Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ....ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ !!!

Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρωζώνη έχουν θορυβήσει έντονα τον Αμερικανό πρόεδρο. Η Αμερικανική ηγεσία γνωρίζει καλά ότι το “ελληνικό ζήτημα” μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικονομία των Η.Π.Α..

Ο κ. Ομπάμα ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθεί άμεσα από την πρωθυπουργία της χώρας διότι αποτελεί και ο ίδιος πια μέρος του προβλήματος.


Ο Μπαράκ Ομπάμα φέρεται εξοργισμένος με τον Έλληνα πρωθυπουργό
καθώς θεωρεί ότι οι χειρισμοί του κατά την διάρκεια της κρίσης ήταν οι χειρότεροι δυνατοί. Πολιτικοί αναλυτές υπογραμμίζουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος προέρχεται από τις τάξεις του “Δημοκρατικού” κόμματος και ως εκ τούτου ρέπει έντονα προς τον σοσιαλισμό. Οι πρωτοβουλίες, όμως, που ανέλαβε ο κ. Παπανδρέου κινούνται εκτός της σοσιαλιστικής ιδεολογίας κάτι που έχει εξαντλήσει τα όρια της υπομονής του Λευκού Οίκου.

Ο επικεφαλής της υπερδύναμης τόνισε στον κ. Παπανδρέου ότι δεν μπορεί να ηγείται πλέον της ελληνικής κυβέρνησης καθώς έχει απολέσει την εμπιστοσύνη των διεθνών εταίρων.
Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν οποιαδήποτε κυβέρνηση ακολουθήσει από εδώ και πέρα μια πιο φιλολαϊκή πολιτική. Δεν δίστασε μάλιστα να προτείνει και το όνομα ενός παλιού αλλά γνήσιου σοσιαλιστή προκειμένου να αναλάβει αυτός το τιμόνι της χώρας.

Πρόκειται για τον Στέλιο Παπαθεμελή, πρώην υπουργό και βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ,
ο οποίος θεωρείται από την αμερικανική διπλωματία ο καλύτερος για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.



Ηγετική φυσιογνωμία, εκ φύσεως, οραματιστής, στιβαρή παρουσία στα πολιτικά πράγματα για πάνω από 30 χρόνια ο κ. Παπαθεμελής  αποτελεί ότι δυναμικότερο διαθέτει, αυτή τη στιγμή, η Ελληνική κοινωνία.


Ανακοινώσεις σχετικά με το χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα Ομπάμα - Παπανδρέου αναμένεται να κάνει αργότερα μέσα στη μέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.    
ΠΗΓΗ       ellinofreneia
http://patrinaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.