Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΠΕΦΤΕΙ Ο ΓΑΠ!


ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ)ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο
ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.Ο ΓΑΠ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΗΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ). ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ, ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ "ΠΕΦΤΕΙ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ? ΕΚΛΟΓΕΣ!!!ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΙΔΩΜΕΝ...

anti-barcode

http://antibarcode.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.