Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Αστρικές Πύλες & Νεφελιμ

ένα βίντεο, με βάση πολλά βιβλία ανά τον κόσμο της θεωρίας περί αστρικών πυλών από τους νεφελιμ, για την απαγωγή του ανθρώπινου είδους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Συνδυασμένο βέβαια με την πραγματικότητα που έρχεται όχι να αναίρεση αλλά να επιβεβαίωση τουλάχιστον το γεγονός, των εκατομμυρίων εξαφανίσεων κάθε χρόνο, ανά τον πλανήτη. Μάλιστα δε υπάρχουν και αρκετά φίλμ αμερικάνικης παραγωγής που ισχυρίζονται εμμέσως πλην σαφώς αυτό το ενδεχόμενο. Ένα από αυτά, που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην μεγάλη οθόνη του σινεμά, βασίζονταν σε άκρως περίεργα αλλά άκρως αληθινά γεγονότα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.