια λίγο ή πολύ φιλική επικοινωνία με αυτούς, αλλά αργότερα αποκάλυψαν τον αληθινό τους σκοπό και σχέδια : θέλησαν να αναπτύξουν τις μαϊμούδες σε ένα νέο είδος και εμείς τους ήμασταν ενόχληση στον καινούριο ζωολογικό πλανήτη τους . Στην αρχή, αιχμαλώτισαν περίπου 10.000-20.000 χιλιάδες από τις μαϊμούδες προγόνους σας και άφησαν τον πλανήτη για μερικά εκατοντάδες χρόνια .
Όταν γύρισαν, έφεραν τους (τώρα πια ανθρώπους) προγόνους σας πίσω . Και μετά έφυγαν από την γη για μερικά χιλιάδες χρόνια και οι πρωτόγονοι προ-άνθρωποι ζούσαν μαζί με εμάς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (φοβόντουσαν απλώς τα αεροσκάφη μας και την τεχνολογία μας) . Οι «Illojiim» έβαλαν το μυαλό τους και τους άλλαξαν τον εγκέφαλό τους και την κατασκευή του σώματος των προγόνων σας και ήταν τώρα ικανοί να χρησιμοποιήσουν εργαλεία και την φωτιά .
Οι Illojiim γύρισαν στα επόμενα 23.000 χρόνια εφτά φορές και επιτάχυναν την εξέλιξη σας . Πρέπει να καταλάβετε, ότι δεν είστε ο πρώτος ανθρώπινος πολιτισμός στον πλανήτη . Οι πρώτοι προχωρημένοι άνθρωποι (που έζησαν την ίδια εποχή με τους μη αναπτυγμένους προ-ανθρώπους, επειδή οι Illojiim πειραματίστηκαν με πολλές ταχύτητες και στάδια εξέλιξης) με τεχνολογία και ομιλία υπήρξαν πριν από 700.000 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη (οι επιστήμονες σας δεν το έχουν καταλάβει αυτό, επειδή βρίσκουν κόκαλα μόνο προ-ανθρώπων και μερικές πρωτόγονες ζωγραφιές σε σπήλαια που δείχνουν αναπτυγμένους ανθρώπους και ιπτάμενα σκάφη) .
Αυτοί οι γενετικά αναπτυγμένοι άνθρωποι έζησαν μαζί με εμάς, αλλά απόφευγαν την επαφή με αυτούς του είδους μας, επειδή οι Illojiim δάσκαλοί σας έπεισαν ότι είμαστε σατανικοί και ότι σας λέμε συνέχεια ψέματα .
Λοιπόν, μετά από μερικούς αιώνες οι εξωγήινοι αποφάσισαν να εξαφανίσουν την πρώτη τους δημιουργία και επιτάχυναν την εξέλιξη της δεύτερης και καλύτερα δοκιμασμένης σειράς και ούτω καθεξής . Η αλήθεια είναι, ότι ο δικός σας μοντέρνος πολιτισμός δεν είναι ο πρώτος στη γη αλλά ο έβδομος .
Τα κτίσματα των πρώτων φυλών εξαφανίστηκαν, αλλά η 5η φυλή ήταν αυτή, η οποία είναι αυτή που δημιούργησε τα μεγάλα τριγωνικά κτίσματα που ονομάζετε «Αιγυπτιακές Πυραμίδες» πριν 75.000 χρόνια (οι δικοί σας Αιγύπτιοι απλώς βρήκαν τις μεγάλες αυτές πυραμίδες στην άμμο και δοκίμασαν όχι με μεγάλη επιτυχία να φτιάξουν και αυτοί παρόμοια κτίρια) και ο 6ος πολιτισμός ήταν αυτός, ο οποίος έχτισε τις πόλεις των οποίων τα ερείπια βρίσκονται σήμερα στο βυθό της θάλασσας στην ονομαζόμενη περιοχή του Bimini πριν από 16.000 χρόνια .
Ο τελευταίος πολιτισμός της 7ης γενιάς – η δικιά σας σειρά – δημιουργήθηκε πριν από 8.500 χρόνια και αυτή είναι η μόνη δημιουργία στην οποία που μπορείτε να θυμηθείτε και στην οποία αναφέρετε στα θρησκευτικά σας γραπτά . Η ασχολία σας με τα αρχαιολογικά και την παλαιοντολογικά τεχνουργήματα σας δείχνουν ένα λανθασμένο και σύντομο παρελθόν, αλλά πως θα μπορούσατε να ξέρετε κάτι για τους 6 προηγούμενους πολιτισμούς ;
Και να βρείτε στοιχεία για την ύπαρξη τους, αρνείστε και αλλάζετε τα γεγονότα . Αυτό είναι και λόγω του προγραμματισμού του μυαλού σας και λόγω της αγνής σας αφέλειάς, θα σας πω παρακάτω μόνο για την δικιά σας δημιουργία, επειδή τα έξι προηγούμενα ανθρώπινα είδη έχουν χαθεί και δεν πρέπει να σας αφορά .
