Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα παρέμβαση Ομπάμα για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους...Ιδιαίτερα ανήσυχη εμφανίζεται η αμερικανική πλευρά...
για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, με τον αμερικανό πρόεδρο να... κάνει πριν από λίγο νέα έμμεση παρέμβαση δηλώνοντας πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να δράσουν άμεσα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

Συγκεκριμένα, σε σχετική του αναφορά από το Μάουντεν Βιου της Καλιφόρνια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι η Ευρώπη διέρχεται μια οικονομική κρίση που «τρομάζει» τον κόσμο και η οποία συμβάλλει στην επιβράδυνση της αμερικανικής οικονομίας, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι τα ευρωπαϊκά κράτη δεν κατόρθωσαν να επουλώσουν τις πληγές από την κρίση του 2007, καθώς και δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις προκλήσεις του τραπεζικού τους συστήματος και σε αυτό, συνέχισε, ήρθε να προστεθεί και το ζήτημα της Ελλάδας.

Πάντως ο αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης καταβάλλουν προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσης, με το πρόβλημα όμως να είναι οι καθυστερήσεις που σημειώνονται στην λήψη των αποφάσεων.

http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.