Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Εμφάνιση φωτεινού Αγγέλου και σωτηρία ετοιμοθάνατου κοριτσιού


Φυσικά πρέπει να προσέχουμε αυτές τις οπτασίες,γιατί και δαιμονικά πλάσματα μπορούν να μετασχηματιστούν σε Αγγέλους φωτός και πάντα υπάρχει κίνδυνος πλάνης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση

όμως το οτι θεραπεύτηκε το κορίτσι δείχνει κατα εμάς,την αυθεντικότητα του φαινομένου διότι μόνο οι Άγγελοι του θεού μπορούν να θεραπεύσουν πραγματικά.

Το οτι δεν είναι ορθόδοξοι δεν σημαίνει κάτι στην συγκεκριμένη περίπτωση διότι ο Θεός κάνει θαύματα και σε αλλόθρησκους ακόμα, όταν υπάρχει πίστη και αγάπη διότι όλοι οι άνθρωποι είναι παιδιά Του και τα πονάει,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και στην σωστή γραμμή όλοι.Απλώς δίνει ευκαιρίες γνωριμίας με την πάνσοφη δύναμη Του και μόνο Αυτός γνωριζει πως θα δράσει η πρόνοια Του και στο μέλλον της ζωής των ανθρώπων αυτών...

Υ.Γ.Και μιά λεπτομέρεια ακόμα που αναφέρεται σε άλλο βίντεο σχετικά με το περιστατικό είναι ότι μια νοσοκόμα λίγο πριν την εμφάνιση του Αγγέλου ενώ έβλεπε έναν νεαρό άνδρα να θέλει να μπεί στο δωμάτιο της μικρής για 2-3 φορές όποτε πήγαινε να του ανοίξει την πόρτα δεν έβλεπε κανέναν!

Πηγή
olympostm.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.