Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

15/09/2001 - 15/09/2011 > Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΤΙΔΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


«Όταν ένα καθεστώς επιβληθεί με τη βία ή τη νοθεία εις μίαν χώραν αναγνωρίζεται υπό της Διεθνούς Κοινότητος; Ασφαλώς και αναγνωρίζεται, αυτό όμως δεν εξαλείφει το παράνομον της πράξεως και όταν η τάξις και η Δημοκρατία αποκατασταθούν και οι δικτάτορες απομακρυνθούν, η Διεθνής Κοινότητα σπεύδει να αναγνωρίσει την επαναφορά της ομαλής πολιτικής καταστάσεως».
Ο Πατριάρχης Ειρηναίος για τις ηγεσίες των Ορθόδοξων Εκκλησιών οι οποίες έχουν αναγνωρίσει τον μοιχεπιβάτη Θεόφιλο, στην εφημερίδα «Παρασκευή+13» (02.05.2008)

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ..." ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ

ieriplektani
http://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.