Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Το γαϊτανάκι ενός στημένου πολιτικού παιχνιδιού στην πλούσια αυλή του δήθεν πτωχευμένου κράτους μας συνεχίζεται. Μπροστά η γνωστή πλέον οικονομική «κρίση», πιο πίσω το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και πάρα πίσω οι κουβέντες για τη νομή και τον ανασχεδιασμό φυσικού πλούτου και εθνικής κυριαρχίας σε βάρος της πατρίδος μας. Στη θάλασσα γίνεται κανονικός συνωστισμένος από τους πολεμικούς στόλους απάντων των «συμμάχων» και εχθρών. Και το διεθνές ενδιαφέρον για μερίδιο στο μεγάλο έπαθλο μεγαλώνει και συγκεντρώνει πολλούς παίκτες.
Πίσω από το μεγάλο αλισβερίσι και το ακόμα μεγαλύτερο φαγοπότι ξεπροβάλλει στη θέση της πάντα όμορφη και πάντα ζηλευτή η Βασίλισσα ολάκερου του Ελληνικού Έθνους. Είναι η Βασιλεύουσα, η Αιώνια Πρωτεύουσα της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος, η δική μας Κωνσταντινούπολη. Τι κι αν της έχουν φορέσει βαριές αλυσίδες και την έχουν μολύνει με την μιαρή παρουσία χρόνων πολλών οι Τούρκοι απόβλητοι της μογγολικής στέπας. Τι κι αν δυσωδία, βαρβαρότητα και βεβήλωση ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας έχουν κατακλύσει τα σοκάκια και τα περάσματα στην Πόλη των Κωνσταντίνων. Το Ελληνικό Αίμα έχει στοιχειώσει το χώμα το ελληνικό και το δάκρυ το ελληνικό μαζί με τη θύμηση κρατάει ορθάνοικτο και καθάριο το δρόμο της Μεγάλης Επιστροφής στην Κωνσταντινούπολή Μας.
Ένα Έθνος για να θεωρηθεί άξιο να ζήσει πρέπει να έχει όρεξη να παλέψει για την λευτεριά του σαν χρειαστεί. Αυτό σημαίνει ότι για να έχει αξιοπρέπεια και υψηλές αξιώσεις, για να εξαρτά την πορεία του από τα δικά του έργα το Έθνος, πρέπει οπωσδήποτε να μην σκορπά ξωπίσω του πατρίδες σε χέρια ξένα. Γιατί οι υποχωρήσεις φέρνουν κι άλλες απώλειες και η ατίμωση θα βαραίνει τη φυλή στο δρόμο του χαμού που της φέρνουν ανάξιοι και προδότες. Τώρα λοιπόν που ο τυχοδιωκτισμός και η αλαζονεία των έκφυλων και ολετήρων της οικουμένης δημιουργούν παραλογισμούς και έριδες, είναι καιρός να ετοιμαστούμε για το μεγάλο ραντεβού με την δική μας Ιστορία. Να ετοιμαστούμε αφού στα χέρια μας θα έρθει ξανά η Πόλη η μεγάλη.
Όπως συμβαίνει πάντοτε όταν το σκάφος γέρνει από υπερβολικό και άχρηστο φορτίο, έτσι και τώρα θα ξεφορτωθούμε το δικό μας άχρηστο φορτίο που μορφοποιούν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και το ανθελληνικό καθεστώς τους. Και ύστερα, έχοντας πια στη κεφαλή της Ελληνικής Φυλής Άξιους και Όρθιους Έλληνες, θα ορθώσουμε αληθινά ελληνικό ανάστημα. Θα γυρέψουμε να ξεπλύνουμε άδικο αίμα αιώνων σκότους και θα τοποθετήσουμε νοερά τον εαυτό μας στην Πύλη του Ρωμανού. Θα αφουγκραστούμε την αγωνία και την προσήλωση μαζί στα πεπρωμένα του Ελληνισμού που όπλισαν τον Βασιλιά μας Κωνσταντίνο Παλαιολόγο προκειμένου να μην υποσταλθούν οι σημαίες του Γένους μας και να μην μαγαριστεί η Κωνσταντινούπολη και η Πίστη μας.
Θα νιώσουμε το κάλεσμα της μοίρας να ολοκληρώσουμε το έργο που δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε «σύμμαχοι» και Εφιάλτες το 1922. Θα κάνουμε στην άκρη πάθη και διχασμούς δια παντός και θα ολοκληρώσουμε τη μισοτελειωμένη επανάσταση του 1821. Θα πάμε πίσω στην Αυτοκρατορική Εκκλησιά της Αγίας Σοφίας για να ολοκληρώσουμε την λειτουργία που διακόπηκε όταν έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης. Θα τιμωρήσουμε τους δολοφόνους και βιαστές τουρκομογγόλους για τα αίσχη της σκλαβιάς, για τις θηριωδίες του 1955 στην Πόλη Μας, για κάθε μαύρη στιγμή και κατοχή. Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει. Και οι σάλπιγγες οι ελληνικές θα βγάλουν ήχο ευφρόσυνο και πανηγυρικό. Κι αυτή τη φορά εγγυητές της ασφάλειας της Κωνσταντινούπολης θα γενούν οριστικά οι φυσικοί ιδιοκτήτες και γεννήματα αυτής, οι Έλληνες.
Όσο κι αν παλεύουν ελληνόφωνοι νάνοι και νεοταξικά ερπετά να μοιράσουν γη και ύδωρ για ειρήνη λένε και ησυχία, ειρήνη ατιμωτική και ησυχία νεκροταφείου στην πραγματικότητα, ο Θεός έχει ορίσει αλλιώς και οι Έλληνες γνωρίζουν να σέβονται και ποθούν να ικανοποιήσουν την φυλετική ψυχή τους για Ελλάδα κοσμοκρατόρισσα. Κι όσο κι αν στήνονται κρίσεις και κόντρες σε αιθέρα και θάλασσα γαλανόλευκη, όσο κι αν όλοι οι άτιμοι της πλάσης συνωστίζονται τριγύρω μας, ο δικός μας θησαυρός λέγεται Ελλάδα.
Η καρδιά και ο Τίμιος Θρόνος της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος είναι η Πρωτεύουσα του Αιώνιου Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη. Σώπασε κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις. Τώρα φτάνει η ώρα πάλε δική μας να γενεί http://www.youtube.com/watch?v=P4jXFyLElmw&feature=share. Τώρα που θρυμματίζεται το προσωπείο των ψευτοηγητόρων και δαγκώνουν τις σάρκες τους τα διεθνή αφεντικά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.