Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Reuters: Ο Παπανδρέου θα προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας


Σε δημοσιεύματα για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με πρόταση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρεται με σημερινό του άρθρο το πρακτορείο Reuters, πράγμα που διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...

Σύμφωνα με το Reuters, που αναμεταδίδει δημοσίευμα στην Ημερησία, ο κ. Παπανδρέου πρόκειται να προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας ώστε να βγει η χώρα από την κρίση χρέους. Ωστόσο, το δημοσίευμα διέψευσε στο ίδιο το πρακτορείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, λέγοντας ότι δεν είναι αλήθεια.

Το πρακτορείο πάντως υπενθυμίζει την πρόταση που είχε κάνει τον Ιούνιο ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για σχηματισμό...
κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να επιτευχθεί συναίνεση για τα νέα μέτρα, πράγμα που απέρριψε ο κ. Σαμαράς.

Το δημοσίευμα (στο Reuters) καταλήγει με το κρίσιμο ραντεβού των ευρωπαίων ηγετών στις 17-18 Οκτωβρίου προκειμένου να αναθεωρήσουν τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου, πιθανώς με μεγαλύτερο του 21% κούρεμα στο ελληνικό χρέος.
Από iefimerida

http://hellas-now.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.