Υπήρξε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ της φυλής μου και των Illojiim και μεταξύ μερικών ομάδων των Illojiim, επειδή μερικοί από αυτούς ήταν της γνώμης ότι το να δημιουργείτε η μια ανθρώπινη γενιά μετά την άλλη ήταν ανούσιο . Οι τελευταίες μάχες σε αυτόν τον πόλεμο δόθηκαν πριν 5.000 χρόνια στην τροχιά και στην επιφάνεια . Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν ισχυρά ηχητικά όπλα για να καταστρέψουν τις υπόγειες πόλεις μας αλλά από την άλλη καταφέραμε να καταστρέψουμε πολλές από τις επίγειες εγκαταστάσεις και από τις διαστημικές βάσεις τους .
Οι άνθρωποί της φυλής σας ήταν πολύ τρομαγμένοι όταν παρατηρούσαν τις μάχες και τις κατέγραψαν ως θρησκευτικούς μύθους (του μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τη γινόταν στ’ αλήθεια) . Οι Illojiim – που παρουσιάστηκαν ως «θεοί» στην 6η και 7η γενιά – σας είπαν ότι πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ καλού και κακού και ότι αυτοί είναι οι καλοί και εμείς οι κακοί . Αυτό εξαρτάται βέβαια από την οπτική γωνία .
Ήταν ο πλανήτης μας πριν έρθουν και πριν αυτοί αρχίσουν το επαναστατικό τους πρόγραμμα με το είδος σας . Ήταν ακριβός πριν 4.943 χρόνια – σύμφωνα με την δικιά σας κλίμακα του χρόνου – που οι Elohim έφυγαν για ακόμη μια φορά για άγνωστους λόγους (αυτή είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία για μας, γιατί πολλοί από τους ιστορικούς μας το κατέγραψαν αυτό ως νίκη) . Το θέμα είναι, πως δεν ξέραμε τι στ’ αλήθεια έγινε .
Οι Illojiim έφυγαν από την μια μέρα στην άλλη, έφυγαν χωρίς να αφήσουν ίχνη μαζί με τα σκάφη τους και βρήκαμε πολλές από τις εγκαταστάσεις τους κατεστραμμένες από τους ίδιους . Οι άνθρωποι ήταν πια μόνοι και ο πολιτισμός σας αναπτύχθηκε . Πολλοί από εμάς ήταν σε επαφή με διάφορες (περισσότερο νότιες) φυλές του είδους σας στους επόμενους αιώνες και καταφέραμε να πείσουμε μερικούς από αυτούς πως δεν ήμασταν οι «σατανικοί» πως σας έκαναν να πιστέψουν οι εξωγήινοι .
Κατά την διάρκεια των τελευταίων 4.900 χιλιάδων χρόνων, πολλά άλλα εξωγήινα είδη κατέφθασαν στον πλανήτη (μερικές από αυτές τις φυλές χρησιμοποίησαν το παλιό προγραμματισμό του μυαλού σας και «έπαιξαν» και αυτοί τους θεούς) αλλά οι Illojiim δεν γύρισαν ποτέ πίσω . Άφησαν τον πλανήτη για μερικά χιλιάδες χρόνια και σε μια άλλη περίοδο νωρίτερα, και έτσι περιμένουμε τον γυρισμό τους μια μέρα στο μέλλον για να τελειώσουν αυτό που άρχισαν ή ίσως για να εξαφανίσουν την 7η γενιά, αλλά δεν ξέρουμε στ’ αλήθεια τι απέγιναν (για να απαντήσω και σε προηγούμενη ερώτηση σου) .
Ο σημερινός σας πολιτισμός σας δεν ξέρει τίποτα για τις πραγματικές σας ρίζες, για το αληθινό παρελθόν σας, για τον κόσμο και το σύμπαν και ξέρετε πολύ λίγα για μας και το παρελθόν μας . Και δεν ξέρετε τίποτα για το τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον . Σίγουρα δεν θα πιστέψετε τα λόγια μου – σας λέω την αλήθεια επειδή δεν είμαστε ο εχθρός σας – εφόσον είναι κίνδυνος για το είδος σας .
Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει . Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλα προβλήματα στο μέλλον . Αν δεν πιστέψετε τίποτα από αυτά που σας είπα προηγουμένως, τότε θα πρέπει να πιστέψετε και να θυμηθείτε αυτά .

