Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η αλήθεια για την "εξωγήινη επίθεση" που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου 2011!



Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο η είδηση περί "επίθεσης που θα δεχτεί η γη από τρία εχθρικά εξωγήινα σκάφη, στις 27 Νοεμβρίου 2011".
  Το pyles.tv ερεύνησε και σας παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για το πώς και από ποιούς ξεκίνησε η φημολογία αυτή, πόσο βασιμη μπορεί να είναι και -κυρίως- τι ακριβώς θα συμβεί στις 27 Νοεμβρίου 2011!
Πώς ξεκίνησε η ιστορία για τα τρία UFO που θα επιτεθούν στη Γη!
  Ολα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011, όταν η διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda», δημοσίευσε πληροφορίες για "τρία γιγάντια UFO θα επιτεθούν στη γη το 2012". Οπως ανέφερε το
ρεπορτάζ έχουν ήδη εντοπιστεί και κατευθύνονται προς στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια τα οποία έχουν άκρως εχθρικές διαθέσεις. Η ημερομηνία που αναμένεται να φτάσουν στον πλανήτη μας; 21 Δεκεμβρίου 2012!

  Το άρθρο παρουσίαζε μία "απόρρητη ανακοίνωση" που διέρρευσε από το πρόγραμμα SETI, σύμφωνα με την οποία " τρία τεράστια UFO πλησιάζουν την Γη. Η NASA μέσω του προγράμματος HAARP τα εντοπίζει εγκαίρως ενώ λίγο αργότερα γίνονται πλήρως ορατά και από τα τηλεσκόπια. Το μεγαλύτερο από αυτά, έχει πλάτος 240 χιλιόμετρα!"
 Οπως αναφερόταν στο δημοσίευμα "αμέσως οι ερευνητές του SETI, προχωρούν σε δημόσια ανακοίνωση στην οποία παραδέχονται ότι τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί. Τα UFO θα φτάσουν στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012".

  " Η ημερομηνία της επαφής με τους εξωγήινους", σημείωνε η ρωσική εφημερίδα, " φέρνει σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;", αναρωτιόταν!
  To  pyles.tv από την πρώτη στιγμή, ξεκίνησε να ερευνήσει όλα τα στοιχεία που υπήρχαν για την υπόθεση αυτή. Παρά το γεγονος ότι δεν υπήρχε αρνητική προδιάθεση εκ μέρους μας, στην πορεία της έρευνας εντοπίσαμε κάποια "σκοτεινά σημεία" και ανακρίβειες που μας έκαναν ιδιαιτέρως επιφυλακτικούς με τα όσα γράφονται και λέγονται.

Πρώτο "σκοτεινό σημείο":
 ο αστροφυσικός που ΔΕΝ υπάρχει!
  Το πρώτο στοιχείο που εντοπίσαμε από τον Ιανουάριο του 2011 ακόμη, ήταν πως η συγκεκριμένη φημολογία είχε βασιστεί σε διαδικτυακή φάρσα, σύμφωνα με την οποία κάποιος αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov, συνεργάτης του Seti, είχε κάνει την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη!
 Λίγες ημέρες αργότερα ο Graig Kasnoff -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- ο οποίος είναι δημοσιογράφος και από τους πρωτεργάτες του SETI@HOME, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση! " Αν βρείτε αστροφυσικό με το όνομα Craig Kasnov στο SETI, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε για την αποκάλυψή του!", είχε συμπληρώσει! Το pyles.tv είχε αναζητήσει τότε αστροφυσικό με το όνομα αυτό, αλλά μάταια!
Δεύτερο σκοτεινό σημείο: ο αστρονόμος που ΔΕΝ υπάρχει (?) 
  Η υπόθεση αυτή έμοιαζε να έχει ξεχαστεί, μέχρι που στα τέλη του Σεπτεμβρίου 2011, έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο νέες πληροφορίες και άρθρα, σύμφωνα με τα οποία η επίθεση των UFO όχι μόνο θα συμβεί αλλά θα γίνει και νωρίτερα από ότι αρχικά υπολογιζόταν και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου 2011!
  Τα ρεπορτάζ επικαλούνται "απόρρητα στοιχεία" σύμφωνα με τα οποία στις 30/9/2011 "ένα απο τα εχρθικά διαστημόπλοια που κατευθύνονται προς τη Γη, εκτόξευσε μία δέσμη λέιζερ προς τη Σελήνη μας στέλνοντας το μήνυμα πως οι προθέσεις τους δεν είναι ειρηνικές"!
  " Πέρασε δίπλα από την Σελήνη μας στις 30 Σεπτεμβρίου. Αν ψάχναμε στον ουρανό νοτιοδυτικά στις 27 Σεπτεμβρίου - την ημέρα της νέας σελήνης - θα βλέπαμε τρεις τεράστιες μπλε λάμψεις! Ηταν η πρώτη φορά που είχαμε τόσο καθαρή οπτική επαφή με τα διαστημόπλοια", φέρεται να δήλωσε ο δρ Nirmal Bappu, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ένας παγκοσμίου φήμης αστρονόμος και εμπειρογνωμόνων σχετικά με εξωγήινα διαστημόπλοια.
  Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν λόγος για "περίεργες ακτίνες λέιζερ" στη Σελήνη. ( Τι έκρυβε η "μυστηριώδης" λευκή κουκίδα στην επιφάνεια της Σελήνης! ) το pyles.tv προσπάθησε να εντοπίσει αστρονόμο με την ονομασία Nirmal Bappu, αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Οπως μας ενημέρωσαν, στους χώρους της αστρονομίας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ο δρ Vainu Bappu, (ο οποίος πέθανε το 1982) και ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της ΔιεθνούςΑστρονομικής Ένωσης. Επικοινωνήσαμε και με το ομώνυμο Παρατηρητήριο στην Ινδία, αλλά χωρίς επιτυχία.
  Το γεγονός πως η συντακτική ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει αστρονόμο με το όνομα Nirmal Bappu δεν σημαίνει πως αυτός δεν υπάρχει γι αυτό το λόγο και ζητήσαμε από τα sites που επικαλούνται την μαρτυρία του να μας φέρουν σε επαφή μαζί του. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα- θα σας ενημερώσουμε αν τελικά μιλήσουμε με τον δρ. Bappu!
Η επίθεση των Gootan και ο... ΟΗΕ!
  Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο ΟΗΕ έχει δημιουργήσει ομάδα "υπεργήινων υποθέσεων"στην οποία συμμετέχουν επιστήμονες αλλά και ερευνητές UFO. O John Malley, ανήκει, που ανήκει τους δεύτερους, δήλωσε για την επίθεση εξωγήινων στις 27 Νοεμβρίου:
  " Τα ufo έχουν σταθερή πορεία προς τη Γη. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κάνουν προετοιμασίες μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αρχικά πιστέψαμε ότι έρχονται από τον ειρηνικό πλανήτη Zeeba. Τώρα πλέον έχουμε βάσιμες υποψίες πως ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τον άκρως εχθρικό πλανήτη Gootan".
   Ο Malley, είχε αναφερθεί και πάλι στην επίσκεψη εξωγήινων από τους δύο αυτούς πλανήτες, στις αρχές του καλοκαιριού όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ινδός Υπουργός Άμυνας, A. Antony είχε ανακοινώσει ότι η Ινδία ανακάλυψε "μια ενεργή βάση UFO στα Ιμαλάϊα"! Ο κ. Malley είχε δημοσίως επιβεβαιώσει "τα διαστημόπλοια ήταν κλασικά πλοία των Gootan"!
Πώς φτάσαμε στην ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2011
 

