Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10-10-11Σε όλο τον κόσμο γίνονται διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, των ήπια αγανακτισμένων με κορύφωση την "αγανάκτιση" της 15ης του Οκτωβρίου.Όλα είναι έτοιμα και για τα δύο ενδεχόμενα.

Αν αποφασιστεί μέχρι την 10η Οκτωβρίου, ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα κατασκευάσει την "εικόνα" του θηρίου , δηλαδή τον κλώνο του Αντιχρίστου, που θα συγκυβερνήσει μαζί με τον Αντίχριστο για λογαριασμό της Μαύρης Αδελφότητας, τότε οι "αγανακτισμένοι" με τα πανώ θα κάνουν την γιαλαντζί επανάστασή τους, για να ρίξουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, που θα πάρουν εντολή από τα αφεντικά τους να πέσουν.

Αν αποφασιστεί ότι δεν επήλθε συμφωνία για το ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα βγάλει τον κλώνο (την εικόνα του θηρίου της Αποκαλύψεως), τότε θα έλθει μία ηρεμία σε όλο τον πλανήτη για άγνωστο χριονικό διάστημα, μέχρι να αποφασιστεί και πάλι για το ποιός θα βγάλει τον κλώνο.

Αν αποφασίσουν ότι δεν θα βγει ο κλώνος, τότε θα σταματήσει αυτόματα, ακόμη και πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της 10ης προς 11η Οκτωβρίου, η τετραετής διεργασία την οποία ξεκίνησε ο Ήλιος, με την οποία θα δώσει το τελικό του φλάς (ηλεκτρομαγνητικό παλμό) που θα αφανίσει κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και επομένως το σύνολο της τεχνολογίας των ανθρώπων.

Αν η ακολουθία αυτή, του Ήλιου, σταματήσει, θα πάψουν τα αυξημένα μικροκύματα και η παράλογη ζέστη και το κλίμα λογικά θα επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή στάνταρ.

Αμέσως μετά, θα πρέπει να έλθει και η λύση στην οικονομική κρίση της Ελλάδος, που απειλεί, λέει, ολόκληρο τον πλανήτη.

Η λύση στην Ελλάδα, μπορεί να έρθει βέβαια, μόνο με αλλαγή της κυβέρνησης αλλά κυρίως με αλλαγή της σταλινικής πολιτικής.

Αυτά.

Πηγή: http://www.liako.gr

http://antineotaksiths.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.