Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα!
Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.
Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!
Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση είναι εντελώς εκτεθειμένη, μιας και σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η δύναμη αυτή που όλοι αναζητούσαμε που βρίσκεται, εγκαταστάθηκε την εβδομάδα που πέρασε, εντός του παροπλισμένου στρατοπέδου της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα!
Πρόκειται για 300 άτομα που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των AegeanTimes.gr , ανήκουν στην Στρατοχωροφυλακή!
Το περίεργο είναι, ότι κατά την έρευνά μας, ενώ αρχικά ουδείς γνώριζε τίποτε, ξαφνικά, όταν μάθαμε την μονάδα, άρχισαν να μιλάνε για μια μικρή μονάδα που ήρθε εδώ για να … πάει στο Κόσσοβο!!!
Το ποιο περίεργο όμως είναι, ότι σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και ντοκουμέντα που έχουμε στη διάθεσή μας, πρόκειται για μια … ασυνήθιστη μονάδα! Κανείς τους δεν φέρει διακριτικά, ούτε καν στολή του σώματος στο οποίο υπηρετεί! Αντίθετα, φοράνε πολιτικά ρούχα, κουστούμια , είναι όλοι τους κοντοκουρεμένοι και άπαντες φέρουν από ένα μικρό σακίδιο!
Η μετάβασή τους στις εγκαταστάσεις της 110 ΠΜ, δεν έγινε με κάποιο συμβατικό επιχειρησιακό τρόπο αλλά πήγαν εκεί σε μικρά τμήματα, λες και ήθελαν να προφυλαχτούν από τα βλέμματα του κόσμου!


Ένα άλλο περίεργο είναι, ότι ενώ πρόκειται (υποτίθεται) για μια Ευρωπαϊκή Δύναμη που απλά σταθμεύει για λίγο στη χώρα μας, με προορισμό το Κόσσοβο, η παραμονή τους διαρκεί εβδομάδες !
Το πλέον εκπληκτικότερο όλων όμως, είναι η επιλογή του τόπου που διαμένουν!
Η 110 ΠΜ, μετά τον πρόσφατο «Στρατιωτικό Καλλικράτη» στις δυνάμεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας, αποτελεί μια εγκαταλελειμμένη μονάδα. Ολόκληρη ή δύναμή της έχει μεταφερθεί αλλού (κυρίως στο Βόλο).
Απορίας άξιον λοιπόν είναι, τι ακριβώς κάνουν σε ένα στρατόπεδο παροπλισμένο 300 αστυνομικοί «ειδικών δυνάμεων», λες και ήρθαν εδώ για διακοπές!!!
Σύμφωνα λοιπόν με αξιωματούχους των Βρυξελλών, με τους οποίους ήρθαμε σε επαφη, όλη η Ευρώπη –πλην των Ελλήνων- γνωρίζει, ότι πρόκειται για μια άρτια εκπαιδευμένη μονάδα , που αποστολή έχει, την αποτροπή μαζικών κινημάτων και προστασία Υψηλών Προσώπων (VIP). «Στην 110ΠΜ στη Λάρισα, βρίσκονται μόνο ένα μικρό τμήμα από αυτούς, Τσέχους κυρίως», μας είπε και μείναμε άναυδοι!
«Έφτασαν εδώ με σκοπό την προστασία σε πρώτη φάση, Ευρωπαίων Αξιωματούχων από τις οργισμένες αντιδράσεις του πλήθους και κατά δεύτερο λόγο, την επιτήρηση μεγάλων ευρωπαϊκών εταιριών που πιθανότατα να αποτελέσουν στόχο του εξεγερμένου πλήθους»!
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρκετά στελέχη της ομάδας αυτής, έχουν εκπαιδευτεί στην καταστολή κινημάτων αντιφρονούντων σε Εθνικούς Στρατούς! Κοινώς, έχουν υψηλότατη εκπαίδευση, στην όποια , έχουν μάθει να «πνίγουν» Πραξικοπήματα εν τη γεννέσι τους!!!
Όπως και να έχει πάντως, η μυστικότητα στην έλευσή τους αλλά κυρίως ο τόπος στον οποίο διαμένουν, αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για το κύρος και την ανεξαρτησία της χώρα μας, και εκθέτει διεθνώς ην Κυβέρνηση, η οποία δεν εξήγησε στο λαό τον σκοπό της ύπαρξης μιας τέτοιας ξένης στρατιωτικής δύναμης. Επιπρόσθετα, αμαυρώνει το κύρος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια στιγμή που άπαντες έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στον Ελληνικό Στρατό!
Και πάνω απ όλα, αν ήταν έστω και κατ ελάχιστο αλήθεια, ότι έχουμε μια Αστυνομική Ευρωπαϊκή Δύναμη, τι δουλειά έχει σε ένα τεράστιο στρατόπεδο του Στρατού; Σε μια στρατιωτική μονάδα που πρόσφατα εγκαταλείφτηκε; Και αν ήταν για να πάει στο Κόσοβο, πόσο καιρό θα παραμένει στην Ελλάδα;
Πάντως στο θέμα, θα επανέλθουμε πολύ σύντομα, με νέα στοιχεία, διότι η κατάσταση στην Ελλάδα, με την «σιωπή των αμνών» πρέπει να τελειώνει άμεσα, πριν υπάρξουν συνέπειες στην ίδια την Δημοκρατία μας. Αν μετά από τη σημερινή μας αποκάλυψη δεν δοθεί πειστική απάντηση, νομίζουμε ότι θα υπάρξουν δραματικές πολιτικές εξελίξεις.
Προς το παρόν, ο λόγος τώρα αναμφισβήτητα ανήκει στον Υπουργό Άμυνας και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό !
http://www.aegeantimes.gr
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.