Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παραίτηση Παπανδρέου! - "Γίνε ΥΠΕΞ"!


Με τους βουλευτές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ να ζητούν για πρώτη φορά την παραίτησή του και την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας (Λ.Γρηγοράκος, Δ.Λιντζέρης, κλπ), η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται μέσα σε εκρηκτικό κλίμα, ενώ τίποτα δεν προδιέθετε για κάτι τέτοιο, καθώς ο πρωθυπουργός Γ.Παπαδρέου είχε υπολογίσει σε έναν ... δεκάρικο πανηγυρικό λόγο χωρίς να μιλήσουν οι βουλευτές και μέχρι εκεί.
Ο Λ.Γρηγοράκος ζητά την άμεση παραίτησή του ήδη με δηλώσεις που έχει κάνεις από χθες, τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας και την ανάληψη του ... υπουργείου Εξωτερικών από τον Γ.Παπανδρέου! Σε άλλες εποχές θα είχε ήδη διαγραφεί, αλλά τώρα το κλίμα είναι τέτοιο που οι κυβερνητικοί, απλά σφυρίζουν αδιάφορα.

Οι βουλευτές της Κ.Ο. τοποθετούνται αυτήν την στιγμή ενώ ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης ζήτησε με επιστολή του νέα συνεδρίαση αν δεν μιλήσουν σήμερα, ενώ άλλοι βουλευτές δήλωναν ότι δεν θα παραστούν στη σημερινή συνεδρίαση.Βουλευτές όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης και ο Δημήτρης Λιντζέρης επιμένουν στην ανάγκη πολιτικών πρωτοβουλιών, που να οδηγούν είτε σε κυβερνήσεις συνεργασίας είτε σε εκλογές.Να σημειωθεί πάντως ότι η εκρηκτική κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ανάγκασε τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να παρέμβει με άρθρο του και να κάνει λόγο για ηθική και υπαρξιακή κρίση, εκτός της οικονομικής. Βασικά προσπαθεί να προλάβει να σώσει την υστεροφημία του, αλλά φευ!
defencenet

http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.