Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Σχετίζονται οι Μάγιας με εξωγήινους;



Υπήρξε ανάμειξη εξωγήινων με τον πολιτισμό των Μάγια; Ένας μεξικανός παραγωγός με έναν κυβερνητικό αξιωματούχο έχουν στα χέρια τους έγγραφα που αποδεικνύουν ενδείξεις εξωγήινης επαφής με τον πολιτισμό των Μάγια.

Ο υπουργός τουρισμού στην μεξικανική πολιτεία της Campeche είπε πως αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν παραμείνει ασφαλισμένα σε υπόγεια θησαυροφυλάκια για κάποιο χρονικό διάστημα και πως παράλληλα υπάρχουν περί τις 3000 θέσεις για προσγείωση μέσα στη ζούγκλα.
Οι Μάγια είχαν προγραμματίσει να κυβερνήσουν τον πλανήτη για αιώνες αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν έπειτα την εισβολή ενός «σκοτεινού στρατού» που δεν έφεραν ίχνη προηγμένου πολιτισμού.
Η μεξικανική κυβέρνηση έδωσε σε κινηματογραφιστές πρόσβαση σε ανεξερεύνητα μέρη της Calakmul. Η Γουατεμάλα έχει επίσης ενισχυθεί παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετους κώδικες και αντικείμενα. Ο υπουργός τουρισμού, Novielli Quezada είπε πως η λεκάνη των οικισμών των Μάγια περιέχει τη μεγαλύτερη πυραμίδα στον κόσμο παρότι εκεί δεν είναι οικισμός για πυραμίδα. Το ντοκυμανταίρ θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012 πριν από την ολοκλήρωση του ημερολογίου των Μάγια.
http://epistimonikos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.