Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πηγές της Εθνοφρουράς αναφέρουν μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου .. Βίντεο


Πηγές της Εθνοφρουράς αναφέρουν μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου: Οι πληροφορίες, οι οποίες μεταδόθηκαν και από το κανάλι Sigma, αναφέρονται σε δύο φρεγάτες, δύο πυραυλακάτους κλάσης Kilic και ένα υποβρύχιο κλάσης 209/1400.
Πάντως οι δυνάμεις αυτές είναι πολύ μικρές για να θεωρήσουμε ότι "κάτι ετοιμάζουν" στην Κύπρο. Βέβαια έχουν πυκνώσει εσχάτως οι πτήσεις των τουρκικών μαχητικών F-16 και F-4 Terminator, αλλά και αναγνωριστικών RF-4 επάνω από το νησί.


Το "Πίρι Ρέις", συνοδευόμενο από μία φρεγάτα, κάνει άσκοπες βόλτες νοτίως της Κύπρου, περίπου 55 ναυτικά μίλια από την πλατφόρμα της Noble Εnergy. Εξακολουθεί να κινείται με χαμηλή ταχύτητα και δεν φαίνεται ότι τα προβλήματα που είχε επιδιορθώθηκαν 100%.
defencenet


http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.