Ερ. : Γιατί νομίζεις ότι δεν σε πιστεύω ;

Απ. :.Έχω μια αίσθηση ότι δεν με πιστεύεις, αν και κάθομαι εδώ δίπλα με εσένα . Όλα αυτά που σου είπα προηγουμένως είναι η απόλυτη αλήθεια για τον κόσμο .

Ερ. : Πόσες εξωγήινες φυλές ενεργούν αυτή τη στιγμή στη γη ;

Απ. : Από αυτά που ξέρουμε είναι 14 . 11 από αυτό το σύμπαν, 2 από άλλη «φούσκα» και μια πολύ αναπτυγμένη από ένα πολύ διαφορετικό κόσμο . Μην με ρωτήσεις για ονόματα, γιατί δεν προφέρονται όλα στη γλώσσα σας, 8 από αυτές δεν προφέρονται .
Οι περισσότερες από τις φυλές – ειδικά οι πιο αναπτυγμένες – μελετάνε εσάς απλώς ως ζώα και δεν είναι πολύ επικίνδυνες για σας και για μας και συνεργαζόμαστε με μερικές από αυτές, αλλά 3 είδη είναι εχθρικά, συμπεριλαμβανομένου και ενός είδους που ήταν σε επαφή με κάποιες από τις κυβερνήσεις σας και αντάλλαζαν τεχνολογία για χαλκό και άλλα σημαντικά είδη και το οποίο σας πρόδωσε .
Υπήρχε και υπάρχει ένας «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ δυο από των εχθρικών φυλών τα τελευταία χρόνια και η 3η φυλή φάνηκε να είναι ο νικητής από αυτόν τον ανούσιο πόλεμο . Περιμένουμε για έναν πιο «καυτό» πόλεμο μεταξύ αυτών και εσάς στο μέλλον (θα έλεγα στα επόμενα 10-20 χρόνια) και είμαστε ανήσυχοι για αυτές τις εξελίξεις . Τον τελευταίο καιρό, ακούστηκαν φήμες για μια νέα, 15η φυλή η οποία κατέφθασε στη γη πριν μόλις πριν από 2-3 χρόνια, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτούς και τους σκοπούς τους και δεν ήμασταν σε επαφή με αυτούς μέχρι τώρα . Ίσως οι φήμες αυτές να είναι εδώ .

