Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Άρχισε να βγαίνει φυσικό αέριο στη Κύπρο! Τεράστιο το κοίτασμα!


Λευκωσία: Από την πλατφόρμα της Noble έρχονται από χθες δύο ιστορικές για την Κύπρο ειδήσεις: Το κοίτασμα είναι πολύ πιο μεγάλο και από τους πλέον αισιόδοξους μέχρι τώρα υπολογισμούς.

- Από χθες από το φρεάτιο της γεώτρησης «αχνίζει» φυσικό αέριο.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ετοιμάζεται για να μεταβεί στη πλατφόρμα στο τέλος της εβδομάδας και δεν αποκλείεται η επίσκεψη, να συνοδευτεί και από το πρώτο «άναμμα» φλόγας στην πλατφόρμα, από φυσικό αέριο από τα έγκατα της θάλασσας της Κύπρου.

Και αυτό, γιατί από χθες, υπάρχει έντονη αισιοδοξία, ότι το κοίτασμα στο «Αφροδίτη, είναι σημαντικά μεγαλύτερο των μέχρι τώρα υπολογισμών.
Αυτό έδειξαν υψηλής τεχνολογίας ραδιοβολίσεις του τελευταίου τριημέρου εντός του φρεατίου.

Φιλελεύθερος

http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.