Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO: Η Ρωσική Αρκούδα αποφάσισε να κατέβει… για να μείνει στην Μεσόγειο!!!


Στην ανακοίνωση, ότι αποστέλλεται το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», μαζί με την Ομάδα Μάχης του, στην Ν.Α Μεσόγειο, προέβη πριν από λίγο η Ρωσία! Το θηριώδες αεροπλανοφόρο θα αποπλεύσει στις 13 Νοεμβρίου για ασκήσεις στην θάλασσα Μπάρεντς και θα ασκηθεί για μία εβδομάδα. Ακολούθως, στις 19 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Μεσόγειο, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τα λιμάνια που θα προσεγγίσει.

Η ναυαρχίδα και τα πλοία συνοδείας της, που αποτελούνται από 6 αντιτορπιλικά, φρεγάτες και πλοία υποστήριξης, αναμένονται να περάσουν τα στενά του Γιβραλτάρ στα τέλη Νοεμβρίου, όταν και θα έχουν γίνει πλέον γνωστά και τα επίσημα αποτελέσματα της κυπριακής γεώτρησης. Στην περιοχή ήδη περιπολεί ρωσικό συμβατικό υποβρύχιο, αλλά φαίνεται ότι κρίθηκε πως θα πρέπει να υπάρξει πιο έντονη παρουσία της Ρωσίας… κοντά στην Κύπρο! Άλλωστε, ήδη η Μόσχα έχει ζητήσει άδεια από την Λευκωσία για να εκτελέσει έρευνες σε δύο «Οικόπεδα» της ΑΟΖ της, όπου τώρα έχει αναπτυχθεί ο … τουρκικός Στόλος! Σύμπτωση, άραγε; Ερντογάν, πες αλέυρι… Το «Ξανθό Γένος» σε γυρεύει!!!

http://www.prionokordela.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.