Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Νέα επεισόδια με τραυματισμούς στην Κερατέα Νέα επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και κατοίκων της Κερατέας, σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (20/02), επί της Λ.Λαυρίου.

Νέα επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και κατοίκων της Κερατέας, σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (20/02), επί της Λ.Λαυρίου.
Για άλλη μια φορά αστυνομικοί των ΜΑΤ και κάτοικοι της Κερατέας βρέθηκαν αντιμέτωποι σε οδομαχίες με μολότοφ και δακρυγόνα το βράδυ της Κυριακής(20/02), επί της Λ. Λαυρίου.
Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι οι αστυνομικές δυνάμεις, εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των συγκεντρωμένων πολιτών μεταξύ των οποίων βρισκόταν και  γυναίκες με παιδιά, τους οποίους επιχείρησαν να τρέψουν σε φυγή προς την πόλη της Κερατέας....
Στην εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων οι κάτοικοι οι οποίοι ανασυντάχτηκαν , απάντησαν με πέτρες και μολότοφ.
Οι συγκρούσεις πήραν για μια ακόμα φορά δραματικό χαρακτήρα, καθώς σύμφωνα  με πληροφορίες σημειώθηκαν τραυματισμοί πολιτών, μεταξύ των οποίων και ενός νεαρού 25 περίπου χρόνων ο οποίος έχει μεταφερθεί με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο πίσω μέρος του κεφαλιού σε Νοσοκομείο.
Την ώρα αυτή παρά τη μεγάλη ένταση που επικρατεί στην περιοχή,οι συγκρούσεις έχουν σταματήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.