Ερ. : Για ποιο λόγο κάποιες φυλές είναι εχθρικές και τι θέλουν ;

Απ. : Διάφορα ακατέργαστα υλικά, συμπεριλαμβανομένου χαλκού σε αντάλλαγμα με τεχνολογία, το νερό σας (ή καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, το οποίο είναι πηγή ενέργειας σε προχωρημένες διαδικασίες σύντηξης) και διάφορα χημικά στοιχεία στον αέρα σα; . Επίσης, δυο από τις φυλές ενδιαφέρονται για το σώμα σας, τους ιστούς σας και το αίμα σας, επειδή η δικιά τους γενετική κατασκευή είναι ελαττωματική λόγω της κακής εξέλιξης και κάποιας βλαβερής ακτινοβολίας (απ’ όσα ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες σειρές από το είδος σας και τα ζώα για να επισκευάσουν τη γενετική τους ξανά και ξανά, αλλά στην πραγματικότητα να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως επειδή το δικό τους και δικό σας DNA δεν είναι εντελώς αποδεκτά (το δικό μου είδος είναι τελείως αρνητικό ως δότης, έτσι δεν ενδιαφέρονται πολύ για μας) και προσπαθούν να δημιουργήσουν θετικές διασταυρώσεις μοσχευμάτων μεταξύ σας χρησιμοποιώντας τεχνητή γονιμοποίηση και μήτρες . Υποθέτουμε πως ο μελλοντικός πόλεμος μεταξύ των τριών φυλών ή μεταξύ εσάς και κάποιας από τις τρεις αυτές φυλές θα γίνει για τα ακατέργαστα υλικά, το υδρογόνο, τον αέρα και το DNA . 
Ερ. : Είναι αυτός ο λόγος των «απαγωγών ;

Απ. : Μερικώς, ειδικά όταν οι εξωγήινοι παίρνουν δείγματα σπέρματος και ωαρίων από εσάς . Μερικές φορές οι απαγωγείς ανήκουν σε μια άλλη πιο αναπτυγμένη φυλή και θέλουν απλά να εξετάσουν το σώμα σας και το μυαλό σας (το οποίο είναι πιο ενδιαφέρον για μερικές από αυτές τις φυλές πιο σημαντικό από το σώμα σας) όπως και εσείς θα εξετάζατε ένα προϊστορικό ζώο . Όπως είπα, τρεις εξωγήινες φυλές είναι εχθρικές και αυτό σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται για εσάς και άνθρωποι που «απήχθηκαν» σπάνια γυρνάνε πίσω ζωντανοί .
Αν κάποιος καταφέρει να κάνει κάποια αναφορά για απαγωγή, σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι αυτός ή αυτή δεν έχει συναντηθεί με κάποια εχθρική φυλή ή ότι ήταν πολύ τυχερός που είναι ζωντανός . Προχωρημένες και «φιλικές» φυλές παίρνουν επίσης δείγματα σπέρματος και ωαρίων μερικές φορές, αλλά για άλλους λόγους .

Ερ. : Είπες πως υπάρχουν μόνο 14 ενεργές εξωγήινες φυλές στην γη . Αλλά γιατί άνθρωποι που είδαν εξωγήινους τους περιγράφουν ως πολύ παράξενους και πολύ 
διαφορετικούς από μας ;

