Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οι Αμερικανοί έκαναν προεκλογική αβάντα στον Γιωργάκη με “αν αβολή” της αναγνώρισης των Σκοπίων! Δείτε τα έγγραφα – φωτιά!


Σε συνέχεια της μεγάλης αποκάλυψης του περιοδικού «Επίκαιρα» με τα άκρως απόρρητα έγγραφα
























Σε συνέχεια της μεγάλης αποκάλυψης του περιοδικού «Επίκαιρα» με τα άκρως απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα για το θέμα της ελληνορωσικής προσέγγισης και της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, τα «Επίκαιρα Online» θα δημοσιεύουν αποσπάσματα από αυτά τα αποκαλυπτικά έγγραφα που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη.


Το άκρως απόρρητο έγγραφο της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2006 παρουσιάζει τις εξελίξεις και τις αμερικανικές θέσεις σε σχέση με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.