Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μπάν Κι Μούν θα είναι ξανά υποψήφιος για ΓΓ του ΟΗΕ.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών κ. Μπάν Κι Μούν, θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα και πάλι υποψήφιος για την ίδια θέση. Η εξέλιξη αυτή προφανώς θα απογοητεύσει πολλούς φερέλπιδες μνηστήρες αυτής της θέσης,
οι οποίοι θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη προς το παρόν αυτές τις φιλοδοξίες.

Όπως είναι γνωστό, κυρίαρχο ρόλο στην εκλογή ΓΓ του ΟΗΕ, παίζουν οι ΗΠΑ και δεν υπάρχει περίπτωση να....
εκλεγεί κάποιος στη θέση του Γενικού Γραμματέα, αν δεν το θέλουν οι ΗΠΑ. Επομένως, για να εκδηλώνει ο κ. Μπάν Κι Μούν την επιθυμία να είναι ξανά υποψήφιος για τη θέση του ΓΓ, θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει ήδη τη στήριξη των ΗΠΑ.


Τώρα, όσοι άλλοι έκαναν όνειρα γι’ αυτή τη θέση ή είχαν υποσχέσεις από τις ΗΠΑ, ίσως να να αισθάνονται αδειασμένοι και απογοητευμένοι. 
http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.