Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Αργεντινή: Έπεσε φωτιά από τον ουρανό και τους έκαψε


Μια γυναίκα νεκρή, πολλούς τραυματίες και κατεστραμμένα κτήρια άφησε πίσω της μια μπάλα φωτιάς που έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό, στη μικρή πόλη Μόντε Γκράντε της Αργεντινής.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι είδαν μια τεράστια σφαίρα φωτιάς στον ουρανό, ελάχιστα λεπρά πριν από την έκρηξη που έσπειρε την καταστροφή στο έδαφος. Απόδειξη των ισχυρισμών των κατοίκων αποτελεί και το παρακάτω βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube και στο οποίο καταγράφεται μια πύρινη φωτεινή τροχιά πάνω από την πόλη.

Το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο, το οποίο συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, ήταν ορατό ακόμα και από την πόλη της Χιλής Τεμούκο, όπως και από την εκ διαμέτρου αντίθετη πόλη Μαρ ντελ Πλάτα της Αργεντινής, στις ακτές του Ατλαντικού.

Ο διοικητής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας σημείωσε πως ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι του περιστατικού. Πολλοί αποδίδουν την καταστροφή είτε σε συντρίμμια του δορυφόρου UARS, είτε σε κάποιο μετεωρίτη, αν και δεν εντοπίστηκε κρατήρας.

Στην περιοχή έχουν ξεκινήσει έρευνες για ίχνη ραδιενέργειας ή ακόμα και για τον εντοπισμό αγνώστων υλικών, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η πύρινη σφαίρα μπορεί να κρύβει μυστικά... εξωγήινης ζωής.

Δείτε στο βίντεο το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε το "άγνωστο" φλεγόεμνο αντικείμενοpyles.tv
http://www.on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.