Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα απόσπασμα από εκπομπή του Σωτήρη Σοφιανόπουλου που το ανέβασε στο youtube το jungle-report με σκοπό την χλεύη. Έλα όμως που επαληθεύεται ο κ.Σοφιανόπουλος και το βίντεο τους γυρίζει μπούμεραγκ.
Οι νεοταξίτες καλά θα κάνουν πριν χλευάσουν να ενημερώνονται πρώτα για το ποιον χλευάζουν και για το ιστορικό του αλλιώς γίνονται ρεζίλι.
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, του οποίου οι εκπομπές αποτελούν παραγματικά μαθήματα για όσους δεν γνωρίζουν ιστορία ή γι αυτούς που την γνωρίζουν διατρεβλωμένη, είναι πηγή γνώσης και παιδείας. Και είναι από τους ελάχιστους ΕΛΛΗΝΕΣ που η ζωή του έχει να μας πει πολλά.


Παραθέτουμε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ 11-12-09

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1970 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΓΚΑΣ, ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ 14 ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕ "ΔΙΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ"!!!! 

O Έλληνας Δημιουργός Σωτήριος Σοφιανόπουλος στις πετρελαιοπηγές στο Κερι Ζακύνθου. Τα λόγια περιττεύουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.