Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τορπίλη στην κυβέρνηση έριξε από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος επιβεβαίωσε τους… υπαλλήλους της τρόικας για το πρόγραμμα ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας ύψους 50 δις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιούνκερ δήλωσε «απόλυτα ικανοποιημένος για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να δρομολογήσει πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, αλλά και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, ύψους 50 δισ. ευρώ, τουλάχιστον την επόμενη πενταετία προκειμένου να καλύψει το χρέος της και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας». Ετσι, αποδομείται πλήρως η τριήμερη επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ότι οι τροικάνοι δεν ήξεραν, έκαναν λάθος, δεν έπρεπε να μιλήσουν και άλλα τέτοια κουφά.

Απαξιώνεται όμως και ο Πρωθυπουργός ο οποίος είπε πριν λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης ελληνικής γης» (σύμφωνα τουλάχιστον με διαρροή που έγινε πρώτο θέμα σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ) Και καλά οι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι δεν ήξεραν και λένε ότι τους κατέβει. Ολόκληρος πρόεδρος του Eurogroup τα βγάζει από το μυαλό του; Αυτός δεν είναι που ήλθε πριν μερικές ημέρες στην Αθήνα και έφυγε ικανοποιημένος από την πρόοδο της Ελλάδας; Μήπως πρόοδο εννοούσε το σχέδιο πώλησης κρατικής περιουσίας που του παρουσίασε ο κ. Παπανδρέου; Ολοι το γνώριζαν εκτός από τον ελληνικό λαό. Πρόκειται για ξεκάθαρη συμπαιγνία και θα πρέπει η κυβέρνηση να δώσει λόγο για την απάτη που επιχείρησε κατά του λαού και την προσπάθειά της να κουκουλώσει στη συνέχεια το σκάνδαλο...

Η δήλωση του κ. Γιούνκερ επιδεινώνει κι άλλο την θέση της κυβέρνησης, σε μια στιγμή που όλα σχεδόν τα κυβερνητικά στελέχη βάλλουν κατά του υπουργού Οικονομικών και χρεώνουν στον κ. Πεταλωτή λάθος χειρισμούς στην υπόθεση των ανακοινώσεων της Παρασκευής καθώς, όπως τονίζουν, «δεν είναι δυνατό υπουργοί της κυβέρνησης να μαθαίνουν για ένα τόσο μεγάλο σχέδιο από τη συνέντευξη τριών υπαλλήλων».

http://greekvoices.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.