Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες απειλές της Άγκυρας προς την ΕΕ για την Κύπρο


Με «πάγωμα» των σχέσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν η Κύπρος αναλάβει την εκ περιτροπής προεδρία το 2012, απείλησε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
«Αν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις εκεί (στην Κύπρο) δεν ολοκληρωθούν και η ΕΕ δώσει την εκ περιτροπής προεδρία στη νότια Κύπρο, τότε θα υπάρξει πραγματική κρίση μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ» φέρεται ότι δήλωσε ο Αταλάι, στο πέρας της επίσκεψής του στην κατεχόμενη Κύπρο, συμπληρώνοντας ότι η Άγκυρα έχει αποφασίσει να παγώσει τις με την ΕΕ.

newscode

http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.