Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ

Ο Alex Collier είναι από τους πρώτους επαφικούς που εμφανίστηκε δημόσια και είπε πολλά το 93 ή 94, που έκαναν μεγάλη αίσθηση. Σήμερα είναι σεβαστός από την κοινότητα των ερευνητών για τα ΑΤΙΑ, που απαρτίζεται από σημαντικό μέρος του πληθυσμού (τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο)


Eνδιαφέρουσα η ανάλυση του Ντέιβιντ εδώ.

από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δειχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά.
Το βιντεο επί της ουσίας υποδηλώνει πως ερπετοειδή και δαιμονες είναι ένα και το αυτό, απλά οι ονομασίες αλλάζουν.
Και γενικότερα είναι μια σημαντικότατη κατά τη γνώμη μας καταγραφή, με αξιοποιήσιμα στοιχεία, που αξίζει να λαμβάνει κανείς υπ'όψιν, (ή έστω να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του) όταν αναλύει//κρίνει τις πολιτικές και τις ενέργειες των λαμογιών που κινούν τα νήματα και ελέγχουν τις τύχες μας... γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε!

Σοκαριστικα είναι και τα πλάνα από τελετή μύησης των Skull and Bones, στους οποίους "ανήκουν" οι Μπους, και οι περισσότεροι πρόεδροι που εκλέχθηκαν στην Αμερική την τελευταία τριακονταετία. Κατά τα άλλα είναι...χριστιανοί!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάποιο σημείο θα δείτε αναφορά για άμεσο συσχετισμό των ερπετοειδών (δαιμονικά στοιχεία) με την πυροβασία. Εμείς σαν Ελληνες μπορεί να μη συμφωνήσουμε μ'αυτό. Ποιος θα μπορουσε να προσδώσει άλλωστε στους σκοτεινούς δυνάμεις που δεν θα μπορούσε να εχει το θείον; Δεν μπορούμε να παραδώσουμε αβλεπί τους αναστενάρηδες για παράδειγμα, σε ερπετοειδείς επιρροές.
Διότι αν οι σκοτεινοί διαθέτουν δυνάμεις που εκδηλώνονται κάτω από άγνωστους σε μας φυσικούς νόμους, εξυπακούεται πως και το θείον διαθέτει τις ίδιες και μάλιστα στη νηοστή!

Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον βίντεο. Πατάτε pause όπου δεν προλαβαινετε τους τίτλους, γιατί σε κάποια σημεία δεν γινόταν να παραταθούν αρκετά.

H μετάφραση και ο χρονισμός έγινε από το φίλο και συνεργατη μας @aitherovamones, η τεχνική επεξεργασία από τον @paraplanisi

Αυτό το σενάριο το συναντάμε επανειλημμένα στο νετ.
Στον έξω κόσμο ούτε κουβέντα.
Κάποτε οι αλήθειες βγαίνουν στο φως, ειτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.
Καλύτερα να ειμαστε προϊδεασμένοι για παν ενδεχόμενο...

Oπως αναγράφεται και στο ίδιο το βιντεο, Το βίνεο δημιουργήθηκε από ένα άρθρο του by TAL LeVesque, με τον τίτλο 'THE COVERT
RETURN OF AN ALIEN SPECIES OF REPTILIAN HERITAGE -- THE DULCE BASE,' (Η ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ) που στάλθηκε από τον ερευνητή Patrick O'Connell, σαν news letter μέσω ε-μαιλ. Καταγράφονται ενδιαφέρουσες σκέψεις και έρευνες. Μέσα σε αυτά μπορεί να υπάρχουν πολλές αλήθειες. Η διαισθηση, το ένστικτο μας και τελικά ο χρόνος θα μας οδηγήσει στο να ξεδιαλύνουμε τα ακριβή/αληθινά από τα ανακριβή/ψευδή. Το βίντεο σίγουρα αποτελεί τροφή για σκέψη.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ¨ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)¨ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ¨ΜΥΗΣΗΣ¨ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ
    !!! ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΗΧΟΥ !!!
    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.