Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ AGENDA 21

Η Καλιφόρνια είναι το πρότυπο για όλες τις άλλες πολιτείες των Ηνωμένων Εθνών για την εφαρμογή της "Agenda 21".

agenda21_cover

Το πρωταρχικό σχέδιο είναι η μείωση του πληθυσμού και ο απόλυτος  έλεγχος τους. Η
Καλιφόρνια πέρασε σαρωτικούς νόμους, όπως τον ΑΒ 32 για  την υπερθέρμανση του πλανήτη και τον SB 375, που έχει να κάνει με τη  «βιωσιμότητα» για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και διοξειδίου  του άνθρακα, εν ολίγοις για τη γνωστή και υποτιθέμενη υπερθέρμανση του  πλανήτη.
Ο νόμος ΑΒ 32 καθιστά την Καλιφόρνια, την πρώτη πολιτεία η οποία θα  δεσμευτεί για τη Συνθήκη του Κυότο, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ηνωμένων  Εθνών.


Ο επικεφαλής της Διεθνής Επιτροπής, του ΟΗΕ, για την  Κλιματική Αλλαγή (IPCC), Rajendra Pachauri, του οποίου ο ρόλος είναι  κάτι παραπάνω από ύποπτος, δήλωσε ότι η ηλεκτρική ενέργεια θα πρέπει να  παρακολουθείται και ότι η βαριά φορολογία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί  άμεσα, για να κρατήσει τους ανθρώπους μακριά από τις πτήσεις, όπως ο  ίδιος προτιμά για τις μάζες.
Τα σχόλιά του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι οι στόχοι των Ηνωμένων  Εθνών σχεδιάζουν τον πλήρη έλεγχο και ότι η έλλειψη κινητικότητας,  αποτελεί πηγή προβληματισμού για την ελευθερία.


Η ατομική  ιδιοκτησία, που είναι ο πρωταρχικός παράγοντας που αυξάνει την  οικονομική και ατομική ελευθερία, δέχεται επίθεση μέσω νέων  περιοριστικών ρυθμίσεων για τη χρήση γης.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν αυτοί οι νέοι περιοριστικοί νόμοι περί χρήσεων  γης (σχεδιασμός,  καθορισμός ζωνών και για τα κτίρια) και των  μεταφορών. Εάν οι άνθρωποι συγκεντρώνονται στις πόλεις, είναι πιο εύκολα  ελεγχόμενοι και καθίστανται λιγότερο αυτάρκεις.  Ο σχεδιασμός αυτός  είναι γνωστός ως «έξυπνη ανάπτυξη».
Πρόκειται για δρακόντειους και σκληρούς νόμους, μερικοί από τους οποίους έχουν τεθεί ήδη σε ισχύ.
Είναι σημαντικό, επίσης, να θυμόμαστε ότι οι αλλαγές αυτές βασίζονται στην απαξιωμένη «επιστήμη» της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
http://www.liako.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.