Απ. :Πιστεύω πως έχω ήδη απαντήσει σε αυτό . Όπως είπα, οι περισσότερες από τις εξωγήινες φυλές έχουν πολύ πιο αναπτυγμένες νοητικές ικανότητες απ εσάς και μερικές ακόμη και από μας (υπάρχει μόνο μια εξωγήινη φυλή εδώ που δεν έχει καθόλου τέτοιες ικανότητες) . Είναι ικανοί να εμφανιστούν στο μυαλό και στην μνήμη σας ως οτιδήποτε θέλουν αυτοί και αυτή η καθοδηγούμενη «εικόνα» δεν έχει καμία σχέση με την αληθινή τους εμφάνιση .
Τους θυμάστε ως κανονικούς ανθρώπους ή ως γκρίζους νάνους ή ακόμη και ως πολύ παράξενα ζώα επειδή θέλουν να θυμάστε αυτό ή μερικές φορές θέλουν να ξεχάσετε τα πάντα για αυτούς . Ένα άλλο παράδειγμα : μπορείτε για παράδειγμα να πιστεύετε πως βρίσκεστε σε ένα κανονικό ανθρώπινο νοσοκομείο και ότι μερικοί γιατροί σε εξέταζαν και δεν σκέφτεστε περισσότερο για το τι πάθατε (ίσως μέχρι να ανακαλύψετε πως δεν υπάρχει κανένα νοσοκομείο στον δρόμο όπου ήσαστε) αλλά στην πραγματικότητα εξεταστήκατε από αυτούς στα δικά τους εργαστήρια .
Δεν μπορείτε να βασιστείτε στο μυαλό σας σε αυτήν τη περίπτωση . Εμφανίζονται σε διαφορετικές μορφές σε σας για να σας μπερδέψουν και για να κάνουν τους απαγμένους μάρτυρες που κατάφεραν να θυμηθούν τα γεγονότα – ή που πιστεύουν ότι θυμούνται – ρεζίλι στο κοινό και από αυτά που ξέρουμε, είναι πολύ πετυχημένοι σε αυτό . Πιστέψτε με, υπάρχουν μόλις 14 εξωγήινες φυλές σε αυτόν το πλανήτη και μόνο 8 από αυτές απαγάγουν ανθρώπους αυτή τη στιγμή (από όσα ξέρουμε και αυτά) . Επιπροσθέτως, μερικοί «απαγμένοι» είναι απλώς φαντασιόπληκτοι και ψεύτες .

Ερ. : Πως μπορούμε να αμυνθούμε από αυτούς τους επηρεασμούς στο μυαλό μας ;

Απ. : Δεν ξέρω . Πιστεύω όμως πως μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοιχτό βιβλίο όπου διαβάζεις και γράφεις όπως και με όλες τις φυλές που γνωρίζω . Αυτό είναι ενοχή και των Illojiim επειδή κατασκεύασαν ή μάλλον παρά-κατασκεύασαν (κατά κάποιους λόγους και επίτηδες) το μυαλό και το ασυνείδητο σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας.
Αν ξέρετε πως κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό σας, μπορείτε απλά να επικεντρωθείτε σα αυτό και να προσπαθήσετε να αναλύσετε όλες σας τις σκέψεις και την μνήμη σας . Πολύ σημαντικό είναι να μην κλείνετε τα μάτια (αυτό θα οδηγούσε στην αλλαγή των συχνοτήτων του εγκεφάλου οι οποίες είναι πιο εύκολα προσβάσιμες) και μην καθίσετε ή ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε . Αν γίνετε προσεκτικοί κατά τα πρώτα λεπτά, ίσως να μπορέσετε να φιλτράρετε τις άλλες σκέψεις και συχνότητες στον εγκέφαλό σας και να κάνετε τον εισβολέα να παραιτηθεί μέσα σε λίγα λεπτά αν όμως δεν τα καταφέρετε μπορεί να δημιουργήσετε πρόβλημα στο μυαλό σας . Αυτό είναι πολύ δύσκολο και επίπονο και μπορεί να σας βλάψει, γι’ αυτό καλύτερα να μην αντισταθείτε αν και θα είναι η μόνη πιθανότητα που θα έχετε . Παρόλα αυτά, μπορείτε να δοκιμάσετε να αντισταθείτε μόνο με τις πιο αδύναμες φυλές, όχι με τις δυνατές .

