Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Στη φρεγάτα «ΥΔΡΑ» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός ΓΕΝ


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης, αναμένεται να επισκεφθούν τη φρεγάτα «ΥΔΡΑ» και να μιλήσουν στο πλήρωμά της.

Υπενθυμίζεται, ότι η «ΥΔΡΑ» αναμένεται να αποπλεύσει για να εκτελέσει ασκήσεις με το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», εν όψει του απόπλου για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπου θα ενταχθείς ε αρμάδα του ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της επιχείρησης ACTIVE ENDEAVOUR.


Η συγκεκριμένη αποστολή έχει αυτονόητα μεγάλη σημασία δεδομένης της έντασης που επικρατεί με την Τουρκία για το ζήτημα της πρόσβασης και αξιοποίησης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων, όσο και με την κλιμάκωση που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στις σχέσεις Συρίας και Δύσης.
defence-point

http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.