Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ζητείται «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» να σώσει την Ελλάδα


thrace_bigΗ Θράκη αφήνεται στο έλεος του Θεού. Δεν αφουγκράζεστε τις κραυγές αγωνίας που έρχονται από Ελληνες Χριστιανούς, Πομάκους και Ρομά της Θράκης; Δεν μαθαίνετε τις ενέργειες του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς; Την τρομερή καταπίεση των Πομάκων, τον εκτουρκισμό με ομαδική περιτομή 71 παιδιών Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης και 50 σε περιοχή της Κομοτηνής; (Οι Ρομά δεν έχουν καμία σχέση με τους Τούρκους) παραβιάζονται μειονοτικά δικαιώματα. Όλα τα έξοδα και τα τρικούβερτα γλέντια είναι του Προξενείου.

Η Τουρκία στην Θράκη παίζει ελεύθερα τον ρόλο του προστάτη στην μειονότητα. Σε 2 ½ μήνες επισκέφτηκαν την Θράκη – Καβάλα – Θεσσαλονίκη με 7ήμερη ανεπίσημη παραμονή εκπρόσωποι της Τουρκικής Κυβέρνησης σε σημαδιακές ημέρες:

Η κ. Ερντογάν με τον Υπουργό Επικρατείας (επέβαλε το νεοϊσλαμικό σχήμα στις γυναίκες, την μαντίλα), ο Πρόεδρος της αντιπολίτευσης του Κεμαλικού κόμματος, ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, ο Δήμαρχος Κων/λης και ο υπουργός Θρησκευμάτων για τα εγκαίνια τεμένους στο χωριό Αμαξάδες.
Ολοι δηλώνουν στους μουσουλμάνους «το Τουρκικό κράτος είναι κοντά σας». Το Ελληνικό κράτος τι κάνει για να προστατεύσει τους Πομάκους και Ρομά, να μην υποκύψουν στον εκτουρκισμό; Γιατί αφήνει τους δύο μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δραστηριοποιούνται ως τούρκοι βουλευτές του τουρκικού κράτους στην Θράκη; Και τους καλεί ακόμη σε γεύμα ο κ. Πάγκαλος με την κ. Διαμαντοπούλου στην Μ. Βρετανία μαζί και τους τρεις μουσουλμάνους δημάρχους την τελευταία ημέρα του ραμαζανίου!
Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην Θράκη με την επεκτακτική πολιτική της Τουρκίας. Γιατί δεν αντικαταστάθηκε ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, ενώ έληξε η θητεία του; Γιατί δεν ελέγχονται οι ενέργειές του και δρα ανεξέλεγκτα προπαγανδιστικά;
Γιατί οι διορισμένοι μουφτήδες είναι στην αφάνεια και οι ψευτομουφτήδες δρουν ακόμη και στην Αθήνα, στην Ρόδο, στην Κω; Μέχρι πότε αυτός ο ραγιαδισμός; Φιλία μεταξύ των κρατών δεν υπάρχει, υπάρχει συμφέρον.
48 υπουργοί, διπλάσιοι υφυπουργοί και 20πλάσιοι σύμβουλοι είναι το πολιτικό σύστημα, με πλουσιοπάροχους μισθούς (750.000 αυτοκίνητο). Με αλόγιστες οι σπατάλες πετυχαίνουν με την κοινοβουλευτική δικτατορία την προγραμματισμένη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού της μεσαίας τάξης.
Οι κατέχοντες παραμένουν ανέγγιχτοι από περικοπές, κανένας δεν διώκεται, κανένας δεν φυλακίζεται, η δικαιοσύνη ελαστική ή και ανύπαρκτη. Η σημερινή κυβέρνηση είναι υπόλογη της εγκληματικής καταστροφής της Ελλάδας: Ο αριθμός των ανέργων αυξάνεται αλματωδώς (επιδοτείται η ανεργία αντί της εργασίας), οι νέοι μας με 2-3 πτυχία φεύγουν για ξένες χώρες αναζητώντας εργασία, ο φόρος ιδιοκτησίας (χαράτσι) οδηγεί στην διάλυση της ατομικής ιδιοκτησίας, ο αριθμός λαθρομεταναστών περνά τα 3εκατομμύρια (8.738 συνελήφθησαν το πρώτο τετράμηνο 2011 στον Εβρο) και η εθνική τραγωδία συνεχίζεται.
Το δημογραφικό με την υπογεννητικότητα και την καθόλου υποστήριξη των πολυτέκνων οδηγούν την Ελλάδα σε χώρα των γερόντων, στα χέρια των μεταναστών.
198 βουλευτές ψήφισαν (την ημέρα της τραγικής επετείου των γεγονότων 5-6 Σεπτεμβρίου 1955 στην Κων/λη), την δημιουργία τεμένους στο Βοτανικό. Είναι ανιστόρητοι, αδιάφοροι εθνικά, βο(υ)λευταί ή… Ό,τι γίνεται στα τεμένη της Θράκης με την προπαγάνδα θα γίνονται χειρότερα στην Αθήνα με το νέο κίνημα, τον «νεοϊσλαμισμό» (δεν είναι θρησκευτικό) των εκατομμυρίων μουσουλμάνων.
Εφαρμόζουν το δόγμα του Οζάλ «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Ελληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από την εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς».
Βαριές οι υποχρεώσεις που ανέλαβε ο κ. Πρωθυπουργός με το ΔΝΤ, πρέπει να τις εκπληρώσει για να κερδίσει το στοίχημα, την ατομική του ανοδική πορεία στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Και η Ελλάδα!!! ας φθάσει στην χρεοκοπία, στο ξεπούλημα! Προβλέπουν «Αργεντινή».
Υπάρχει προγραμματισμένο δρομολογημένο εθνοκτόνο ξεπούλημα της Ελλάδας. Μας το λένε, σταχυολογώντας λέξεις.
Τα συμφέροντα της κυβερνήσεως του παραλόγου είναι αντίθετα της Ελληνικής κοινωνίας.
Εχουν οργανώσει την χρεοκοπία της Ελλάδας χωρίς ίχνος εθνικής ευαισθησίας. Και οι 300 της Βουλής είστε αναξιόπιστοι, συνηγορείτε αδιαμαρτύρητα στην καταστροφή και την διάλυσή της, δεν σας εμπιστευόμαστε με τα μακρόσυρτα ψέματα. Μας υποτιμάτε την νοημοσύνη, αλλά και μας ανδρειώνετε το εθνικό μας φρόνημα.
Στην Ελλάδα βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το πείραμα της σιωνιστικής Μπίλντερμπεργκ και της σατανικής Παγκόσμιας κυβέρνησης. Ακολουθούν τα νότια κράτη της ΕΕ, αλλά αποστρέφονται το ΔΝΤ για να μην φθάσουν στην δική μας κατάσταση και επέλθει διάλυση της Ευρωζώνης και της ΕΕ.


