Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣfed_reserve_spiderΑκόμη και ο Παπανδρέου τα ...,πήρε στο κρανίο με τους καραγκιόζηδες του ΔΝΤ μετά την πρότασή τους να πουλήσουμε τα πάντα για να ξεχρεώσουμε.
Το σχέδιο του ΔΝΤ είναι γνωστό παγκόσμια. Κλέβει το μόχθο και τον πλούτο των λαών
Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει ακόμη και χρωστώντας τόσα πολλά λεφτά σε τόκους. Διώξτε τους καραγκιόζηδες της Τρόϊκα και πάρτρε δάνεια απο τον Πούτιν και τους Κινέζους.
Κάντε ριζικές αλλαγές και συνεχίστες την εξυγείανση του δημόσιου τομέα, με την οποία δεν διαφωνεί κανείς. Τέλος τα ρετιρέ και οι λαμογές των συνταχνιών και των υπέρογκων μισθών και των μιζών. Εξυγείανση δεν σημαίνει οπωσδήποτε και ΔΝΤ.
Οι σωστές αλλαγές, η μείωση των υπέρογκων και όχι των μικρών μισθών και συντάξεων, το άνοιγμα των επαγγελμάτων και οι αλλαγές Ρέππα είναι στη σωστή κατεύθυνση.
Κάντε αποκρατικοποίηση στην παροχή υπηρεσιών και όχι στους νευραλγικούς τομείς της ενέργειας και  των τηλεπικοινωνιών.
Τις υπερβολές των συνδικαλιστικών συντεχνιών σταματείστε τες καταργώντας τις παράλογες δικαιοδοσίες τους, όχι ξεπουλόντας τον πλούτο του ελληνικού λαού, επειδή οι συνδικαλιστές έχουν διαλύσει το σύμπαν και επειδή το κράτος δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει και  θέλει να μεταφέρει την καυτή πατάτα σε ιδιώτες.
Ο πολιτικός που θα διώξει το ΔΝΤ και θα ρίξει τους φόρους φέρνοντας ανάπτυξη θα είναι ο σύγχρονος Κολοκοτρώνης και δεν θα έχει και "αρραβωνιαστικό".
http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.