Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Σφαλιάρα στον Γ.Α.Π από τον Βασιλιά της Σουηδίας...


Σύμφωνα με τη Σουδική Τhe Local...Ο Βασιλιάς της Σουηδίας Carl XVI Gustaf έδωσε ένα ισχυρό κτύπημα στον Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για την πρόταση του για δημοψήφισμα. «Δεν υπάρχει κανένας που πραγματικά καταλαβαίνει αυτή την κίνηση,”
είπε ο βασιλιάς στη σουηδική οικονομική εφημερίδα Dagens Industri (DI). «Νομίζω ότι είμαστε όλοι ενδιαφερόμενοι, φυσικά. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα και οι περισσότεροι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.. ναι, υπάρχουν πολύ λίγοι που καταλαβαίνουν, ” είπε ο βασιλιάς στην εφημερίδα.
 
Ο βασιλιάς εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες του για την ταχύτητα με την οποία οι Έλληνες θα ήταν σε θέση να διοργανώσουν το δημοψήφισμα, αμφισβητώντας ακόμη και αν ήταν δίκαιο από μέρους του Παπανδρέου, να κρατήσει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία σε κατάσταση αβεβαιότητας.


http://greeknation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.