Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στην Συρία φουντώνουν την αρτηριακή πίεση του Σουλτάνου και το μάτι του θολωμένο λοξεύει προς Αιγαίο. 


Α.Η Μόσχα και η Ουάσιγκτον συμφώνησαν σε σχέδιο για την κατάπαυση πυρός στη Συρία, που θα τεθεί σε ισχύ από τις 27 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους και τις προϋποθέσεις για την «παύση των εχθροπραξιών». Το προσχέδιο καλεί ακόμη τις αντιμαχόμενες πλευρές στη Συρία να συμφωνήσουν στην παύση των εχθροπραξιών έως το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μία από τις πηγές του Reuters. 

Β. ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απέχει από τη λήψη οποιουδήποτε δραστικού μέτρου εναντίον των Κούρδων της Συρίας σε μια τηλεφωνική συνομιλία 80 λεπτών που είχε μαζί του Παρασκευή μετά από την βομβιστική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 28 άτομα στην Άγκυρα. 
Μάλιστα είναι πλέον καθόλα αμφίβολο αν ακόμη και λεκτικά στηρίξουν οι ΗΠΑ την σχεδιαζόμενη εισβολή της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας στην Συρία. 
Και τι εννόησε ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ σουλτάνος ;
Να δημιουργήσει αντιπερισπασμό στα Βόρεια σύνορα μας; 
¨Τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα μιας και απαιτούν όλοι οι πρόσφυγες να κατέχουν διαβατήριο ή ταυτότητα καθώς δεν επαρκεί πλέον το υπηρεσιακό σημείωμα που λαμβάνουν από τις ελληνικές αρχές.
Μετά την απαγόρευση διέλευσης Αφγανών στα σύνορα των Σκοπίων, περισσότεροι από 4.500 πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί στην Ειδομένη.
Έτσι, πριν καλά – καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας των Βρυξελλών που προέβλεπε ότι καμία χώρα δεν θα κλείσει τα σύνορα της μέχρι την 6η Μαρτίου, τα Σκόπια παραβίασαν την δέσμευσή τους, παγιδεύοντας χιλιάδες μετανάστες προς την πλευρά της Ελλάδας.
Μια δέσμευση που ανέφερε ότι θα διατηρηθεί το status quo στα σύνορα της ΕΕ έως τις 6 Μαρτίου, οπότε και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, στην οποία θα συμμετάσχει και η Τουρκία.¨ 
Σήμερα οι Βρυξέλλες ισχυρίζονται ότι δεν έκλεισαν παντελώς τα σύνορα τα Σκόπια αλλά υπάρχει μειωμένη ροή.
Τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ , την πλατεία Βικτωρίας και την Ειδομένη τα ρωτήσανε τι συμβαίνει τελικά; Μέσα σε αυτή την δεξαμενή του ανθρώπινου πόνου που στοιβάζεται στην Ελληνική επικράτεια με την αδυναμία να μεταφερθεί σε άλλη χώρα είναι βολικό τώρα και περισσότερο από κάθε άλλη φορά επικίνδυνο εκτός από τους τζιχαντιστές να παρεισφρήσουν και εκλεκτές τουρκικές ειδικές δυνάμεις έτοιμες για εκείνη την ΩΡΑ 0. 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ επιτέλους μη βρεθούμε σε Εθνική Τραγωδία μεγάλη. 
Η ΕΛΛΑΔΑ στοχοποιήθηκε από τον Σουλτάνο, αλλά ο Σουλτάνος στοχοποιήθηκε εδώ και καιρό από την ΚΡΙΣΗ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ. 
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
http://karapetas.blogspot.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.