Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερούς Rockefeller! MONH ΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ! Τι έγινε Καρατζαφέρη; Εσύ που τα “ξέρεις” όλα δεν το…”ήξερες”;


σ.σ.netakias – Τι έγινε Καρατζαφέρη; Εσύ που τα “ξέρεις” όλα δεν το…”ήξερες”; Γιατί δεν ρώταγες τον Κυριάκο; ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ! ΓΚΕ – ΓΚΕ ; Η αποκάλυψη από τους αδιάβροχους . Ο Παπαδήμος που θέλουν διάφοροι μπετατζήδες και ο εγγυητής της banana democracy Γιώργος Καρατζαφέρης είναι μέλος της Τριμερούς επιτροπής μαζί με τον Alexis Papahelas που ανησυχεί για την πατρίδα. Η εικόνα από την επίσημη λίστα του ευαγούς ιδρύματος. Δείτε την εδώ!
http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-11_2.pdf
Ξέρετε ποιος ίδρυσε τούτη την συνωμοτική στρούγγα και προεδρεύει; Ο DAVID ROCKEFELLER !!!




olympia
http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.