Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί αφήνουν τους σκοπιανούς εκπαιδευτικούς να κάνουν ξεναγήσεις στη Βεργίνα


Συνεχίσαμε την έρευνα μας για το θέμα των σκοπιανών εκπαιδευτικών που κά­νουν οι ίδιοι τις ξεναγήσει στον ιστορι­κό χώρο της Βεργίνας. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες (Ελλη­νες και τουρίστες) στη Βεργίνα συχνά πυκνά έχουνε γίνει μάρτυρες προπα­γανδιστικής συμπεριφοράς Σκοπιανών κατά την επίσκεψη τους στα αρχαία της περιοχής.
Αυτό γίνεται χρόνια τώρα και κανείς δεν το αμφισβητεί. Σχόλια του τύπου «Ήρθαμε να επισκεφθούμε τη γη των προγόνων μας» ακούστηκαν πολλές φο­ρές. Μάθαμε από έλληνες πολίτες που ε­πισκέπτονται τη Βεργίνα συχνά λόγω ε­παγγελματικών υποχρεώσεων όιι μαθητές των Σκοπίων που επισκέπτονται τα αρχαία της Βεργίνας δέχονται ξενάγηση από σκοπιανούς εκπαιδευτικούς! θα μπορούσε κάποιος «υπεύθυνος» να ξε­καθαρίσει το μείζον αυτό θέμα;

Εφημερίδα: ΠΑΡΟΝ - gdailynews

http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.