Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

O Eρντογάν απειλεί με ναυτικό αποκλεισμό...

...Και προαναγγέλει έρευνες.   
 
Την αναγγελία της έναρξης των εργασιών υποθαλάσσιων ερευνών στην περιοχή ανάμεσα στην Τουρκία και το «ψευδοκράτος» έκανε ο Ερντογάν, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση του για τη Νέα Υόρκη.

« Το ότι έκαναν  το βήμα οι ελληνοκύπριοι με το Ισραήλ και με την Ελλάδα, να κηρύξουν ΑΟΖ  , όπως έχω πει ξεκινάμε και εμείς παρόμοιο βήμα με την «Τουρκική Δημοκρατία της βόρειας Κύπρου» και  σύντομα ίσως και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε κι εμείς τις έρευνες.»
 Ο Ερντογάν ουσιαστικά απείλησε με ναυτικό αποκλεισμό της περιοχής όπου ξεκίνησαν οι υποθαλάσσιες έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας και τόνισε. «Στην περιοχή που όρισαν ως ΑΟΖ θα  κάνουμε διαφορετικά βήματα.

Στρατιωτικά, και με φρεγάτες, και με την αεροπορία μας είναι υπο έλεγχο. Είχαμε δηλώσει ότι ένα τέτοιο βήμα δεν θα είναι σωστό, πιστεύω πως μπορούν να ξεκινήσουν εκεί και δικές μας έρευνες.» 

του ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΙΔΗ απο το onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.