Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ DULCE

Τα περιεχόμενα του βίντεο, πάρθηκαν από το βιβλίο της Sherry Shriner. H Sherry είναι μια γυναίκα με εξαιρετικές διαισθητικές ικανότητες, με τη δυνατότητα να «βλέπει» πολλά που δεν βλέπουμε οι περισσότεροι στην καθημερινότητά μας, κοινώς με «ψυχικές» δυνάμεις.
Έχει βαθύτατη πίστη στο Θεό (και βαθύτατη αγάπη στο Χριστό) αλλά δεν είναι θρησκευάμενη. Απορρίπτει τις θρησκείες, είναι εντελώς «ελεύθερη» από δογματισμούς, παρ'όλα αυτά μελέτησε επισταμένως (και αποκωδικοποίησε με τη βοήθεια του Υψιστου Θεού όπως τον αποκαλεί) τις γραφές με έναν δικό της τρόπο. Στο «βιογραφικό» της που προτείνουμε να δείτε όσοι γνωρίζετε αγγλικά και βρίσκεται εδώ

http://www.sherryshriner.com/sherry/i...

θα δει κανείς αναφορές στον «Γιαχβέ» και στον Δαβίδ που πιστεύει ότι είναι απόγονός του, αλλά αυτό δεν θα πρέπει κανείς να της το καταλογίσει ως «εβραϊσμό»
Μπορεί να διαφωνούμε με αυτές τις θεάσεις, αλλά αυτό στην προκειμένη δεν έχει τόση σημασία, όσο τα δεδομένα που παρουσιάζονται.

Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο και επιλέγει το δικό του μονοπάτι για την αναζήτηση της αλήθειας και την πνευματική ανέλιξη. Δεν σημαίνει ότι ο ίδιος τρόπος θα ταίριαζε και σ'εμάς, αλλά το θέμα μας εδώ δεν να κρίνουμε αυτόν τον τρόπο.. Αυτό θα ήταν εκτροπή και θα ξεφεύγαμε από αυτό που είναι σημαντικό.
Το ζητούμενο εδώ είναι να κοιτάξουμε αυτά που παρουσιάζονται, και όχι το πώς τα αποκόμισε κανείς. Είναι βέβαιο ότι αυτά που παρουσιάζει η Σέρι αποτελούν τροφή για σκέψη. Γιατί δεν τα λέει μόνο η Σέρι. Τα ίδια δίδονται από πολλές διαφορετικές πηγές. Μπορούμε να αναφέρουμε τον Ντέιβιντ Αικ, την Αριζόνα Γουάιλντερ, τον Φιλ Σνάιντερ, ως χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο καθένας από αυτούς είχε πάρει διαφορετικό μονοπάτι έρευνας, αλλά όλοι κατέληξαν στα ίδια...

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, κάποια στιγμή θα φτιάξουμε στα ελληνικά το «βιογραφικό» της τουλάχιστον. Εχει ανεβάσει και διάφορα σάιτς. Μπορεί στα σάιτς αυτά να έχει διαφημίσεις και να έχει πεδίο δωρεών για όσους επιθυμούν να την στηρίξουν (για να παραμείνει και στα ερτζιανά, όπου κάνει ραδιοφωνική εκπομπή), αλλά είναι προς τιμήν της το γεγονός ότι δίνει λινκ για να κατεβάσουμε χωρίς χρέωση το βιβλίο που έχει γράψει. (όπως λέει πάνω πάνω στο «βιογραφικό» της)

Κεντρικό της σάιτ: http://sherryshriner.com/
kryfos0kosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.