Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πάμε για εκλογές: Αύριο ο Α.Σαμαράς κόβει τον "γόρδιο δεσμό"

Βάζει και όρους ο Λ.Παπαδήμος για να... διοριστεί πρωθυπουργός, οι οποίοι όροι φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν δεκτοί από τη Ν.Δ.: Θέλει να μην γίνουν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου και να ταπεινωθεί ο Α.Σαμαράς να υπογράψει το κείμενο που χθες αρνήθηκε να υπογράψει, δηλαδή ότι θα δεχθεί την εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.
Επίσης ζήτησε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών από πλευράς Ν.Δ.
Αυτά τα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) ως «προτάσεις που έχουν γίνει αποδεκτές από το Μαξίμου", αλλά είναι πρακτικά αδύνατον να γίνουν δεκτές από τη Νέα Δημοκρατία γιατί απλά… δεν θα υπάρξει Νέα Δημοκρατία στον «επόμενο τόνο».
Το 90% της Κ.Ο. είναι κατά αυτής της λύσης και μόνο 7-8 «μπακογιαννικοί» είναι έτοιμοι να δώσουν «γη και ύδωρ», δηλαδή εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, υπογραφές όπου και όπως θέλουν οι τροϊκανοί, ίσως και κώ…ο.
Βέβαια πρακτικά αυτή η «διαρροή» ήταν η απάντηση του Γ.Παπανδρέου στον Α.Σαμαρά που είπε «Θα δεχθούμε όποιον μας προτείνει το ΠΑΣΟΚ» για να μην χρεωθεί το σημερινό φιάσκο.
Μπορεί λοιπόν να προτείνει ο Γ.Παπανδρέου αύριο Λ.Παπαδήμο, αλλά με όρους που απλά δεν μπορεί να δεχθεί η Ν.Δ. Ίσως οι εκλογές να είναι περισσότερο κοντά απ’ ό,τι νομίζουν πολλοί…
Αν υπάρξει οπισθοχώρηση του Μαξίμου και αντιπροταθεί ο τραπεζίτης με τους όρους του, τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσα κάλπες...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.