Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Απογείωσε τα ελληνικά CDS η γερμανική Bundesbank | Πολιτικοί Εκβιασμοί Γ.Α.Π.


Η Γερμανία μας πάει για πτώχευση και ο Γ.Παπανδρέου απαντά με πρόωρες εκλογές! Δεν πήγε καλά η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ή τουλάχιστον αυτό μεταδίδεται από τον κύκλο του.
Η συνάντηση έδειξε ότι η Α.Μέρκελ απλά δεν συμφωνεί στην συνέχιση στήριξης της Αθήνας και έχει αρχίσει να δείχνει προς την κατεύθυνση αναδιάρθρωσης του χρέους, ήτοι προς τεχνητή πτώχευση και τον Γ. Παπανδρέου να δείχνει στο εσωτερικό προς ... πρόωρες εκλογές! Αναλυτικό άρθρο στο επόμενο link...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17780&Itemid=139
Ένας πολιτικός εκβιασμός, μια ακόμα φορά εκ μέρους της περιβόητης οικογένειας Παπανδρέου (όσο και άν ο κ. Παπουτσής και οι συν αυτώ βουλευτές προσπάθησαν προχθές απ' το βήμα της βουλής να μας παρουσιάσουν τον Γ.Α.Π. ως ήρωα, πιθανώς ως αμερικάνο χολυγουντιανό ράμπο αλλά όμως όχι ως Έλληνα ξυπόλυτο ήρωα, των μύθων και της λεβεντιάς), προωθώντας εκλογές με λίστα, ένας εκλογικός τρόπος για να προωθήσει τους δικούς του, και όχι για πάταξη της εξόφλησης πολιτικών γραμματείων, δηλαδή θα δούμε πάλι να μας κυβερνούν Πάγκαλος και σία απ' τη μια και πιθανώς Βουλγαράκηδες και σία απ' την άλλη, λες και τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν αξιόλογα πρόσωπα για να βγούν στην πολιτική σκηνή, λες και ο ελληνικός λαός ακόμα δεν έμαθε απ' τα παθήματά του, και χαρακτηρίζεται απ' τον Γ.Α.Π. ως πολιτικά ανώριμος....
Την ίδια ώρα, των απειλών του Γ.Α.Π. περί πρόωρων εκλογών, η Γερμανική τράπεζα Bundesbank απογειώνει τα ελληνικά CDS, υποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, μεγάλη αύξηση του χρηματοπιστωτικού ρίσκου και επαναφορά του φόβου των επενδυτών για επιδείνωση και όχι αποκλιμάκωση της ελληνικής κρίσης.


sgalatas
greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.