Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: KOINH ANΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ!!!

Η Ρωσία πρότεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο σχέδιο "Aμυντική Στρατηγική της Γης". 

Η νέα μέθοδος περιλαμβάνει έναν συνδυασμό  της πυραυλικής άμυνας και της άμυνας του διαστήματος των δύο χωρών. Το σύστημα θα πρέπει να κατευθύνεται όχι μόνο ενάντια σε πυραύλους προς τους "επιθετικούς" αστεροειδείς, αλλά και εξωγήινα σώματα.. ναι καλά διαβάσατε.  Σύμφωνα με τη NASA, σε απειλητική απόσταση από τη Γη είναι τώρα 981 διαστημικά αντικείμενα.




Μπορείτε να δείτε το άρθρο με τα μάτια σας: http://www.utro-russia.ru/video.html?vid=35952

Tην πυραυλική άμυνα πάντως λίγο πολύ την γνωρίζαμε όλοι, είτε από ταινίες, είτε από ντοκυμαντέρ.  Για την άμυνα του διαστήματος δεν γνωρίζαμε κάτι επίσημα, παρά μόνο υπήρχαν οι φήμες για μυστικά υπερόπλα που διέψευδαν πάντοτε οι γνωστοί επιστημονικοί κύκλοι. 
 

Τώρα αυτές οι φήμες αρχίζουν ν'αποκτούν σάρκα και οστά και ουσιαστικά η αποκάλυψη περί ύπαρξης αυτών των όπλων, ειπώθηκε εμμέσως, όποιος την έπιασε.. την έπιασε.


ΠΗΓΗ 

http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.