Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβάζει και άλλο το θερμόμετρο ο Erdogan: «Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, εάν χρειαστεί»

ImageO Τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdogan ανέβασε σήμερα και άλλο το θερμόμετρο στις ήδη τεταμένες σχέσεις της χώρας του με το Ισραήλ, λέγοντας αποστομωτικά ότι

η χώρα του είναι έτοιμη για πόλεμο με το Ισραήλ, σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο!
.Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό δίκτυο όταν ο Erdogan ρωτήθηκε αν είδε την επίθεση του Ισραήλ εναντίον του στολίσκου της Γάζα ως αιτία πολέμου απάντησε: «θα το κάνουμε όταν αυτό καταστεί αναγκαίο».
«Όπως ξέρετε το Ισραήλ επιτέθηκε σε τρία σκάφη ένα εκ των οποίων μετέφερε 400 άτομα από 33 χώρες, σε διεθνή ύδατα και επιτέθηκε από τη θάλασσα και τον αέρα. Τέτοια επίθεση σε διεθνή ύδατα είναι κατά της διεθνούς νομιμότητας» είπε ο  Erdogan.
Τέλος ο Τούρκος πρωθυπουργός επανέλαβε την απαίτηση για συγνώμη από το Ισραήλ και αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν επιμένει στην άποψή του ότι το Ισραήλ είναι το κακομαθημένο παιδί της Δύσης είπε: «Το Ισραήλ είναι το κακομαθημένο παιδί της Δύσης. Ακόμη λέω το ίδιο πράγμα».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.g

http://koupepi-press.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.