Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΓΟΡΕΥΕΙ.

Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι η βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη έχει ευφράδεια, πλούσιο λεξιλόγιο και ταχύτητα σκέψης. Στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου που ήταν καλεσμένη έκανε με τα κρεμμυδάκια τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Κ. Μίχαλο (Δείτε το βίντεο)
ενώ όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής της ζήτησε να τοποθετηθεί για το κράξιμο που έφαγαν σήμερα Παπανδρέου στο Βερολίνο και ο πρώην εργατοπατέρας και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πρωτόπαπας στο Κολωνάκι έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους σύμφωνα με το πάγιο σκεπτικό του ΚΚΕ. Απ' την στιγμή που δεν ασκείται βία μας είπε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το γιουχάρισμα είναι μορφή έκφρασης τόνισε η βουλευτίνα του ΚΚΕ. Ενδιαφέρον θα είχε πάντως να μας έλεγε ποια είναι η άποψη της για την αντιλαϊκή βία στην οποία επιδίδονται οι κάτοικοι της Κερατέας απέναντι στις δυνάμεις καταστολής που έχουν κάνει κατάληψη στην περιοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.