Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο ΓΡΑΨΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ


992310_bΜια ενδιαφέρουσα πρόταση καταθέτει απόστρατος αξκος (δημοσιευμένη στο «olympia») αναφορικά με τη νέα κυβέρνηση που αναμένεται. Αφού συζήτησαν και αλλαγή του ΥΕΘΑΜ, η καλύτερη επιλογή θα ήταν η ανάληψη του υπουργείο από τον στρατηγό Γράψα.Αυτή η πρόταση θα πρέπει να υποστηριχθεί έντονα. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπου οι περισσότεροι πολιτικοί ασχολούνται αποκλειστικά με το πολιτικό τους μέλλον, στο πιο ευαίσθητο υπουργείο είναι επιζήμιο να τεθεί μικροκομματικός πολιτικός.
Βέβαια, ο στρατηγός ενόχλησε το σύστημα με τις ασκήσεις στα Δωδεκάνησα και τον αποστράτευσαν. Με αυτόν επικεφαλής ο Ηλιάκης θα ζούσε και όχι ο Τούρκος δολοφόνος του.
Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για τον στρατηγό. Το όνομά του αρκεί.
http://www.liako.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.