Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Σοκ από το Wikileaks> Οι gay Έλληνες πολιτικοί και οι εθισμένοι από ναρκωτικές ουσίες γόνοι, στα Αρχεία της CIA!
Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks  διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών. Ανάμεσα στα... ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο.
Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου να συνομιλούν με τους άνδρες ερωτικούς τους συντρόφους (!), ενώ έχει καταγραφεί η ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία ως σήμερα.Συγκλονιστικά ντοκουμέντα, σύμφωνα με την Γερμανική ιστοσελίδα, υπάρχουν και για τις ζωές κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών στις οποίες γίνεται εκτενής αναφορά.
Εκείνοι που συνέταξαν τις σχετικές εκθέσεις, σημείωναν με καυστικές λεπτομέρειες εκτός από τις προσωπικές στιγμές των “θυμάτων” τους ακόμη και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έκθεση που κάνει λόγο για την “κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στο χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως. Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!

ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΚ ΕΙΔΗΣΗ; ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΡΑΒΙΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣΟΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΑΛ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.


http://worldgreeknews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.