Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τέλειωσαν τα ψέματα.... Υπέκυψε κι ο Σαμαράς.



http://www.kerdos.gr/Images/samaras.jpgΜετά τις σημερινές απειλές της Μέρκελ τελικώς υπέκυψε κι ο Σαμαράς. Απέστειλε επιστολή στην Κομισιόν, στο Eurogroup, στην ΕΚΤ και στo ΔΝΤ. Στην Ν. Δημοκρατία γίνεται ήδη χαμός με εσωκομματικές διενέξεις και διαξιφισμούς.

Η ενέργεια του Σαμαρά να στείλει "επιστολή υποταγής" στους εταίρους μας στις Βρυξέλλες διώχνει τα σύννεφα και την φημολογία για απόρριψη της 6ης δόσης. Η φράου Μέρκελ έσπευσε μέσω εκπροσώπου της ήδη αργά το απόγευμα να δηλώσει ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για να δοθεί η "σωτήρια" 6η δόση που θα μετατρέψει ακόμα περισσότερο την μικρή πατρίδα μας σε γερμανικό προτεκτοράτο...


Επειδή πολλοί θα θεωρήσουν ότι σπεύδω να καταδικάσω άδικα τον Σαμαρά για την "κωλοτούμπα" του θέλω να τονίσω ότι δεν θεωρώ προσωπικά ότι ο ηγέτης της Ν.Δ. έκανε κάποια κωλοτούμπα... Αυτές ήταν οι θέσεις του ανέκαθεν απλά παλαιότερα που στο τιμόνι βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ μπορούσε να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση και να παριστάνει τον φιλολαϊκό ηγέτη. Τώρα όμως που ακούμπησε κι αυτός το χέρι του πανω στο τιμόνι είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να κρύψει τις πραγματικές του προθέσεις που πάντα ήταν ΥΠΕΡ του Μνημονίου.


Λυπάμαι που αποδεικνύονται σωστές οι εκτιμήσεις κυρίως των αριστερών κομμάτων για τις πραγματικές προθέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κι έτσι με μια κίνηση κινδυνεύει πλέον η Ν.Δ. να βρεθεί συνυπεύθυνη της καταστροφής της πατρίδας μας και να δει τα συνεχώς αυξανόμενα μέχρι σήμερα ποσοστά της να συρρικνώνονται στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ... κάπου εκεί κάτω από το 15 %!!!

Στην επιστολή του ο Σαμαράς ΔΕΝ αναφέρεται καθόλου στο γεγονός των επικείμενων εκλογών της 19 Φεβρουαρίου 2012 και χρησιμοποιεί φράσεις που δείχνουν μεν κάποια ψήγματα εικονικής αντίστασης αλλά ταυτόχρονα και φράσεις που διαλύουν κάθε αμφιβολία για την πλήρη υποταγή στις εντολές των τοκογλύφων δανειστών μας.

Ας την δούμε με ένθετες σκέψεις και σχόλια (σε κόκκινο χρώμα).

«Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια: “συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.”
Η οικονομική πολιτική που λέει είναι αυτή που κατηγορούσε μετά βδελυγμίας πριν το δημοψηφικό πυροτέχνημα του ΓΑΠ...
Επίσης ξέχασε να αναφέρει ότι σε αυτά που συμφωνήθηκαν περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου!!!


Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο.
Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.
Αρα και αυτό το έργο..... δηλαδή τα συμφωνημένα την 26η Οκτωβρίου μαζί με τα αντιλαϊκά και ανθελληνικά μέτρα!!!! Το παεί με συνεπαγωγή....
Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης (δηλαδή σε όλα όσα καταστρέφουν σήμερα τον δημόσιο τομέα και εξαθλιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες... συμφωνώ ότι έπρεπε να διορθωθούν κάποια πράγματα στο δημόσιο αλλά με τελείως διαφορετικό τροπο κι όχι αυτόν που επέλεξε η προδοτική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συνεχιζεται και επί Παπαδήμου) και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών (εδώ μας δουλεύει... έχουμε οι Ελληνες γραμμένη στα...... την εμπιστοσύνη των αγορών κι απορώ γιατί δεν τις λέει με το όνομά τους Goldman Sachs κλπ) και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει “εργαλεία” που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς) (ορίστε;.... δηλαδή υποστηρίζει π.χ. την εφαρμογή του ενιαίου φτωχολόγιου, της εργασιακής εφεδρείας, των χαρατσιών και των εκτάκτων εισφορών... των απολύσεων, της ακρίβειας, των ειδικών φόρων, της κατάργησης των φοροαπαλλαγών, της αύξησης του ΦΠΑ, του προδοτικού μεσοπρόθεσμου που κατά τα άλλα καταψήφισε......), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών (αυτά που λέγαμε για το ενιαίο φτωχολόγιο και τις καταργήσεις οργανισμών, τις εφεδρείες κλπ... εν τω μεταξύ μας δουλεύει καθώς επέτρεψε στον Παπαδήμο να έχει ένα από τα μεγαλύτερα κυβερνητικά σχήματα όλων των εποχών με 49 υπουργούς και υφυπουργούς... και φανταστείτε πόσους συμβούλους), την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας (αξιοποίηση; ελπίζω να μην εννοεί ξεπούλημα στους ξένους).

Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. (δηλαδή ποιού Προγράμματος; δεν πιστεύω να εννοεί το προγραμμα που εφάρμοζε μέχρι τώρα ο ΓΑΠ και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ο τραπεζίτης Παπαδήμος;)
Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση! (αυτό το λέει για να μας λυπηθούν;)

Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, (κουραφέξαλα ποιές είναι οι βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές; Μήπως νομίζει ότι αυτός είναι στην κυβέρνηση; Δηλαδή κ. Σαμαρά πως θα εφαρμόσεται τις "βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές";) αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα (εδώ έχουμε μια δήλωση που χαρακτηρίζει ολόκληρη την επιστολή ως επιστολή υποτέλειας. Σίγουρα με αυτήν χάρηκαν ιδιαίτερα οι Γερμανοί!!!! ώστε αυστηρά εντός του πλαισίου κ. Σαμαρα;). Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν. (εδώ δείχνει ότι ξέρει καλά αυτό που έχει σπουδάσει..... είναι απλά πολιτικάντικες φανφάρες.... με όποιο νόημα θέλει να τους δώσει ο καθένας)

Η δέσμευση του Ελληνικού λαού (μην είσαι τόσο σίγουρος κ. Σαμαρά... αρκετά ανεχτήκαμε τους δημόσιους εξευτελισμούς των σιχαμένων υπανθρώπων εταίρων μας... να πάρουν το σύμβολό τους με τα αστεράκια και δρόμο...) και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη. (Αυτό έλειπε.....)

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.
Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε. (Μην βιάζεσαι κάτσε να γίνεις πρωθυπουργός και βλέπουμε....)

Με εκτίμηση, Αντώνης Κ. Σαμαράς, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»


Κρίμα κ. Σαμαρά αποδειχθήκατε πολύ μικρός και θα τρίζουν τα κοκκαλάκια της προγιαγιά σας.....


ΘΑΝΟΣ


http://koukfamily.blogspot.com/2011/11/blog-post_4095.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.