Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

FT: Βλέπουν «έκρηξη» στην Ελλάδα

FT: Βλέπουν «έκρηξη» στην Ελλάδα
Στον έντονο κίνδυνο κοινωνικής αναταραχής στην Ελλάδα εστιάζουν οι Financial Times, ειδικά στην περίπτωση που η χώρα δεν πετύχει βελτίωση των όρων για την αποπληρωμή των χρεών της κατά την προσεχή σύνοδο Κορυφής τον επόμενο μήνα.

Εκτενής αναφορά στην χθεσινή απεργία και τα επεισόδια κατά την συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας κάνουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

«Τα βία επεισόδια, τα πρώτα από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, αναδεικνύουν τις ανησυχίες για αναζωπύρωση της κοινωνικής αναταραχής στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν πετύχει καλύτερους όρους για την αποπληρωμή των χρεών της στην σύνοδο Κορυφής τον επόμενο μήνα» αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.
«Η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθιά ύφεση και το ποσοστό της ανεργίας προβλέπεται ότι θα αγγίξει το 15% φέτος» είναι δύο από τα επιχειρήματα στα οποία στηρίζεται ο κίνδυνος της κοινωνικής αναταραχής.
www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.