Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πούτιν παρεμβαίνει για την κρίση στην Ελλάδα


Σοβαρές αιχμές για την κρίση στην Ελλάδα και την στάση της ελληνικής κυβέρνησης διατύπωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν στο Συνέδριο του Ρωσικού κυβερνώντος κόμματος στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός επέκρινε έντονα τις χώρες της ΕΕ που ζητούν από τη Γερμανία και τη Γαλλία οικονομική βοήθεια, υποστηρίζοντας ότι ανταλλάσσουν την εθνική τους κυριαρχία με ελεημοσύνες!

«Μπορείς να βγεις στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείς, να παλέψεις με την αστυνομία, όμως, αν η κυβέρνηση δεν έχει καθόλου χρήματα, δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι εκεί με απλωμένο το χέρι», ανέφερε ο Πούτιν. Μια αναφορά με την οποία εκτιμάται ότι ασκεί κριτική στην κυβέρνηση Παπανδρέου στην Ελλάδα...

«Η Ρωσία εκτιμάει πάρα πολύ την εθνική της κυριαρχία, για να ζητήσει από άλλες χώρες οικονομική βοήθεια. Ορισμένα όμως μικρότερα ευρωπαϊκά έθνη το κάνουν, επειδή ελπίζουν σε βοήθεια από τη Γαλλία και τη Γερμανία» πρόσθεσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στο συνέδριο ήσαν από πλευράς ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Σίμος Κεδίκογλου.
star.gr
pikri-sokolata
http://tnsite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.