Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ 26 /9/2011...


Από το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ανακοινώνεται ότι κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2011 και στο πλαίσιο της διακλαδικής άσκησης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 2011" θα διεξαχθεί άσκηση επιστράτευσης!!! - εκπαίδευσης εφέδρων εξ εφεδρείας Αξιωματικών και Οπλιτών με ημερομηνία κατάταξης την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 (26-09-11) και απόλυσης την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 (30-09-11).
Η πρόσκληση των εφέδρων θα γίνει με Φύλλα Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, από τις Μονάδες της ΠΑ και τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.
 Tο περίεργο είναι ο σύμφωνα με το ΓΕΣ η άσκηση ΄΄ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΄΄ ειναι επί χάρτου και όχι μετα στρατευμάτων !

Αν το συνδιάσουμε και με τις βολές της ΠΑ με πραγματικά πυρά στο ΄΄τούρκικο ΄΄αεροδρόμιο της θεσσαλίας  (πεδίο βολής ) την ίδια χρονική περίοδο ...

Έπεσε αντάρα ή φυσάει κόντρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.