  Αν και αρχικά η ημερομηνία της "επερχόμενης εξωγήινης επίθεσης" είχε οριστεί για τις 21/12/2012 - και είχε συνδιαστεί με τις προφητείες για το τέλος του κόσμου- τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται λόγος για την 27η Νοεμβρίου 2011!
  Το pyles.tv επικοινώνησε με έλληνα αστροφυσικό οποίος αρχικά αρνήθηκε να μας μιλήσει λέγοντας πως "αν κάθε φορά διαψεύδαμε επισήμως τις ανοησίες που λέγονται και γράφονται, δεν θα είχαμε χρόνο για τις σοβαρές έρευνές μας. Αν κάνω επωνύμως διάψευση, το τηλέφωνό μου θα χτυπάει διαρκώς για να μιλήσω για ένα ανύπαρκτο θέμα, ενώ θα γραφτούν δεκάδες θεωρίες περί δήθεν συγκάλυψης. Η καλύτερη διάψευση αυτών των ψευδο- προφητειών είναι να αφήνεις να φτάνει η μέρα που ΔΕΝ επιβεβαιώνονται!".
  Στην επιμονή μας να κάνει έστω και ανωνύμως μία τοποθέτηση για το θέμα, ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός: " Και μόνο πως επιλέξανε την 27η Νοεμβρίου ως ημερομηνία της "εξωγήινης επίθεσης", αποδεικνύει πως πρόκειται για ανθρώπους που... γκουγκλάρουν και αναπαράγουν ό,τι βρουν μπροστά τους, χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να δουν ούτε καν την ημερομηνία των δήθεν ρεπορτάζ. Κάνουν ό,τι βρίσκουν στο ίντενρετ έναν αχταρμά και τον σερβίρουν".
Στις 27 Νοεμβρίου 2009 (!) θα ξαναγινόταν "άφιξη εξωγήινων"!
  Μετά την παραπάνω υπόδειξη, αναζητήσαμε στο διαδίκτυο πληροφορίες για την "27η Νοεμβρίου" και -ω, του θαύματος!- βρήκαμε ότι την ίδια ακριβώς ημέρα πριν από δύο χρόνια, οι "ειδικοί" περίμεναν και πάλι άφιξη εξωγήινων διαστημοπλοίων στη Γη!
  Σύμφωνα με συνέντευξητύπου που είχε παραχωρήσει ο Bill Ryan, του Project Camelot, "στις 21 ή 22 Νοεμβρίου 2009, ένα τεράστιο UFO" θα προσγειωνόταν σε ένα γήπεδο στη Φλώριδα των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή μιας συναυλίας.
  " Έχουμε διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ο πρόεδρος Ομπάμα στις 27 Νοεμβρίου 2009 -δηλαδή 5 μέρες μετά την εξωγήινη επίσκεψη- θα κάνει δημοσίως αποκαλύψεις για τις επαφές των εξωγήινων με τη Γη. Γνωρίζουμε από αξιόπιστη πηγή, πως ήδη ετοιμάζετε τηλεοπτικό διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ"! 
  "Κυριακή, κοντή γιορτή" λοιπόν που λέει και ο σοφός λαός. Σε λιγότερο από έναν μήνα η 27η Νοεμβρίου θα έχει φτάσει και εμείς θα είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν τα... τρία UFO θα επιτεθούν στη Γη! Ή μήπως ΔΕΝ θα είμαστε;;; Τα συμπεράσματα δικά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.