Ερ. : Τι εννοούσες όταν είπες πως «μια φυλή έρχεται από έναν πολύ διαφορετικό κόσμο (διάσταση)» ;

Απ. : Πριν στο εξηγήσω σωστά, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε το σύμπαν και αυτό θα ήταν ίσως ένα ανούσιο μάθημα στο μυαλό σας (συμπεριλαμβανομένου της αφαίρεσης μερικών λάθος λέξεων) πολλών εβδομάδων και με τον όρο «μάθημα» δεν εννοώ μόνο την εκμάθηση μέσω απλών λέξεων .
Το είπα αυτό με την λέξη «διαφορετικός κόσμος – διάσταση» και «επίπεδο»» επειδή για ακόμη μια φορά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και ο όρος διάσταση σε αυτήν την περίπτωση είναι εντελώς λάθος (ακόμα και αυτό που είπα για «άλλη φούσκα») γιατί μια διάσταση κάποια διάσταση δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς plains . Αν ήσασταν ένα είδος σε κάποια άλλη ή διαφορετική διάσταση και αν μπορούσατε να αλλάζετε διαστάσεις χωρίς κάποια τεχνολογία εφόσον το σώμα σας δεν είναι από το υλικό που ξέρετε, θα ήσασταν καλύτερο είδος που θα μπορούσατε να φανταστείτε .
Αυτή η πολύ αναπτυγμένη φυλή που ανέφερα αναπτύχθηκε έξω από δω και έχουν εξελιχτεί εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια . Θα μπορούσαν να διαλύσουν όλους εσάς ή εμάς με μια απλή σκέψη . Ήρθαμε σε επαφή με αυτούς μόνο τρεις φορές στην ιστορία μας, επειδή το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη σας είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες φυλές . Δεν είναι πάντως κίνδυνος για σας ή για μας .

Ερ. : Τι θα γίνει όταν θα αρχίσει ο πόλεμος ;

Απ. : Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί . Εξαρτάται από την εχθρική φυλή και την τακτική που θα ακολουθήσει . «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτός ο πρωτόγονος τρόπος που σας προϊδεάζει η λέξη, «πόλεμος» μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους .Μια πιθανότητα είναι να «καταστρέψουν» το κοινωνικό σας σύστημα μέσω της επίδρασης τους στους πολιτικούς, μια άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένου καιρικών καταστροφών) που θα μπορούσαν να φανούν φυσικές σε σας .
Τα ειδικά πεδία από την σύντηξη χαλκού που ανέφερα πριν μπορούν να επιδράσουν στις παγκόσμιες καιρικές συνθήκες . Πιστεύω πως δεν θα εισβάλουν στον πλανήτη άμεσα πριν ο ανθρώπινος πολιτισμός γίνει αδύναμος, επειδή ακόμη και εσείς έχετε πιθανότητες να καταστρέψετε τα σκάφη τους (λίγα βέβαια) . Να σας πω επίσης, ότι δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για τον αν θα προκύψει κάποιος «θερμός» πόλεμος στα επόμενα χρόνια . Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για αυτό .

Ερ. : Εδώ τελειώνει η συνέντευξη . Θα ήθελες να πεις κάτι τελευταίο ;

Απ. :Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε . Μην πιστεύετε μόνο στην λανθασμένη σας ιστορία ή στους επιστήμονες ή τους πολιτικούς σας . Μερικοί από αυτούς ξέρουν την αλήθεια για διάφορα πράγματα, αλλά δεν ενημερώνουν το κοινό για να αποφευχθεί το μπέρδεμα και τον πανικό .
Πιστεύω πως το είδος σας δεν είναι κακό όπως πιστεύουν μερικοί του είδους μας και θα ήταν κρίμα να παρακολουθήσομε το τέλος σας . Αυτά είναι όσα μπορώ να πω . Προχωρήστε με ανοιχτά τα μάτια και θα δείτε – μπορεί και να μην δείτε . Το είδος σας είναι αφελές .

Ερ. : Πιστεύεις πως θα πιστέψει κανείς πως αυτή η συνέντευξη είναι αληθινή ;

Απ. : Όχι, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα για τις κοινωνικές μου σπουδές . Θα ξανασυναντηθούμε σε λίγους μήνες και θα μου πεις τότε τι έγινε με την δημοσιοποίηση αυτού του εγγράφου .

Ίσως υπάρχει ελπίδα για το είδος σας ....

http://kardimos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.