Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Θα χτυπήσουν το χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης οι Anonymous

Πώς έχουν στήσει το «κόλπο» τους...



Με τις «Occupy Wall Street» διαδηλώσεις να κερδίζουν έδαφος σε ολόκληρη την Αμερική, η ομάδα των διαδικτυακών «διαδηλωτών», Anonymous, εξέδωσε μία ακόμα ανακοίνωση σχετικά με μία προγραμματισμένη επίθεση στην οικονομική «συνοικία» της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η ομάδα ανακοίνωσε τα σχέδια της να χτυπήσει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την 10 Οκτωβρίου, με σκοπό να το σβήσει από τον ηλεκτρονικό χάρτη για εκείνη την ημέρα. Με τίτλο «Invade Wall Street», οι Ανώνυμοι επιθυμούν να υποστηρίξουν το κίνημα του δρόμου, που έχει ξεφύγει πια από τα όρια της Νέας Υόρκης, και καλούν όλους τους χάκερ να επιτεθούν μέσω ενός ακόμα βίντεο.

Μάλιστα σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν DDoS, ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε νομική κίνηση εναντίον τους. Για να κατανοήσετε πώς ακριβώς λειτουργεί αυτού του είδους η επίθεση φανταστείτε να κάθεστε μπροστά από μια πόρτα και να μην αφήνετε κανέναν να μπει. Αν και μια μέρα θα ήταν οπωσδήποτε μια ενόχληση για το τους υπαλλήλους, ωστόσο δεν θα έκανε κάποια σημαντική ζημιά. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι είναι επιφυλακτικοί διότι πιστεύουν ότι η επίθεση θα έχει και ως στόχο και τις συναλλαγές και όχι μόνο να ρίξει το χρηματιστήριο offline. Σύμφωνα με τo πιο πρόσφατo βίντεο από το YouTube, οι Anonymous σχεδιάζουν να επιτεθούν στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 3:30 EST την επόμενη Δευτέρα.

Το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησαν στοχοποιεί το Αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης Αστυνομικό Τμήμα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των διαδηλωτών σχετικά με τις συγκεντρώσεις Occupy Wall Street. Μάλιστα προειδοποιεί την NYPD και την συγκρίνει με την αστυνομική δύναμη στην Αίγυπτο. Λίγες μέρες μάλιστα μετά την κυκλοφορία του βίντεο με τον αστυνομικό να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού, κυκλοφόρησαν τα στοιχεία του, όπως αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση σπιτιού, ακόμα και ονόματα συγγενών.

http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.