Συνέλληνες μια είναι η λύση. Να αποχωρήσουν πάραυτα όλοι οι Κυβερνώντες με τους ολέθριους χειρισμούς μαζί και το ΔΝΤ. Δεν είναι μηχανισμός στήριξης αλλά μηχανισμός καταστροφής. Η κυβέρνηση αυτή οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή και τους Ελληνες στον Γολγοθά.
Με ολέθριες συνέπειες εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές, πνευματικές, πολιτικές, πολιτιστικές, δημογραφικές, εδαφικές. Η ίδια η κυβέρνηση επενδύει στην διάλυση αυτής της ίδιας της χώρας.
Ας μείνουμε Ελληνες πτωχοί άλλα έντιμοι και αξιοπρεπείς, ο Ελληνισμός πάλι θα διαπρέψει. Οι εθνοκτόνοι των Ελλήνων με τις υποχθόνιες ενέργειες δεν θα επιτύχουν όσο και αν μας απομυζούν οικονομικά.
Η μάνα Ελλάδα θα καταριέται αυτούς που την οδήγησαν στην καταστροφή και στον παγκόσμιο εμπαιγμό. Γνωρίζουμε ότι είμαστε υπό κατοχή των τροικανών με την χείριστη δικτατορική Ελληνική κυβέρνηση.
Οι ενέργειες όμως των Ελλήνων είναι εκ Θεού πολυδύναμες και απρόβλεπτες και «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες». Δεν θα επιτύχουν στον σκοπό τους. Χρειάζεται τόλμη, χρειάζεται θάρρος και η ελπίδα για ζωή γίνεται δύναμη και φλόγα που μεταδίδεται.


Ζητούμε «ΑΝΘΡΩΠΟ» (ως άλλος Διογένης) να σώσει την Ελλάδα.
Ελληνορθόδοξο, γνωρίζοντα ιστορία με εθνοπατριδολατρικό φρόνημα και αγάπη στην Ελλάδα και στους Συνέλληνες. Να προτάσσει το συμφέρον της χώρας μας πάνω απ’ όλα.
Να ξαναγυρίσουμε στις ρίζες μας, στον πολιτισμό μας στην αναγέννηση του Εθνους μας. Το μέλλον μας ανήκει. Αισιοδοξία, ψυχραιμία και Ελπίδα.


Συνέλληνες,
Ας αγωνιστούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να σώσουμε ό,τι κερδίσαμε με αγώνες, θυσίες και αξιοπρέπεια. Ας κρατήσουμε την Ελπίδα μέσα μας. Γράφει ο Κοσμάς ο Αιτωλός: «Την ψυχή και τον Χριστό και μην φοβάστε».


Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει
και ξανά προς την Δόξα τραβά.

Αιμιλία Λαδοπούλου


Επίτιμος Πρόεδρος Ενώσεως Κομοτηναίων


Αντ/δρος Εθνικής Ενώσεως Βορείων Ελλήνων κ.ά.

 http://greeknation.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ)ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.