Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Που θα το πάει ο Παπανδρέου; ...Να δείτε πως θα κάνουμε πίσω !!


Αφού ο  είδε ο Ερντογάν ότι δεν μασάει ακόμη και η Κύπρος για το Ισραήλ δεν το συζητάμε  ...Αρχίζει να πλέει σε  σίγουρα νερά τον Παπανδρέου τον ξέρει και ξέρει ότι φοβάται ...

Επικοινωνία Παπανδρέου-Ερντογάν για την ένταση!

Ο τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου αποκάλυψε πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη Δευτέρα, θα συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπανδρέου για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.Ο Νταβούτογλου την αποκάλυψη την έκανε στη συνάντηση του, με τον ηγέτη του "ψευδοκράτους" Ντερβίς Έρογλου.
Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του Έρογλου «θετική» και υποστήριξε πως «θα βοηθήσει την αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή» Ο Έρογλου πρότεινες στον Μπαν Κι Μουν τη συνεκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της Κύπρου και την άμεση διακοπή των υποθαλάσσιων ερευνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο Νταβούτογλου, τόνισε πως συζήτησε το θέμα αυτό και με τον έλληνα ομόλογο του Σταύρο Λαμπρινίδη, και τόνισε ότι «ο καθένας εξέφρασε τις δικές του απόψεις.». Ο τούρκος Υπουργός εξωτερικών αποκάλυψε επίσης πως αύριο, ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον τούρκο ομόλογο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με τις εξελίξεις και τόνισε πως η Toυρκία «δεν
θέλει να ανεβάσει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.
onalert.gr/Βετεράνος 
http://trikalagr.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.